- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
subaruwrc #11073 üzenetére
Én csak azon csodálkozom, hogy nem Caesar-nak hívják a lapot.
Már van Rampage, amit biztosan azért hívnak őrjöngésnek, mert használatakor sűrű füst száll majd fel a delikvens gépéből, de nem kell ijedezni, ez telejsen természetes.
Hiszen a nagy telejsítményért cserébe egy kis őrjöngés belefér..
-
vldani
csendes tag
-
vldani
csendes tag
válasz
subaruwrc #11053 üzenetére
Hát nem sok beállításom van.:S
Most fogom beszerelni P35-DS3-at, és egy db 8800ultrat, délután próbálgattam másik gébpe, de ram időzítéseket sehol enm láttam abban hol kell belőni, strikerben megtaláltam, de nem akarom mópiszkálni. Amúgy minden alapon van, procc 8x300, pci-e 100mhz,minden auto....:STegnap egésznap tuningoltam, aztán este visszavettem minent alapra, hatvanhatszor átfuttatam superpit,orthost,és 3dmark06-ot, minden jó volt, éjjel ment a gép, ma reggel is jó volt minden, délelőtt ment a gép, délután nem volt jó semmi.
Pedig forrónak sem mondható, zalman teszi a dolgát.:S
-
janos80
senior tag
válasz
subaruwrc #10813 üzenetére
nem jo?
bar igazabol en anno egy E6300-hoz vettem,es ugy voltam vele,ha viszonylag normal keretek kozott tudom tartani a quad-ot,akkor nem veszek masikat. nos nekem eddig valamilyen szinten bevallt,aztan lehet ha kiprobalnek valami normalisabb hutot,akkor meg kopkodnek a tx2-reudv
Janos -
magnum_pi
tag
válasz
subaruwrc #10807 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlatod. Nem vágtam hogy te akarsz polírozni nekem. Ezt hittem azt akarod hogy plíroztassam valakivel. Szóval nagyon köszi de nem élek vele.
A normális hűtő felrakás az most (normális hűtő) felrakás vagy normális (hűtő felrakás) akar lenni. Csak mert nem hiszem hogy rosszul lenne felrakva 4x. és az is furahogy a hyper tx ugyanúgy teljesít mint gyári hűtő, de mindenki azt mondja hogy a gyári hűtővel sem kéne 72 fokosnak lenni.
Boltal meg arra gondoltam hogy bemegyek hogy rakjanak rá egy hűtőt amivel nem megy 50 fok fölé és majd amikor felrakják a fasz tudja mit akkor majd hátha rájönnek hogy itt valami gáz van, oszt cseréljék ki.
-
-
Daath
csendes tag
válasz
subaruwrc #10415 üzenetére
Igaz, az a TRUE 120-as drága, de a sorrend akkor is vele kezdődik, és úgy éreztem nem kap ez a tény itt elég figyelmet. Ami az alaplapot illeti, bizonyos márkájú SATA II vinyókat nem szeret, például Samsungot, de egy Seagate-tel, Maxtorral már jól megbarátkozik. Még mindig a dobogón van, és egy elkerülhető hiba miatt nem érdemes leírni. Persze szólni is kell róla, de ezt megtettem.
-
janos80
senior tag
válasz
subaruwrc #10410 üzenetére
hat a b3-as mar megvolt egy ideje,es ugye arrol azert nem kerdezgettem,mert hat a 3.2-3.3 nem olyan rossz egy b3-tol. csak hat ugye most derult ki a g0-nal ,hogy amikor mar lehetne huzni jobban,akkor mar viszont keves a 965p
dehat majdcsak sikerul talalnom egy p35-ot,de elotte elkene passzolnom a meglevomet is -
-
keIdor
titán
-
prmcsk
addikt
válasz
subaruwrc #8709 üzenetére
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy hőben megéri e ?
Kérdéseim:
Biztos, hogy mindkét lapka, egyenként és egymáshoz képest is, teljesen sík ?
Közvetlenebb a hőátadás, de jóval kisebb felületen, tehát azt gondolom, hogy ez a megoldás tipikusan a "vám-rév" esete...
A mai inteleknél szerintem már nem számít annyit ez a megoldás, mert a lapka és az IHS között lévő hőátadó anyag már nagyon profi.Persze cáfoljatok meg és már le is szedem....
-
prmcsk
addikt
válasz
subaruwrc #7494 üzenetére
Höhhhh ? Én is úgy értettem...460x9 = Superpi 1M 460x9 = wPrime 32M
-
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc #6818 üzenetére
Várjatok már egy kicsit... most azért jobb vagy rosszabb egy táp hogy hangos vagy halk?
Mert speciel engem nem érdekel a hang.Az a fontos hány A ad le +12V ill. +5V ágon nem?Ebben pedig nem nagyon térnek el manapság a márkásabb tápok.Enermax,Corsair,Chieftec...stb. Nem hiszem el hogy a Corsair annyival jobb lenne mint bármelyik másik...de ha valaki tud konkrétumot ossza meg.mert én eddig csak azt hallottam hogy "vedd a Corsairt" de hogy miért azt senki se tudta megmondani.
-
tlac
nagyúr
válasz
subaruwrc #6133 üzenetére
szerencsésen választottál
-
WiZARD
addikt
válasz
subaruwrc #6098 üzenetére
jó kérdés.
nagyban tápfüggő, szerintem több ágról kap a proci kakaót. (EPS12V design guide szerint így kellene lennie, de teljesítménytől függ, nem tudom már hogy hány wattnál kezdik a több ágat ajánlani), de sokak szerint nem.az én tápomon a 2*4 tűs 12V ("EPS") csatinál látszik hogy 2 db 12V ág megy bele (egyik sima sárga másik sárga-fekete) szóval biztos vagyok benne hogy 2 ágat kap a proci (legalábbis ennél a tápnál).
(ATX 24 tűs csatiba pedig egy harmadik, sárgazöld (nem föld hehe) 12V megy)szóval imho nézd meg hogy a kinézett tápban a 2*4 tűs 12V csatiba 1 vagy 2 12V ág megy-e.
(persze mingyá jól le leszek szólva hogy ne írogassak baromságokat, és csak 1 ágat kap a proci. de nem érdekel.)
-
szacsee
nagyúr
válasz
subaruwrc #6054 üzenetére
Várjá mán hékás!
Az 0,08V drop a bios-hoz beállított szerint full load, az Quad-nál előferdül.Várd meg a nagyokat: Soak, Jugeen, Lalaboy, Achill3us, Sáparc és az öreget (Nyugdíjas).
Majd ők súgnak, hogy Low End profilu lapon mit kell állítani, hogy ne kelljen akkora fesz.
Milyen proci? G0?
Szerintem holnap szaladj be egy írószer boltba és vegyél egy B2-s ceruzát.
Olcsóbb mint egy High-End alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest