Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak néhány példa

Szüleim voltam osztálytalálkozón, ahol elég sok kép készült. Odaadták az SD kártyát apukámnak, hogy másolják fel táblagépre a képeket, és amiket ők csináltak táblával vegyék fel rá.
Nem tudták megoldani
, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje
, de sikerült.
Ezért vettem nekik a korábban linkelt eszközt, ilyen többet nem fordul elő.Más.
Többször előfordult velem, hogy az ipad volt nálam, át kellett adni egy dokumentumot, a kollégának, ő akart nekem adni stb. Net, kábel nem volt. Ezért vettem magamnak egy lightning to usb penyát, ami mindig nálam van.
Olyan is fordult már elő, hogy konferencián nem tudták rádugni a laptopot a projektorra, előkaptam a penyát, rá az Ipadomra és ment a vetítés. Amikor több száz ember vár, és nem nagyon van net, Itunes és társai a másik gépen, vagy akár több száz Mb-os filet kell átteni, gyorsabb megoldás a pendrive.DSLR géppel készült képeket is szoktam szerkesztgetni az utazás alatt a Pro-n, ehhez is jó a SD kártya olvasós penya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje