Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kalanchoe
üzenetére
Nagy valószinüséggel kompatibilis, mert találtam egy youtube videot feltöltve 2020.10.05), ahol a srác az uj 2020-as iPad-det probálgatja a logitech combo touch-csal. Na most az uj logitech combo touch, ami elvileg az uj iPad 2020-ashoz kerül kiadásra, még nem kaphato szinte sehol, legalábbis én nem találok sehol példányt, csak év végi vagy még késöbbi kiszállitást. Na most ez a tavalyi combo touch viszont 1-2 példányban még épp van a helyi MediaMarkt-ban, tegnap belefutottam, csak utolag kezdtem el rajta agyalni, mivel elég szépen alacsonyabb volt az ára, mint amugy... Közben a Logitech saját honlapján se találok semmit az uj combo touch-ról.
Felmerül a kérdés, ha a régi combo touch kompatibilis az uj iPad 8-cal is, akkor mi a rák funkció/egyéb különbség lehet/lesz a tavalyi meg az idei combo touch között??

Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest