Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
Most kaptam hírlevélben: Tronsmart Ara IZ37 2G/32G dual boot $64
Please note: The Tronsmart Ara IZ37 is equipped with an authorised and licensed version of Windows 10. -
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #3237 üzenetére
Meg ha sikerul is ratenni a zyxelre a plexet, hasznalhatatlan lenne, mert a marvell prociban keves a kraft az atkodolashoz, anelkul pedig minden masodik fajl fennakad. 1 honapot szenvedtem vele egy hasonlo kategorias netgear nas-on.
-
DoItYourself
addikt
válasz
idegen lény #3194 üzenetére
Ezek tablet alkatreszekbol fabrikalt cuccok. Ha jol emlekszel a 2GB egy MS vagy intel limit.
-
DoItYourself
addikt
válasz
tibcsi0407 #3137 üzenetére
Ott sztem túl sok jóra nem lehet számítani. Ha jól sejtem 150-200$ lesz az alsó határ mini PC ügyben.
-
DoItYourself
addikt
válasz
tibcsi0407 #3134 üzenetére
30%-os gyorsulást vetítgetnek az Apollo Lake-hez, ami a Braswell utódja lesz.
-
DoItYourself
addikt
Intel Atom x7-Z8700 (Cherry Trail) vs Intel Celeron N3150 (Braswell) Benchmarks Comparison & cnx-software.com
Beelink BT7 (Atom x7-Z8700) teszt.
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #3008 üzenetére
-
DoItYourself
addikt
Most indult a gyűjtés a Gole1 mini PC-re 5"-os érintős kijelzővel, cherry trail procival. Koránkelők 79$-tól már hozzá is juthatnak.
-
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #3000 üzenetére
"Nagyapamnak szeretnék venni egy ilyen tv-re kotheto boxot. A cél: emailezés, youtube, fenykép nézegetés, netezés lenne."
Kiemeltem a kritikus részeket. Az android érintőképernyőre optimalizált rendszer, amit a kínaiak próbálnak itt elsütni tv okosítás felkiáltással, az egy hekkelés, korlátozottan használható a kiemelt feladatokra. Lehetne hosszan sorolni, és vitatkozni mi szar benne, és miért, de sztem, ha van jobb alternatíva, nem érdemes. Adtam neki esélyt, kipróbáltam, de csak káromkodtam és köpködtem közben.
Az öreg a windowst biztos ismeri, nem szívatnám feleslegesen egy androiddal a tévén. -
DoItYourself
addikt
válasz
sakal83 #2948 üzenetére
Az i5-2500k egy erőmű teljesítményben.
Olcsón, hangtalanul csak ilyen tablet alkatrészekből fabrikált gépeket lehet kapni - még egy darabig. Az intel azon dolgozik, hogy ezt felszámolja.
40-50e között van még néhány félkész gép (Gigabyte Brix, Asus Vivo PC, stb.) de ezek is hasonló procikkal vannak szerelve. Memóriát és SSD-t neked kell bele tenni (+30-40e). -
DoItYourself
addikt
válasz
szbarna1 #2938 üzenetére
Túl olcsó és jó az Atom. Csak addig volt rá szükség, akár veszteséggel eladva is, amíg megvetették a lábukat a hordozható eszközöknél. Most már a Core m procik is leértek erre a fogyasztási szintre.
Nem hinném, hogy egy Atom és Core m proci előállítási ára között óriási különbség lenne, utóbbiért viszont jóval többet lehet elkérni, főleg ha nincs x86 vonalon konkurrencia - az AMD fogyasztásban/gyártástechnológiában még nem tart itt. Aki Windows 10-es gépet akar, úgy sincs más választása, beleértve a gyártókat.
80-150$-os tabletek, mini PC-k helyett 300-500$-os termékekhez szívesebben szállítanak alkatrészt ők is. -
DoItYourself
addikt
NEXBOX T11 mini PC, 2G/32G, Atom x5-Z8300, belső hely 2,5" SATA tárolónak. Ezt a forműjú dobozt már láttam valahol, de annak nem ez volt a neve.
-
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #2768 üzenetére
Ott jobban áramlik a csí.
-
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #2726 üzenetére
PC-n egyáltalán nem megy a HDMI-CEC?
-
DoItYourself
addikt
Nem aktivált rajta a Win10.
(a hardveraprón láttam Win7/8 kulcsokat/lemezeket (?) 10e alatti áron, de hogy ezeket enni vagy inni kell, nem tudom, kicsit off is itt) -
DoItYourself
addikt
Wintel Pro CX-W8 cherry trail 86$ a gearbestről.
-
DoItYourself
addikt
Még egy újabb Cherry Trail-es masina: Sumvision Cyclone Mini PC 2.
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #2505 üzenetére
K3 Wintel Keyboard PC teszt, szétszerelés.
-
DoItYourself
addikt
válasz
tibcsi0407 #2560 üzenetére
Ezen meg nincs SATA: Up-Board.
-
DoItYourself
addikt
Van már doboz nélküli verzió is barkácsoláshoz, á lá Raspberry Pi: JaguarBoard.
-
DoItYourself
addikt
Két újabb cherry trail magos - vagy ahogy egy német oldalon láttam: kirche trail
- apróság:
Beelink BT3 2G/64G, gigabites lan
Nexbox T11 bónusz VGA és SATA csatlakozó a megszokottakon felül. Ha jól látom az alján lehet betenni a 2,5"-os meghajtót. -
DoItYourself
addikt
Jah, írtad, h van belőle egy kupac, ami tré.
-
DoItYourself
addikt
Beszelunk itt a cerka j1900-rol, erre most kaptam egy geekbuying akcios levelet, miszerint 80$ a Tronsmart DJ19.
-
DoItYourself
addikt
válasz
tibcsi0407 #2532 üzenetére
Ezt fogom én is berhelni a közeljövőben, a Plex-et már felraktam a NAS-ra, ismerkedek vele, az új lejátszó még úton van. Kíváncsi vagyok, mi fog ebből összeállni. Színes-szagos lesz, az már látszik, remélem a kezelése is jó lesz.
-
DoItYourself
addikt
válasz
tibcsi0407 #2530 üzenetére
A kettőt összehangolni, Plex-et, Kodi-t beállítgatni, több idő elmegy ezekkel, mint egy gép összerakással.
-
DoItYourself
addikt
Az i3-5005U TDP-je 10-15W, ez már elég necces passzívan. Érdekes az elsőnek a fémháza.
-
DoItYourself
addikt
Egy újabb versenyző a Cherry Trail ligában: Rikomagic RKM MK36S TV Box
-
DoItYourself
addikt
A héten rácsodálkoztam a sörösdoboz formára, most meg találtam egy billentyűzetbe épített verziót. Nagyon retró, tiszta C=64/Spectrum/stb.: K3 Wintel Keyboard PC.
-
DoItYourself
addikt
Interstate76! A másik topikban valami olyasmit mondtál, h ezekre a dobozokra nincs openelec. Jól értettem? Mi az oka?
-
DoItYourself
addikt
válasz
LógaGéza #2493 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy milyen procival kell... csak annyit, hogy irodába.
A Brix-ekben nem nagyon láttam Z sorozatú Atomot, ellenben van Celeron N3150-el szerelt fincsi darab.
Egy ilyen kis gépbe, max. SSD-t tennék, tányéros vinyót nem. Főleg, amelyik passzív hűtésű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest