- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oldman2: Úgy kerültem ide ahogyan te is, hogy nekem is iPad van ahogy gondolom neked is. Azért mert fel tettem néhány kérdést nektek, nem azt jelenti hogy feszültséget akarok kelteni köztetek, egyszerűen csak választ szeretnék. Érdeklődöm, hogy álltok a dologgal.
smc: Ha processzorra gondolsz hogy nem elég erős, valóban igazad van, de tudásban alázza az iPad Pro 2020-at is negyed áron. Ráadásul én még nem vásároltam meg ezt a Lenovo gépet, de gondolkozom rajta hogy ez legyen az iPad utódja. Ti gondolkoztok ilyen, vagy hasonló (esetleg Surface Go 2) gépre cserélni a korlátozott eszközötöket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen egeret válasszak?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest