Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget! Kaptam még régebben egy iPadet, nem igazán van kihasználva és szeretném eladni, viszont nincsenek meg sem a papírjai, se a dobozza. Hogyan tudom megnézni pontosan, hogy milyen iPadem van és egyáltalán mennyit érhet? Mert felmentem a jófogásra, hogy megnézzem mennyiért lehet eladni és akkor szembesültem vele, hogy milyen sok fajta van....
A másik kérdésem, hogy milyen módon tudnám én lepucolni teljesen? Mert elég sok adat van rajta, ami nekem nem kell, de másnak meg nem adnám oda úgy.Köszönöm szépen előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest