- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
#02683648 #15208 üzenetére
Egyébként nagyon jó a kérdés. (melyik boltokban érvényes a gyakorlat
)
Mert bár járni jár, én több MM-ban kérdeztem őket az 1+1 évről, semmi fogalmuk nem volt, sőt az osztályvezető is hangoztatta, hogy Apple termékre 1 év jár, de nyilván nem is ott kellene érvényesíteni.(Egyébként a sufnyigsm, hardverparó és hivatalos értékesítő partner árkülönbségből lehet venni az aprón Ipadra érvényes Apple Care Proterction-t.)
Vagy érdemes megnézni mindenkinek a lakásbiztosítását is. Nekünk pl. van benne Smart csomag, minden telefon, ipad, TV biztosítva van 3 évig 150.000 Ft értékben, a javítást, cserét átvállalják - élettartam arányosan csökkentve értendő az összeg) -
-
Süvi
őstag
válasz
#02683648 #15158 üzenetére
Szia!
Szerintem még 2017-ben is érdemes venni mini4-et, a leírt dolgokra 2019-ben is bőven alkalmas lesz.
A mini2-vel, nem a szoftveres, hanem a hardveres amortizálódás volt az igazi gond, hiszen amikor megjelent az Ipad4 mellett, az ipad2 hardverét kapta meg, így már akkor is is 2 év lemaradásban volt.
Ezzel ellentétben még a mini2 is, ami az Ipad Air-rel együtt jelent meg, még bőven használható lesz évekig.
Ettől függetlenül szerintem:
- valószínű, hogy lesz mini,
- a mini 4 egy picit túlárazott, főleg az Air2-höz képest (tegnap tudtam volna venni, egy 2 hónapos MM-os, Air2 32-őt 85 -ért), de az új árát nézve is. De nyilván ha fontos a 8" nem szeretnélek rábeszélni 9,7"-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest