- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NomAd_82
üzenetére
Szia! Én egy samsung külső ssd-t használok hozzá. Megjelenik a files appban az eszközök között. Lumafusion-ben lehet rá közvetlenül dolgozni.
Pár hónapja nem használtam már, úgyhogy lehet hogy az új ios frissítések javítottak ezen, de egyébként hagy némi kívánnivalót a külső meghajtó kezelése. Van, hogy egyszerűen elveszett, amit oda másoltam, van, hogy felcsatolod, lecsatolod és utána nem lehet újra felcsatolni (pl. ha ezzel mozgatsz adatot két eszköz között, vagy ugyanazt az adatállományt, videót használod két eszközön). Se formázni, se particionálni nem lehet ipad-en, ehhez kell egy számítógép. Én ilyen kiegészítő ideiglenes munkatárolónak használom, de fontos adatot, adattárolást nem bíznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest