- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Sajnos a munkámból kifolyólag elég sokat kell utaznom (napi 2.5óra).
Jelenleg egy iPad Air készülékem van, viszont szeretnék egy kisebb iPadet amit csak pikk-pakk előkapok és nézek rajta egy sorozatot, olvasok vagy internetezek útközben.
Ezek alapján az iPad mini 4 tűnik befutónak. A mai felhozatal alapján ez a készülék egy középkategóriás tabletnek tekinthető?
Sajnos nem tudom, hogy szükségem lenne-e a cellular verzióra. Mobil routerben korlátlan mobilnetem van amit tudok használni útközben, tehát mobilnet miatt nincsen szükség a kártyára. Más pozitívuma van a cellular verziónak a simával szemben? Megéri a felárat?Ha vásárolni szeretnék akkor bátran megtehetem ezt hardveraprón nagyon jó értékelésű eladótól is?
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?