- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
1. én billentyűzetből a Logitech Rugged Folio-t használom, de igazából bármit tudsz hozzá használni, ami bt-s, smart connectoros. én személy szerint a Logitech billentyűzeteket tudom ajánlani, nekem ez bevált, viszont ez egyéni igény és pénztárca kérdése.
2. ceruzából az eredeti a legjobb, de alternatívának megemlíteném a Logitech Crayon-t, és az Adonite Note-ot (én ezt használom). nyilván, nincsenek annyira jók, mint az Apple Pencil, nem mutatják a pontos töltésértéket és nincs bennük nyomásérzékenység, azonban jegyzetelésre ugyanúgy elengedő lehet.
3. én mindenképp az iPad-et mondanám, használtam már néhány Androidos tabletet, olcsóbbat-drágábbat, viszont egyik sem ért fel az iPad szintjére támogatásban. ezzel konkrétan esetemben ki tudtam váltani a laptopom, ezt az előző tableteimmel nem sikerült. persze attól is függ, hogy te milyen térben, és mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest