Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

-
fogirobi
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kapacitás 27,1 Gb, akkor gondolom ez a 32 gigás lenne nem?
Mennyiért lehetne szerintetek eladni? Mennyit érhet? -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget! Kaptam még régebben egy iPadet, nem igazán van kihasználva és szeretném eladni, viszont nincsenek meg sem a papírjai, se a dobozza. Hogyan tudom megnézni pontosan, hogy milyen iPadem van és egyáltalán mennyit érhet? Mert felmentem a jófogásra, hogy megnézzem mennyiért lehet eladni és akkor szembesültem vele, hogy milyen sok fajta van....
A másik kérdésem, hogy milyen módon tudnám én lepucolni teljesen? Mert elég sok adat van rajta, ami nekem nem kell, de másnak meg nem adnám oda úgy.Köszönöm szépen előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest