- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Az alsó két képen látszik a csatlakozó, amibe bele van dugva a lítium elem.
A középső képen nincs csatlakoztatva, az alsón csatlakoztatva van.
Lecsatlakoztatott elemnél benyúltam egy kis csavarhúzóval a csatlakozóba, és rövidre zártam a két tüskét.
De a csatlakozón kívül a panelba forrasztás felett is megoldható a dolog, a csatlakozó műanyag háza alatt közvetlenül a csatlakozó lábánál. (Remélem érhető)
Azt hogy ez segített vagy a pihentetés, nem tudom.
Érdekesség képpen, minden beállítás, adat, megmaradt a sticken...
Ezen elég rendesen meglepődtem, mer én úgy tudtam, hogy a SSD-nek táp kell, hogy a rajta levő adatokat ne felejtse el... Naszóval a tápot levetem, az adatok megmaradtak. Tehát vagy én tudom rosszul és az SSD-nek nem kell táp, hogy megtartsa az adtokat, vagy nem SSD van a kicsikében, vagy nem tudom...
De leginkább nem tudom..
Egyébként ezért is hezitáltam a "durvulás" ellen, mert féltem hogy táp nélkül törlődnek az adatok az SSD-ről.
Márpedig nem akartam még azzal is szotyizni hogy Win 10-et szerezzek, ráadásul egyszer még az elején sikerült valahogy elröptetnem wifi drivert annyira, hogy azt is a servicében tették helyre...
Akkor leszedtem a Modecomtól a driver packot, de azzal sem tudtam életet csiholni a wifi-be....A service megoldotta garba...
-
-
interstate76
addikt
A bordáktól nem gyorsabb lesz, hanem nem veszi vissza a teljesítményt a melegedés hatására, azaz nem lassul be. Másképpen: normális hűtéssel a hardver lesz a szűk keresztmetszet, gyárival pedig a hőmérséklet.
Nálam magasabb (kb. 30 Mb/s) bitrátájú fhd anyagot a Wintel W8 csak pár percig tudott lejátszani, utána jött a melegedés, frekivisszavétel és szaggatás/képszétesés. Ugyanez a film normális hűtéssel gond nélkül végigment.
-
Sándor -P20-
senior tag
Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez nem egyen értékű egy asztali géppel. Nem is lehet az.
Az igaz, hogy amióta megvan, az asztalit szinte nem is használtam.
A lényeg, ha valaki bevállal egy kisprocis gépecskét, készüljön fel, a gép korlátaira.
Ja a periféria lisrából kimaradt, hogy fixen rajjta van egy Brother lézer nyomtató, és alkalmanként egy hp tintás szkennerrel.
És azt is jó tisztázhi, hogy az extra bordák kellenek ha valaki valóban használni is szeretné, nem csak mérgelődni. -
Sándor -P20-
senior tag
Én bontóban vettem eredetileg két NorthBridge bordával.
Mondtam az emberkének, hogy kb 40 X 40 mm-es bordát keresek, szilikon hővezető gumival.
Előszedett valahonnan egy nagy fiókot, elém rakta, és válogattam.
A régi hozzászólás amikor összeraktam: [link]
Azt, hogy nálunk hol lehet ilyen szilikon cuccost venni a Conrad-on kívül, nem tudom.
Itt egy Alis link: [link] -
Sándor -P20-
senior tag
Az enyémnek most járt le pár hete a garija.
A fedél simán lepattintható, az eredeti bordára pedig 2mm vastag lágy szilikon hővezető lapok közbeiktatásával tettem fel a bordákat gyorskötegelővel. Az egész 2 perc alatt visszaállítható a gyári állapotába.
Az átalakítás óta 2 útja volt a servicébe. Nem vették észre az átalakítást... -
Sándor -P20-
senior tag
Egy másfél terás külső USB tároló lóg a kicsikén.
Előtte egy külső tápos USB hub osztja szét az igét. Ez egy Speedlink cuccos. (Ezt kaptam az első boltban ahova benéztem.) Mindenféleképpen külső táposat kerestem, hogy a vinyó ne a stick-ből szedje a kakaót...
A tévémen ez csücsül: [link] -
törölt tag
-
Sándor -P20-
senior tag
Én egy Modecom Free PC-t nyúzok egy éve.
Eléggé megtoltam a hűtését, azóta semmi gondom vele. Így 60 fok fölé nem képes melegedni!!!
Ha kicsit visszanézel megtalálod a képeket.
Perpill egy 1.5 Terás külső vinyó van rajta kb 6 - 800 G torrenttel.
Net, online vidók simán szaladnak. a 10 giga alatti filmeket simán viszi. (nagyobbal nem igazán próbáltam, nem szedem le, mert minek?)
A filmek néha média lejátszás közben megakadnak. Gógyírt nem találtam, azt mondták winbaj...
Utána ugyanaz a film gond nélkül szalad.
A hűtését tényleg megtoltam, nézz vissza a fórumban!!!! -
törölt tag
Az s905/912 topikban is nézelődhetsz TV okosító ügyben. Elég népszerű kütyük. Ezt meg esetleg megveszem tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest