Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.

A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
    Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.

Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )

A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
    Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.

Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az :)

Ez egy egyedi hiba volt 99%-os valószínűséggel nálad, legalább 20x állítottam már vissza különböző iPhone-okat és iPadeket backupból és minden pontosan ugyanúgy került vissza, ahogy volt.
    Sajnos hibák előfordulhatnak, főleg mióta az iTunesból kivették a transfer purchases opciót és az appokat az AppStore-ból húzza le újra a rendszer,de optimális esetben minden pontosan ugyanúgy marad, ahogy volt.
    "és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak"
    Itt 2 különböző dolgot keversz össze, az iCloud backupot és az iCloud syncet. A backupot a rendszer tudja gyárilag, ezt nem kell az appoknak támogatnia. Az iCloud syncet kell a fejlesztőknek beépíteniük az appjukba, de ez nem a backup részét képezi, ez arra jó, hogy az app a különböző eszközeid között szinkronban tartsa az adatait, illetve ha újként állítasz be egy eszközt, de az app tud iCloud syncet, akkor is visszakerülnek rá így az adatok.
    PéKond: pár hete cseréltem le az iPad 3-am egy Air 2-re, nem ajánlanám a beszerzését. Elég lassú már az iPad 3, nagyon nem mai modell. Főleg drone-ozáshoz, ahol nagyon fontos a gép "reakcióideje" én nem vennék már ilyen régi gépet, minimum Airben gondolkoznék

Új hozzászólás Aktív témák