- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
november
üzenetére
1. Nagyon tartós, fém ház, jó kijelző bevonat, nem tudom, hogy GG vagy zafír, de lényegtelen, mert nagyon jó.
2. Ha nem volt iOS-szed, akkor nem tudod, hogy milyen a jó üzemidő. :4 óra intenzív használat után, a hátlap kézmeleg és olyan 75%-os az akks (100%-ról számolva)i.
3. Nem igaz, több és minőségibb app van, mint bármelyik másik platformra, mindhárom van. Ingyenes app is rengeteg, nem számoltam, de ami "ott" ingyenes az általában "itt" is.
4. Felhő, SMB működik, nem kell közvetlenül, kábellel a géphez csatlakozni. Amúgy nem körülményes úgy sem, iTunes a barátod.
5. Vannak Airplay lehetőségek ill. kábelest nem próbáltam, még soha nem jutott eszembe, hogy monitorra csatlakoztassam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest