- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
interstate76
addikt
Nemrég érdeklődtem itt erről a Z83 II-ről, hogy van-e valakinek, mert nekem is tetszik a specifikációi alapján, de nem reagált senki. Végül inkább egy kibelezett lapost üzemeltem be itthon, most is erről írok: 30 ezer Ft alatt megállt, az N3520-as CPU-val egy paraszthajszálnyival fogyaszt többet, mint a Z83 II tenné, és kb. 1,5-2-szeres a nyers teljesítménybeli előnye (sok más egyéb, pl. 2 natív sata csatlakozó) mellett. Gari viszont nincs rajta, tehát ha ez fontos szempont nálad, akkor ez az opció kilőve.
-
interstate76
addikt
Volt 2 db Wintel W8-asom Intel Z3735F CPU-val, semmi gond nem volt a márkátlanságukkal, csak a hűtésüket kellett moddolni, egyébként kiválóan működött rajtuk mind az android, mind pedig a windows. Csak a 100-as LAN csatlakozó miatt váltottam típust.
A Z8300-as CPU-val állítólag nincs ilyen probléma. Tabletben próbáltam, ott valóban nem melegedett, de a puding próbája az evés.
A Somatom által ajánlott Vorke V1 valóban másik kávéház. Kérdés, hogy mi a felhasználási cél?
-
petakpa1
őstag
Ethernet port ebben USB-n vagy PCI Expressen keresztül van megoldva? Wake-on-lan funkciót esetleg próbáltad rajta?
Én Enybox EW05-t rendletme aliexpress-ről kb 1 hónapja 19 eFt alatt megvolt, ÁFÁ-t/VÁM-ot nem számoltak fel rá, igaz ráírattam a dobozra az eladóval, hogy kis értékű a cucc
-
törölt tag
-
törölt tag
Én nem vagyok az a tesztírogatós fajta, meg útálok a teszt utáni, idióta hsz. -ekre válaszolgatni. Inkább odaadnám egy megbízható embernek, hogy tesztelje. A hangja nem vészes, de egy csöndes hálószobában azért lehet hallani. Sztem lehetne passzívra moddolni. A SOC teljesítményben a 8700 -as Cherry Trail körül van. Prociban, GPU -ban kicsit erősebb, tárhely elérésben kicsit gyorsabb, viszont a RAM elérés csak single channel (mint a 8300 -asoké). Szvsz ez nem csak alap, hanem bármilyen böngészésre alkalmas. Ennek a kütyünek a nagy előnye a felhasználói szabadság, és a Linux kompatibilitás. Pár kattintással olyan portról bootoltatod, amilyenről akarod (beleértve a PXE bootot is). Továbbá ott a tárhelybővítési lehetőség. A rendszer futhat a belső SSD -ről, a letöltések meg mehetnek egy SATA HDD -re. Szintetikus teszteket már korábban linkeltem róla. A WOL -t még nem próbáltam, de a specifikáció alapján támogatott.
-
idegen lény
addikt
Ekkora értéknél nem kell már a vámmal számolni? Mert nem szeretnék érte az áránál: 43 ezer forintnál többet fizetni. A bankkártyaszámot egybe kell írni, mind a 16 számot? A Shipping Insurance ugye nem olyan fontos? És ez: "Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)"? Kaptam 50 Banggood pontot a regisztráció megerősítéséért, az mire jó?
-
sanzi89
addikt
Hmmm, ez a lap tényleg elgondolkodtató Asrock QC5000-ITX/PH.
-
sanzi89
addikt
Miért is?
Intel J1900 | 1878 pont | 10W TDP | 4 mag 2.0 GHz |
Intel N3150 | 1597 pont | 6W TDP | 4 mag 1.6GHz |
AMD A4-5000 | 1897 pont | 15W TDP | 4 mag 1.5GHz |
AMD 5350 | 2579 pont | 25W TDP | 4 mag 2.1 GHz |J1900-asom van, őszintén ennél gyengébb CPU nem nagyon kellene, N3150 kilőve. Az A4-5000 érdemben nem erősebb, de cserébe többet fogyaszt és gyárilag nem passzív. Az 5350 (AM1) már értékelhetően gyorsabb CPU-ban, de lényegesen többet fogyaszt.
-
-
Lifeforce
őstag
Én használnám, de szenvedek vele.
Az efi miatt csak efis usb-bootol, így a kodibuntu kilőve, pedig jó dolog lenne.
Openelec tökéletesen megy, fullhd tökéletes, hálózati lejátszás tökéletes, ám most jön a bibi...
Nem tudok ir-t telepíteni, és wifi sincs.
Így marad a saját magamnak készítés, ami nen lenne probléma, ha linux guru lennék, de nem vagyok.
Tehát hosszadalmas telepítgetések és tanulás árán, lesz egy olyan lejátszóm, amire vágytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged