Hirdetés
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Sajnos a munkámból kifolyólag elég sokat kell utaznom (napi 2.5óra).
Jelenleg egy iPad Air készülékem van, viszont szeretnék egy kisebb iPadet amit csak pikk-pakk előkapok és nézek rajta egy sorozatot, olvasok vagy internetezek útközben.
Ezek alapján az iPad mini 4 tűnik befutónak. A mai felhozatal alapján ez a készülék egy középkategóriás tabletnek tekinthető?
Sajnos nem tudom, hogy szükségem lenne-e a cellular verzióra. Mobil routerben korlátlan mobilnetem van amit tudok használni útközben, tehát mobilnet miatt nincsen szükség a kártyára. Más pozitívuma van a cellular verziónak a simával szemben? Megéri a felárat?Ha vásárolni szeretnék akkor bátran megtehetem ezt hardveraprón nagyon jó értékelésű eladótól is?
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple Watch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- PayPal
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 0perces Kolink KLA-003
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen új készülékről van szó. Nem kapnék szerintem számlát. Nem hátrány ez garanciáztatáskor?