- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
30z.Samu #9113 üzenetére
Az a lényeg neked melyik mérete jó és azt kell megvenni
Ha már kipróbáltad élőben is akkor nem kérdés, hogy nem választasz rosszul.(#9112) Mister_X:
ipad 4-ről idén év elején váltottam Air2 -re. Nem csak azután tűnt ugrásnak, hogy megvolt az Air2-es, hanem már előtte éreztem, hogy az ipad 4 nem úgy muzsikál sima hétköznapi böngészés, alapvető appok megnyitásakor sem mint ahogy azt IOS6 -tal tette, a 8-as rendszerrel már nem tudta azt a szintet hozni ami a felső kategóriára jellemző.(#9111) Kristof_94: vinni fogja, de nem valószínű, hogy ezen a szinten amin most áll. 2 év múlva ugyanolyan lesz az akkori aktuálishoz képest mint most ipad4 Air2-höz képest.
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu #9066 üzenetére
Megint kifutottam az időből, nem igaz!
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.
-
webdeejay
aktív tag
válasz
30z.Samu #9047 üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
-
blakey
titán
válasz
30z.Samu #9048 üzenetére
Azt nem tudom, hogy 2 év múlva mi lesz, 1 biztos, nem gondolkodom a lecserélésén
, olvasgattam a mini3-ról, hogy inkább arra érdemsebb-e cserélni vagy sem, de lényegében nincs nagy különbség, sőt, szinte semmi uh. én úgy gondolom, hogy 1 évig még biztosan megállja a helyét, de lehet, hogy 2 év múlva sem lesz szégyenkezni valója.
-
bok92
addikt
válasz
30z.Samu #8933 üzenetére
Én a helyedben inkább a Mini 4 készüléket vennék. Jobb kijelző, több RAM( lenne osztott képernyő mód is...) jobb proci, touch id... Persze számít az ár is, tudom, de november végeén lesz fekete péntek is, akkor 10% kedvezmény várható. ( nem sok, de Apple cuccnál ez rengeteg
) ha annyira nem sürgős a dolog.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
30z.Samu #8898 üzenetére
De ott már akkor kell az egér...Jó nem mindegyiknél vannak már érintős laptopok is.De akkor meg ugyan ott vagyunk higy akkor ipad is lehet.Meg praktikusabb,ha pl feküdni szeretnék közben,arra már nem jó a noti!Én általában csak fekve használom.Játékra is praktikusabb...Egyszóval nekem jobban bejön!
Mini se rossz nem mondom,először én is olyat akartam,de így utólag örülök,hogy a nagyobbikat vettem meg!
-
Ragnar95
félisten
válasz
30z.Samu #7891 üzenetére
Kb semennyire, mivel folyamatosan úgysem megy, csak ha épp valami program használja és nincs GPS chip, ami szívná az akksit, mint a telefonokban, így nem nő jelentősen a fogyasztás még akkor sem, ha huzamosabb ideig használod, bár nem nagyon tudok olyan helyzetet elképzelni,h pár percnél tovább menjen a helymeghatározás, mivel úgyis wifi kell hozzá, ergo navigálásra alkalmatlan.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
30z.Samu #7610 üzenetére
Én is ezt mondom. Sajnos teljesen magába zárkózik.
OSX-en nagyon szerettem a gyári levelező klienst. Windózon használnám, de nincs.(#7609) Tibee86
A technikai hátterét nem ismerem, de mintha a gugli a szervereivel babrált volna és egy platformon se megy a régi push. Helyette mindenhol ott a saját levelezője.
-
Syl
nagyúr
válasz
30z.Samu #7607 üzenetére
Ebben semmi tisztelet nincs, szerintem. Az MS is beengedi más gyártók szoftvereit, a BlackBerry is.
Ellenkezőleg. Szerintem meg hatalmas fika az Apple-nek, amiért a saját cuccait nem írja át más platformokra. Nagyon kellene pl. az iMessage vagy az iCloud mondjuk Androidra.
De neeem. Ők bezárkóznak mint egy sértődött óvodás. Ha valaki használni akarja a szolgáltatásaikat, az váltson platformot. Csoda hogy az iTunest megírták Windows-ra (abba most ne menjünk bele, hogy mekkora egy fekália a win verzió). -
SoldierL
senior tag
válasz
30z.Samu #7538 üzenetére
Én meg annyit tapasztalok, hogy 8.3 alatt a kedvenc multi-s játékom úgy szaggat, mint nagyanyám nokedlit.
8.2-őn gyönyörűen futott. Korábban is amikor kiadták a 8.3-at ugyanezt tapasztaltam, de akkor még vissza tudtam downgradelni a 8.2-őt. Múlt héten meg hülye másnapos fejjel rányomtam a frissítésre
Véleményem szerint egy igazán hardver igényes játék futtatásakor, amikor tényleg izzad a vas, derűl ki, hogy mennyire optimalizált a rendszer. -
csipszikutya
senior tag
válasz
30z.Samu #7512 üzenetére
Tudom, hogy béta és még van 3-4 hónap a véglegesig, de az air 1 igen lassucska ios 9 alatt.
most rakom vissza a 8.3-atMultitasking döcögös, safari is brutál lassu, a billentyük késnek kb fél másodpercet. home gomb megnyomása után kb 1 mp-t kell várni, hogy vissza ugorjak a kezdöre.
Remélem sokat dolgoznak még vele -
Ragnar95
félisten
válasz
30z.Samu #7514 üzenetére
Nagy ritkán előfordul, iOS7 esetén volt ez, mert iOS6-on nem működött a FaceTime egy idő után iPad Minin, így akinek ez fontos volt, kénytelen volt frissíteni.
De alap esetben azon túl,h ott figyel a badge a beállítások ikonján jelezvén, h frissítés érkezett nem erőltetik a frissítést. Illetve annyi még, hogy ugye bizonyos appok már iOS9-et fognak kérni, mert olyan API-t használnak, ami csak iOS9-től van jelen az iOS-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest