Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok,
A napokban már írtam ide, hogy barátnőm ipadjét nem javítja az Apple, csak fődarab csere van, azt viszont nem árultam el, hogy ez egy nyereményjátékon nyert iPad volt, és most tudtuk meg, hogy hivatalos helyen lett vásárolva, ezért szeretnénk érvényesíteni a szavatosságot.
Tudnátok segíteni ebben, hogyan tudnánk ezt érvényesíteni? Garancia már lejárt, viszont annyira használhatatlan az iPad, folyamatosan újraindul, bármit indítok el restart.. ezért szerintem ez a szavatosságba már beletartozik.
iStyle-ban elhajtottak, hogy nincs gari, de akkor még nem volt a kezemben a hivatalos MM-os számla.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi