- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NomAd_82
üzenetére
Szia! Én egy samsung külső ssd-t használok hozzá. Megjelenik a files appban az eszközök között. Lumafusion-ben lehet rá közvetlenül dolgozni.
Pár hónapja nem használtam már, úgyhogy lehet hogy az új ios frissítések javítottak ezen, de egyébként hagy némi kívánnivalót a külső meghajtó kezelése. Van, hogy egyszerűen elveszett, amit oda másoltam, van, hogy felcsatolod, lecsatolod és utána nem lehet újra felcsatolni (pl. ha ezzel mozgatsz adatot két eszköz között, vagy ugyanazt az adatállományt, videót használod két eszközön). Se formázni, se particionálni nem lehet ipad-en, ehhez kell egy számítógép. Én ilyen kiegészítő ideiglenes munkatárolónak használom, de fontos adatot, adattárolást nem bíznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest