Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oldman2: Úgy kerültem ide ahogyan te is, hogy nekem is iPad van ahogy gondolom neked is. Azért mert fel tettem néhány kérdést nektek, nem azt jelenti hogy feszültséget akarok kelteni köztetek, egyszerűen csak választ szeretnék. Érdeklődöm, hogy álltok a dologgal.
smc: Ha processzorra gondolsz hogy nem elég erős, valóban igazad van, de tudásban alázza az iPad Pro 2020-at is negyed áron. Ráadásul én még nem vásároltam meg ezt a Lenovo gépet, de gondolkozom rajta hogy ez legyen az iPad utódja. Ti gondolkoztok ilyen, vagy hasonló (esetleg Surface Go 2) gépre cserélni a korlátozott eszközötöket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- BIOS frissítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest