- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sándor -P20- #4022 üzenetére
Az első generációs Intel Compute Stick -ből létezett gyárilag Linuxos verzió. Az volt az Intel "kiba..ása", hogy ilyenből csak 1GB RAM -osat lehetett rendelni. 2GB RAM -mal csak Wines modellt árultak. Ezért indult el a hekkelősdi.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3977 üzenetére
Na, ez érdekes. Nálam is fejjel lefelé vannak. Android, Dolphin. Tegnap ugyanezzel a telóval néztem, és teljesen rendben voltak.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3956 üzenetére
Képekre még nem használtam, de jövő héten majd megnézem, ha már otthon leszek. De, gyanítom, hogy síma linkek, mint a filmeknél.
Én pont fordítva vagyok ezzel. Azért nem kell a Plex, mert nem bírja a NAS. Annyit meg nem ér nekem, hogy ezért egy PC menjen 0-24 -ben. Talán WOL -lal, de úgy meg az egyszerűségét biukná el. Nálad ez hogy van? -
törölt tag
válasz
interstate76 #3954 üzenetére
Nekem fut a NAS -n egy webszerver a video mappára, forwardolva egy ötjegyű portra. Whatsappon átküldtem a kütyüileg nagyon szöszimnek a linket. Nem írta, hogy nem boldogul vele, úgyhogy garantáltan ez a legegyszerűbb megoldás.
Rábök a linkre, nyílik a böngésző, kiválasztja a filmet, rábök, és nyílik a lejátszó.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3952 üzenetére
Majdnem mindent értettem. De mi az a "Win"?
Egyébként ezt a Plex -dolgot sem értem. Mitől jobb ez, mint egy TV -re dugott kliensen futtatott Kodi?
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3950 üzenetére
Nem a hang a nagyobb bibi. A Remix nem kezeli jól a másodlagos kijelzőket. A Vorke PC -nek minősül, a HDMI az elsődleges rendszerkép kimenet. Így szépen kitolja 1080p -ben a monitorra. Egy laposnál viszont a HDMI másodlagos kimenet = bukta.
Viszont a 64 bites Remix v3.x a legjobb PC -s Android rendszer, amivel eddig találkoztam. A Vorke -n torony magasan veri az összes ARM kütyüt. Ó, ha még hotspot és HDMI audio is lenne!Arról nem is szólva, hogy egy OS sosem elég.
Így bármelyiket indíthatom, ez nem érinti adatokat, letöltéseket, szerver feladatokat, mivel azokatt ettől függetlenül a NAS kezeli.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3943 üzenetére
Dobj rá egy Remixet, és próbáld meg kiküldeni a képet HDMI -n! Áldom az eszem, hogy lapos helyett a Vorke V1 -et vettem.
-
törölt tag
Erről beszélek én is. A Vorke V1 aljában van egy plusz SATA csatolós, 2,5" -os hely. Letekered az alját, beteszed a meghajtót, és visszatekered az alját. Ennyi. Ha jól rémlik, akkor kb. 50GB szabad a belső meghajtóján, de erre nem esküszöm. Talán, ha ötször indítottam rajta Windows -t. Majd megnézem.
gulac12:
Nem tudom, és két hétig biztosan nem is tudom megnézni, mert németben gályázok. -
törölt tag
SSD nélkül azokat még talán elbírja. Nálam az SSD + a Samu 128GB -os pen + egér + bill volt neki sok(k). Illetve, a 4G -s modemet sem bírta. De, vettem egy aktív HUB -ot, és azóta nincs gond. Linuxot próbáltam VGA -n. Az működött. Gondolom, Win -nel sincs gond. Android alatt csak 4:3 -as kimenet volt VGA -n. Gondolom, parancssorból kéne átállítani. Hang analóg kimeneten kimegy, Android alatt viszont nincs hang HDMI -n. LAN, Wifi megy minden OS alatt. Win alatt hotspot is megy Lan -ról, vagy modemről. A Win legális, az Anniversary frissítés is 😃sont nélkül lefutott.
-
törölt tag
Word -öt, Excel -t, meg úgy általában Windows -t nem használok, de pillanatnyilag trial boot -ban fut Win10, Puppylinux, és RemixOS (Android) a Vorke V1 -en. Sztem jó kütyü. Egy hátránya van. Nagyon gyenge a tápellátása. Szinte minden USB -s eszközhöz aktív HUB kell, különben megbolondul, és eldobálja az eszközöket. RAM -ot nem vettem, de egy SSD -t raktam bele. Nem nagy kunszt. El kell forgatni az alját, és ott a SATA port az SSD -nek. A gyári, 64GB -os meghajtó, a Win10 -zel külön van, úgyhogy azt nem érinti az SSD berakása. Az SSD -ről bootoltatom az Androidot, és mikroSD -ről a Puppy -t.
-
törölt tag
válasz
Sándor -P20- #3792 üzenetére
Nem is tudom, hogy erre mit lehet válaszolni. A felhasználási célhoz kell választani az eszközt. Ha Neked bevált a stick, akkor vegyél még egyet, és hekkelj! Én tudtam, hogy Puppy -t, és Androidot akarok használni, ezért olyan eszközt választottam, amin ezt könnyen megtehetem. Az otthoni kütyük összeállításánál rendszerben gondolkodtam. Egy helyen tárolok (a NAS -on), az összes kliens ehhez csatlakozik. Sztem a torrent, szerver, stb. nem PC -s kliens feladat. Arra való a NAS. Újonnan 20 -ért vettem az NSA310 -et. Ennyiért biztos nem fognék bele abba, hogy egy PC -t NAS üzemmódra hekkeljek. Persze, ez csak egy vélemény.
-
törölt tag
válasz
Sándor -P20- #3789 üzenetére
Sztem a tartósság szempontjából nincs jelentősége a hűtésnek, mivel ha melege van, akkor visszaveszi az órajelet. Az más kérdés, hogy úgy használhatatlan, tehát kell rá a plusz hűtés.
-
törölt tag
válasz
Sándor -P20- #3777 üzenetére
Ez nem alapszintű művelet, főleg Bay Trailen. Az Intel nem igazán támogatja a csereberét. Létezett Compute Stick gyárilag Linux -szal, de csak 1GB RAM -mal. 2GB -os stick csak Win -nel volt. Ráadásul, a drivereket is "eldugta" az Intel. Valamint, a 64 bites procihoz b...ott 64 bites UEFI -t készíteni. A Linuxot viszont "meg kell erőszakolni" ahhoz, hogy 32 bites rendszerindító indítsa a 64 bites OS -t. Sztem az Ubuntu egyébként is sok ezekre a kütyükre. Inkább a Xubuntu a nyerő.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az s905/912 topikban is nézelődhetsz TV okosító ügyben. Elég népszerű kütyük. Ezt meg esetleg megveszem tőled.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3705 üzenetére
Igazából annyira nem is akarom visszahozni, mert azzal nem oldódik meg az a probléma, ami miatt téglásodott. 4G mobilnetet szeretnék használni egy jó, Gigabites routeren. Van egy Hi-Linkes, Huawei e3372 stickem, de az istennek se akar összebarátkozni a routeremmel. Ennek a flashelésébe döglött bele a router. Szóval, kéne egy router, ami kommunikál a modemmel. Router-modem kombó tipp is jöhet. Elég gáznak tartom, hogy 2016 -ban ez egyáltalán probléma.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3699 üzenetére
Úgy bukott ki a jelenség, hogy téglásítottam a routerem, és ahhoz kellett a fix IP a kliensben, hogy visszahozzam a halálból. Kábelen router mentés, Wifin instrukció olvasás, terminál parancsmásolás. Na, ez nem ment, mert amíg 192.168.1.2 volt beállítva a Lan -ra, addig nem lehetett Wifizni a telótól kapott 192.168.43.6 -on.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3697 üzenetére
Érdekes dolgokat tapasztalok a Vorke -n. A LAN fix IP beállításai érvényesülnek Wifin is mindaddig, amíg ki nem húzom a kábelt az RJ45 -ből. Gőzöm sincs arról, hogy ez hogy lehet. Ha az ethernet menüpontban statikus IP -nek más van megadva, akkor addig nem tudok netezni a telóm hotspot -járól, amíg ki nem húzom a Lan kábelt. Látja, csatlakozik, de az IP ellentét miatt nincs net. Hab a tortán hogy a Telenoros MyTV is használhatatlanul szaggatott. Amióta nincs bedugva a kábel, azóta egyetlen akadás nélkül megy Wifin, a teló hotspot -járól. Nagyon fura jelenség.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3672 üzenetére
Csak a "Winest" nem értem. Amióta van Remix, és Puppy alatt is életre kelt a 4G -s modemem, azóta egyszer sem indítottam Win -t. Egy tohonya szar az egész. Pfuj!
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3670 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy aktív hűtésű. Akkor viszont már inkább a Vorke. Abba bármekkora 2,5 -ös tárat tehetsz SATA csatolással úgy, hogy a gyári 64GB Winestől érintetlen marad. Plusz egy VGA kimenet. A BIOS teljesen hozzáférhető, bármi, bárhonnan bootolható.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3633 üzenetére
A médialejátszás nálam csak alap szinten elvárás. A Vorke HDMI kimenete v1.4b, miközben az S905 már 2.0 -nál tart.
-
törölt tag
Ian Morrison ismét alkotott. Ubuntu Bay Trail -re, és Cherry Trail -re.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3587 üzenetére
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3572 üzenetére
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3564 üzenetére
Ehhh... Pedig igazából a Cherry - Puppy viszonyra lettem volna kíváncsi.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3543 üzenetére
Az enyémen ez a Xenial Pup 64 Alpha fut.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3543 üzenetére
Linux Live USB Creator -ral szoktam Win alól, de lehet bármi mással is. Aztán a Puppy beépített tool -jával újra megcsinálom, mert az nem csak FAT -ra tudja kiírni, és a rendszerbetöltője is kezelhetőbb.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3540 üzenetére
Közben megnéztem, és sajnos, ez a Magyarított Pupplet nem az általam használt alapból van. Ez 32 bites, ami még nem lenne akkora gáz, viszont régebbi kernel van alatta (4.1.x), míg az enyém 4.6.3 -as. Ki fogom próbálni, de tartok tőle, hogy nem lesz kép.
Nincs nagy különbség az indításnál. Ha kompatibilisek a hardverelemek (a Puppy egyik erőssége a jó hardverismeret), akkor minden megy magától. A különbség az első kikapcsolásnál van. Ekkor kérdez rá a Puppy arra, hogy hogyan, és hova készítse el a változtatásaidat tartalmazó mentésfájlt. Ha elég nagy a pen, akkor oda is el tudja készíteni. Default -ban ezt a következő boot -nál automatikusan megkeresi, és csatolja. Ettől persze sokkal több lehetőséged is van, de először kóstolj bele!
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3536 üzenetére
Remélem, hogy lesz Linux teszt! Bár, én leginkább egy Puppy -ra lennék kíváncsi. A régebbi kernelesek nekem nem működtek a Vorke -n. Most egy Xenial -t használok. Ez még az eredeti, angol, de most látom az itthoni "kutyaházban", hogy Csipesz csinált belőle egy honosított verziót. Most csak mobilnetem van, mert odalett a Powerline adapterem, de remélhetőleg estére megjön a másik, és tudom tesztelni.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3531 üzenetére
Azt írtad, hogy egy PC -s megoldásnak jobban örültél volna. Az 520 -as szárazon 30 ropi akciósan. Az kb. 100 Erzsi. Ehhez jön a másik kütyü kb. 50 Erzsiért. 145 -ért vettem a Vorke V1 -et. Tudod, hogy NAS -párti vagyok, de ezt nem értem. Pár éve már ismerjük egymást virtuálisan. Sztem a Vorke - t imádnád. Igazi Lego, azt faragsz belőle, amit akarsz.
Apropó. Muszáj ezeket offolni? A Z3735 -öt kicsit szűk témakörnek érzem. Többször esik szó off topik kütyükről, mint a témaadókról. Kicsit bővíteni kéne a témakört.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3529 üzenetére
Az a Polkast egy katasztrófa. Majd megnézem, hogy nekem van -e ilyen zCloud izém. Tomato -s routerem van, amiben van VPN szerver. Ráadásul fix külső IP -m van, úgyhogy nincs szükségem külön cloud szolgáltatásra. Meg, az egész külső elérés dolog csak elméleti, mert 3/0,3 -as nettel semmi értelme. Annyira elég, hogy ha mobilon kinézek vmi letöltenivalót, azt haza tudjam küldeni a NAS -on futó PyLoad -nak letöltésre.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3519 üzenetére
Sztem a 310 neked kevés lesz.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3503 üzenetére
Háááát... Szokott fekete sisak lenni a fejemen, de azért....
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3500 üzenetére
Rég éreztem már magamban ennyire az univerzum erőit. De kérlek, hogy ezentúl se szólíts Yoda -nak és valamiért az Obi Van sem szimpi.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3495 üzenetére
Hidd el, hogy tudom, miről beszélsz! Idő és tőkehiány miatt vettem fájdalmas búcsút a Premiere, After Effects, Audition videószerkesztős hobbimtól.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3493 üzenetére
Szóval az a véleményed, hogy a Vorke -n nem futna gördülékenyen az Adobe Master Collection? Hmmm... Át kell gondolnom a koncepciót.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3490 üzenetére
Gyáva népnek nincs hazája.
Kár, hogy Lifeforce nincs már pozícióban. Javasoltam volna neki ezt a Vorke -t forgalmazásra. Sztem teljesen vállalható kütyü.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3488 üzenetére
Sztem ez az eMMC -n kívül is több sebből vérzik. 10/100 -as LAN, nuku 5GHz. De, miért nem lenne jó neked a Vorke V1? Abban ott a 2,5 -ös SATA hely, Gigás Lan, legális Win10, stb. Sztem nem nagy az árkülönbség (mármint kuponnal), és nekem eddig úgy tűnik, hogy hozza a specifikációban írtakat.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3486 üzenetére
A kliens szoftvernek tulképp mindegy. Az NSA310 topikban 100 -as nagyságrendeket írnak Transmission -nel. A Plex -hez jóval erősebb cucc kell. A transzkódolás nem NAS feladat. Az 520 -ban 2x1,2GHz van, 1GB RAM -mal. Egy kérdést megér a 310 -es topikban (úgy tűnik, hogy lassan az összes NSA összevonódik a 310 -es topikba), de sanszos, hogy még az is karcsú a transzkódoláshoz.
-
törölt tag
El nem tudom képzelni, hogy mi lehetett vele a problémád. Évek óta úgy nyomom, hogy a NAS -on van minden adat, a kütyük pedig csak kliensek. Az ilyen UpNp/DLNA hókuszpókuszokat nem szeretem, SMB/CIFS -sel érem el a NAS -t. Nem tudtam a kliensekből azt a kényelmi szintet kihozni, mint amit a NAS nyújt. Viszont, telóról, miniPC -ről a remote programokkal a világ bármelyik netes pontjáról elérem, managelem a NAS -omat.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3477 üzenetére
Csak, akkor Kodi mögött nem menne a torrent. Tudtommal a Kodihoz "csak" remote kliens plugin van. Én egy arm lejátszó/ NAS kombót választanék. Egy Zyxel NSA 310 S újonnan sem egy ökör ára, használtan meg 10-15 -ért lehet venni. Nálam legalább három éve megy. De, most láttam 29 -ért 520 -ast, ami sztem ajándék ennyiért. Erősen csábulok.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3471 üzenetére
Vannak még megrögzött fanatikusok.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3469 üzenetére
Szerintem a Windows az alternatív oprendszer. Az emberek többnyire nem Windows -t használnak.
-
törölt tag
Majd rájössz a torrentezésnél, hogy kell az a Lan. Persze, USB adapterrel valamennyire áthidalható a probléma. A Vorke memóriakezelése is single channel, és a reakcióin észrevehető, hogy ez szűk keresztmetszet. Főleg Puppy alatt, ami ugyebár RAM -ból fut. Persze, ennyi pénzért ne várjunk csodát.
Kamionsofőr vagyok, napi szinten alszom autópálya parkolókban, úgyhogy nálam a "zajos" fogalma más szintet jelent, mint annak, aki csöndes hálóhoz szokott. Attól nem féltem, hogy zavaró lesz a Vorke hűtője. De, azért lehet hallani. Majd odafigyelek rá, mert gőzöm sincs, hogy mindíg megy -e.
AxBattler:
Az a V2 sztem elavult kütyü. 3735 -ös, és csak 2GB RAM. -
törölt tag
válasz
AxBattler #3457 üzenetére
Androidos vonalon a 220V -t ajánlottuk, mint hazai beszer forrást. Ott most csak EZT találtam. Nem ismerem, viszont Gigás Lan -ja, és 2.0 -ás HDMI -je van. Szóval, a spec. alapján lehet jó. Megrendeled magánszemélyként neten, és akkor 14 napon belül elállhatsz a vételtől.
-
törölt tag
-
törölt tag
Remix OS alatt szépen fut a Telenoros MyTV kliens. HDMI -n továbbra sincs hang. Most először örülök annak, hogy DVI monitorom van, mert analóg jack kimeneten viszont megy a hang.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3441 üzenetére
Ezt vitatnám. A ventillátor forog, és ami forog, az előbb-utóbb megáll. Cseréltek már nekem PC -ben alaplapot, elszállt táphűtő ventillátor miatt. A házbontásos, nagy hűtőbordás módszer nekem szimpatikusabb.
-
törölt tag
válasz
htom127 #3439 üzenetére
Köszönöm!
A gépház -> hálózati kapcsolatokban van egy "Mobil elérési pont" opció. Ezt az Anniversary -val kaptuk. Nálam, a Vorke 1 -en működik. Persze, igazi Windowsos újítás, mert "csak úgy" nem működött. Bele kellett mászni a hálózati beállítások bugyraiba ahhoz, hogy életre keltsem.Egyébként, tegnap Puppy alatt néztem a proci hőmérsékletet. Alapból 44°C, de mkv HD stream -nél (NAS -ról) sem megy 55°C fölé. Persze, ez nem egetverő érdem, mivel aktív hűtéses a kütyü.
-
törölt tag
Android -dal nem megy a Hi -Linkes modemem. Androidra nincs Java Runtime Environment. Szólj, ha tudsz Androidon hatékony megoldást PC -s Total Commander -rel darabolt állományok összefűzésére (az Androidos TC nem kezeli a PC -s által készített .crc fájlt)! Android alatt nem lehet Androidos eszközt flashelni (pl. MTK, RK eszközök flashtool -jai). Stb., stb.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3413 üzenetére
A Vorke V1 is a hazai beszerzésen hasal el. Pedig, bőven beleférne a keretbe, lehetőségekben pedig bőven fölötte van a Bay Trail/Cherry Trail kütyüknek. Még a TV-GO a necces, de sztem az a többinél is.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3408 üzenetére
A Vorke V1 -en fut a Marshmallow alapú Remix, de nincs hang a HDMI kimeneten. Jack kimeneten, vagy USB hangkártyával még nem volt időm tesztelni.
-
törölt tag
válasz
petakpa1 #3403 üzenetére
Én is ilyesmiket olvastam, első sorban Tabletes topikokban. Szerencsére nem vagyok annyira árérzékeny, és így utólag örülök, hogy nem sajnáltam a felárat a Vorke V1 -re. Már átestem egy Anniversary frissítésen, és eddig nem jelzett hibát. Meg, Puppy alatt látom a Win minden porcikáját (beleértve a boot és recovery partíciókat is). Mivel a Puppy általában nem törődik más rendszerek r/w jogosultságaival, ezért sztem bármilyen mentést meg tudnék csinálni. Jó lenne tudni ezeknek az újabb (64 bites Win) Bay Traileknek a dual boot és Linux kompatibilitásáról.
-
törölt tag
Jelentem, trialbootban megy az Android 6 alapú RemixOS is.
-
törölt tag
Én nem vagyok az a tesztírogatós fajta, meg útálok a teszt utáni, idióta hsz. -ekre válaszolgatni. Inkább odaadnám egy megbízható embernek, hogy tesztelje. A hangja nem vészes, de egy csöndes hálószobában azért lehet hallani. Sztem lehetne passzívra moddolni. A SOC teljesítményben a 8700 -as Cherry Trail körül van. Prociban, GPU -ban kicsit erősebb, tárhely elérésben kicsit gyorsabb, viszont a RAM elérés csak single channel (mint a 8300 -asoké). Szvsz ez nem csak alap, hanem bármilyen böngészésre alkalmas. Ennek a kütyünek a nagy előnye a felhasználói szabadság, és a Linux kompatibilitás. Pár kattintással olyan portról bootoltatod, amilyenről akarod (beleértve a PXE bootot is). Továbbá ott a tárhelybővítési lehetőség. A rendszer futhat a belső SSD -ről, a letöltések meg mehetnek egy SATA HDD -re. Szintetikus teszteket már korábban linkeltem róla. A WOL -t még nem próbáltam, de a specifikáció alapján támogatott.
-
törölt tag
Ez így van. A motoromban odavan a generátor, a barátnőm tőlem 2700Km -re lakik, a csokoládé meg hízlal. Marad a Vorke V1.
A Puppy -t vétek telepíteni. Alapértelmezett működési módja, hogy bármilyen adathordozórol betöltődik a RAM -ba, és onnan fut. Első kikapcsoláskor rákérdez, hogy létrehozhat -e mentésfájlt, amire kiírja a beállításokat, változásokat. Ez lehet merevlemezen, vagy akár azon az adathordozón is, amiről bootoltad. Ez egy (de, ha akarod, akkor több) sfs. kiterjesztésű fájl lesz. Következő bootnál ezt automatikusan felismeri. A fő rendszert mindenképpen betölti a RAM -ba, az sfs -nél ez opcionális. Ha betölteted, akkor akár az összes adathordozót eltávolíthatod a gépből (a belsőt is), a Puppy -nak nincs rá szüksége.
Tengernyi Pupplet van. 32bites, 64bites, Magyar, külföldi, stb., stb.
Itthon a skamilinux.hu -n van a kutyaház.De, az a Pipo7 ugye x86, nem ARM! ARM -ből csak az Allwinner A10 -ről tudom, hogy Puppy kompatibilis.
-
törölt tag
Sajnos, a HiLinkes Huawei E3372 -es modem továbbra is csak Win alatt hajlandó működni. De, az anniversary frissítéssel kaptam egy hotspot menüpontot. Megosztottam vele a modem kapcsolatát, és működik. Szóval, powerbank -kal lett egy Mifim.
-
törölt tag
válasz
Arolotifar #3387 üzenetére
Köszi!
Próbáld ki valamelyik Puppletet! Egy kicsit más, mint a "hagyományos" Linux disztrók, de ha megérted a működését, akkor rá fogsz jönni, hogy mekkora királyság. Belelapozol a menüjébe, és nem fogod elhinni, hogy az a sokminden belefért párszáz MB -ba. Meg aztán piszok gyors, mivel RAM -ból fut. -
törölt tag
válasz
#79335424 #3379 üzenetére
A Precise Puppy 3.x kernele nem kezelte a Intel HD400 GPU -t. Ezt a hsz. -t viszont már mikroSD -ről bootolt, XenialPup64 Alpha alól írom.
I Love This Game!
-
törölt tag
válasz
petakpa1 #3382 üzenetére
Nem értek a Win -hez, csak feltételezem. Kulcsot, meg ilyesmit én nem láttam. Bekapcsoltam, adtam neki netet, létrehoztam egy fiókot. Kértem a Magyar nyelvet. Letöltötte, telepítette, újraindítottam, Magyar lett. Feltételezem, hogy az MS -től szerezte a nyelvi csomagot.
D-Sub teszt talán holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest