- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciósztár pózolt a Magic V6-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom hogy óriási hibát követtem el de talán vmi megoldás mégis van:
Van egy ipad mini készülékem amit el szerettem volna adni. Hogy a vásárló a megvételnél ki tudja próbálni, csináltam a saját icloud fiókom helyett egy teszt fiókot amivel aktiváltam is a készüléket.
Sajnos halvány lila gőzöm se volt hogy utólag factory reset esetén is szükség lesz ennek a teszt fióknak a jelszavára. Mivel a készülék eladása heteket húzódott, közben elfelejtettem a szóban forgó jelszót (nyilván mivel teszt accountról van szó, a saját jelszavaim egyikét se adhattam meg, köszönhetően a százszoros bebiztosításnak, nem adhattam meg vmi egyszerűt se amire tutira emlékeznék), ill az icloud loginhoz kapcsolódó eldobható e-mail cím jelszavát is.Ilyen esetben van e bármilyen lehetőség arra, hogy visszaállításra kerüljön a készülék a jelszó nélkül?
SZÁMLÁM VAN RÓLA hogy a sajátom az egyébként 3 éves készülék, tehát nem törvénysértéshez szeretnék segítséget kérni
Az a kisebbik baj, h vissza kell adnom a vevőnek a vételárat, nagyobbik baj h utána én se tudom semmire se használni kb.PLS HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciósztár pózolt a Magic V6-tal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest