Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Az iPad-nél vettem észre, hogy ha nem zárogatom be az alkalmazásokat, akkor készenlétben is úgy le tudja szívni az akkut, hogy öröm nézni. Tegnap este is így jártam, aztán ránéztem, hogy mi zabálta le, a Facebook háttérben tevékenykedett úgy, hogy a Wifit kikapcsoltam. Gondolom próbálkozott frissíteni vagy nem tudom. Ha nem felejtem el, mindig bezárok mindent, mielőtt leteszem a kütyüt, mert így járok. Azért írtam ezt be, mert sokan úgy vélik, hogy az a jó, ha nem zárja be az ember az alkalmazásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Apple Pencil USB C bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs