- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megint kifutottam az időből, nem igaz!
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.