- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Az asszony Ipad-ére szeretnék tokot venni, kinyithatósat, amit ha ráhajtok az Ipad-re akkor elsötétül a kép. Volt már neki ilyen csak sajnos eltört.
Nem tudom pontosan milyen Ipad-e van, a dobozáról annyit sikerült leolvasnom, hogy Ipad Cellular 32 Gb, modellszám: MD523SL/A.
Sajnos nem tudom, hogy merre indulhatnék el és ebben kérném a segítségetek. Ha esetleg tudnátok ajánlani bármilyen oldalt, boltot ahol jó áron tudnék ilyet venni, akkor azt nagyon megköszönném! Akár még a használt piac is szóba jöhet.

-
fogirobi
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kapacitás 27,1 Gb, akkor gondolom ez a 32 gigás lenne nem?
Mennyiért lehetne szerintetek eladni? Mennyit érhet? -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget! Kaptam még régebben egy iPadet, nem igazán van kihasználva és szeretném eladni, viszont nincsenek meg sem a papírjai, se a dobozza. Hogyan tudom megnézni pontosan, hogy milyen iPadem van és egyáltalán mennyit érhet? Mert felmentem a jófogásra, hogy megnézzem mennyiért lehet eladni és akkor szembesültem vele, hogy milyen sok fajta van....
A másik kérdésem, hogy milyen módon tudnám én lepucolni teljesen? Mert elég sok adat van rajta, ami nekem nem kell, de másnak meg nem adnám oda úgy.Köszönöm szépen előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest