- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3986 üzenetére
Szép munka
teszel fel olyan képet ahol látszik az hogy mit kell rövidre zárni?
-
3shae
aktív tag
-
3shae
aktív tag
válasz
interstate76 #3846 üzenetére
Szia!
Köszi, egyébként a te hozzászólásaidat is olvasgattam már
Ilyen filmet nem próbáltam lejátszani az eszközzel, de valószínűleg nem is fogok ilyen minőséget sem tárolni, sem lejatszani a jövőben. (egyszerűen nincs rá igény)
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3844 üzenetére
Érezhetően gyorsabb a bordáktól? Én még nem raktam fel,de mint írtam már itt, nekem is megfordult a fejemben.
Azért sem, mert még nem sikerült úgy kiakasztanom hogy 500-on pörögjön, de az is igaz hogy boostolni sem láttam még 1.83 GHz-re..
Amire azért kíváncsi lennék
-
3shae
aktív tag
válasz
Centaurus #3841 üzenetére
Szia!
Sándor P20 kolléga hozzászólásait nézd át, ő szerintem teljesen kiváltotta az asztali pc-t ezzel az eszközzel. Részemről TV okosítónak használom, YouTube Indavideo, hírportálok, PH! tehát böngészés max 3 megnyitott oldallal. Erre egy touchpados billentyűzetet használok, mondhatni nagy elégedettséggel. Játékra, nagyobb feladatokra az adatlapomon található gépet használom
Javasolnám, hogy először menj el vagy 2-3 Tescoba, és nézd meg hogy van-e mert én 19.990-ért vettem náluk december elején. Egy próbát megér..
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3836 üzenetére
Köszi szépen!
Lapokat hol tudok venni? A másik ami eszembe jutott, hogy a slot1-es cpu-k bordája igencsak jól passzolna ezekhez a Modecomos gépekhez. Ma az járt a fejemben hogy egy p2 p3 borda milyen vagányan mutatna rajta.
Ma megvettem az usb hubot, aktív külső tápos 7port van rajta, gondolom ez elég lesz
Egyébként pont kifogtam a mediamarktban, 5-e ről volt leértékelve 3500ft-ra.Üdv
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3828 üzenetére
Nem semmi hogy ennyi mindent ráaggattál
Köszönöm a választ, ha lejár majd a gari, lehet hogy én is teszek rá ilyen hűtést
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3813 üzenetére
Szia!
Torrenthez milyen adattárolót használsz?
-
3shae
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #3772 üzenetére
Szia!
Ahogy megvettem, átnéztem a topikot rákeresve a modecom kifejezésre. Természetesen láttam a gépedet
Két kérdésem van:
- Hogy lehetne telepíteni az eszközre más oprendszert? Ha lehet akkor milyet érdemes?
- A cpu specifikációja alapján 1.83GHz-ig boostol. Én nem láttam még így pörögni (de hál' Istennek hővédelmi lassulással sem találkoztam még)
Egyszerű netböngészésre és médialejátszásra használom. Sallangok nem érdekelnek, a Win 10 tele van mindenféle ökörséggel, azok nem kellenének.
-
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Van ugye ez a kis Modecom PC-m amit tv-re kötve használok mint tv okosítót.
Kérdezem ha veszek hozzá egy vezetéknélküli bill-egér szettet, az zavarni fogja a wifi-t vagy sem?
-
3shae
aktív tag
Sziasztok,
Tescoba vagyok, és beleraktam a kosaramba egy Modecom free mini pc-t most 19.990 ért. Tv okosítónak venném, és kérdezem megér-e ennyit.Őszintén mondom nem szeretnék valami hasztalan dolgot venni, főleg most Karácsony közeledtével. Tapasztalat van valakinek a kis eszközről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő