- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
A 007-ben nincs javított vissza gomb, abban eleve jó volt mindig is. 008-nál ba..ta el, és később javította.
Nálam még soha ne fagyott az osd, talán nem hw hiba, mert mi köze lenne hozzá.
Annyira tetszik hogy rendeltem még egy minimx3-at tartaléknak ha már sikerült kinyírnom az mxq-t.
Z83-at nem tudnám erre használni mert nincs rajta spdif és a win se való médialejátszásra. -
a8l
aktív tag
Inkább nyomozd ki mi lehet a baj a minimxIII-addal, nekem és még sokaknak tökéletesen működik, tényleg lenyűgöző. Kísérletezz többféle LE-vel is amig meg nem találod azt amelyikkel tökéletes.
Nekem a 007 hibátlan, nem is akarok update-elni. Rendeltem még egyet azt majd próbálgatom, ez meg működik hibátlanul a HW65 projival 007-el.
Nekem van Z83 is, de nem jó erre, megy rajta a kodi, de valahogy az LE-s s095-nek szebb képe van és hibátlanabb a lejátszás rajta. Egymás mellett ment egy LE-s box meg a z83 azonos film, két ugyan olyan monitor.
Van MXQ Pro 4k-m is, a minimx3 sokkal jobb box. Megy jól az LE MXQ-n is de érezni a gigabit hiányát, picit jobban reagál a hálózati dolgokra a gigabites box, pl beletekerés filmindítás stb.
Bekapcsolás se megy távról az MXQ-n LE alatt. 2 volt belőle egyiket kinyírtam véletlenül kapott 12v-ot a z83 tápját dugtam be, abba meg az 5v-ot, persze a z83 elindult 5v-al is 12 helyett, de a kis mxq kipurcant.
A másikat meg apámnak adom, még sosem volt lejátszója. Így 35ezerből van egy box + 3TB HDD + usb sata kábel, meg az SD az LE-nek. -
interstate76
addikt
Igaz, SSD kell bele a némasághoz, de akkor közel 2 tucatnyi dologban lesz jobb a hasonló árú kínai mini pécéknél, és médiaplayerként semmiben sem lesz gyengébb azoknál - sőt!
Ha nem fér el, akkor viszont nyilván nem alternatíva a számodra.
Bár egy jól működő mini PC/kis laptop akár ki is válthatná a Popcornt, és máris lenne helyed!
A végén oda fogunk kilyukadni, hogy inkább rendelj egy másik Mini MXIII-at, hátha kifogtál valami hibás példányt, mert másoknál az összes olyan dolgot tudja, amire szükséged van, és mindezt egy hasonló médiaplayeri képességekkel megáldott wines mini PC árának töredékéért.
-
interstate76
addikt
Ez a passzív hűtésű laptop, amit kb. fél éve vettünk, teljesen néma, és a linkelt hsz-ben felsoroltakon kívül tudja a hd audio pt-t, továbbá natív sata és LAN csatija is van. Garival 40 ezer lett volna, de számtalan előnye van egy mini PC-hez képest és netezés közben AIDA szerint olyan 5-8 wattot fogyaszt óránként (természetesen bekapcsolt kijelzővel). Na ezért vannak nálam kilőve a 200 USD környékén kapható kínai csodák (akinek mindenképpen egy 12"-es laptopnál kisebb dobozka kell, az más tészta, de nekem mindegy, hogy mit rakok a TV/monitor mellé/mögé).
-
interstate76
addikt
Ha kellenek a hd hangok és a 4k felbontás, akkor S905, ha nem kellenek, akkor mindegy. De azért a win + kodi + egy magas bitrátájú fhd film rendesen meghajtotta a Wintel W8-ast, szóval minimum Z8300, ha wines masinát veszel. Esetleg amit Somatom vett nemrég, a Vorke V1.
De médiaplayernek inkább S905. Sztem.
Ha mindenképp win, akkor pedig a vesszőparipám: használt, de még garis laptopok olcsóbban vannak, mint az erősebb kínai wines mini pécék.
-
envagyok
veterán
Szerintem az sem:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=243481
Plusz csak winnes kodival tudod használni, libreelecből vmi kezdetleges van csak komolytalan fejlesztőtől, csak sztereó hangkimenetet tud úgy.
Win alatt megy a Multichannel pcm, szóval a dts-hd-t ki tudja adni úgy. Bár akkor elég egy Raspberry pi, az is tudja
Vegyél Baytrail N-es procis cuccot, az tudja, vagy a j1800/1900.
Van laptopom N3540, az tudja, vagy Asrock Beebox. -
Mike88
senior tag
Ezt szomorúan hallom. Típusa? Épp készülök venni egy MXQ Pro 4K tip. boxot kimondottan LE-re, erről eddig azt hallottam, hogy stabil a LE.
Kicsit körülnézve, az a helyzet, hogy nincs igazam, nem feltétlen tudsz spórolni azon, ha Z3735-öt választod.
[link]
Ha úgy számolod, hogy a legolcsóbb box is 20 körül van (s az tronsmart...), erre rászámolod az áfát és a kezelési költséget (mert nem árt rászámolni), akkor 28.000Ft-nál jársz. Ebből a szemszögből nézve elég korrekt ez 30 ezerért és még nem is kell várnod 3 hetet a postára, nem kell nyűglődnöd a NAV-al, az áfa mértékének a kiszabása miatt, ami további pár napot, esetleg 1 hetet jelent. Akár meg is kérdezheted tőle azokat a dolgokat, amiket itt megkérdeztél, hogy biztosra menj.
Harmony használata meg nem hinném, hogy függne magától a boxtól, csak arra kell megoldást találj, hogy lehet azt Windows rendszer alatt használni, biztos van rá megoldás.Szerk.:
[link]
Ez csak 23e.
X7-nél számolj azzal, hogy hűtést kell építeni, de nem egy bonyolult feladat és elegendő a passzív hűtés. -
Mike88
senior tag
Ja, hát ha fontos a HDMI passtrough és a DTS-HD is, akkor bizony szűkül az alkalmas eszközök tárháza.
DTS-HD-t eddig csak bluray-ről próbáltam, nem okozott gondot a Pipo X7-esnek, HDMI-n továbbküldi, erősítő szerint DTS. Szóval akár nem is kell ragaszkodnod a Z8300-hoz, (mondom ezt azért, mert igyekszel 30 alatt megúszni).Mondanám azt, hogy tök felesleges kimondottan Kodi-ra egy ilyen box, mert simán megoldható lenne Libreelec-el is akár egy raspberry-vel, vagy Wetek-el, de Raspi-n tudtommal nincs DTS-HD, Wetek-nél tudtommal nincs HDMI passtrough és hát gondolom én amennyiben elérhető a boxodra Openelec/Libreelec, feltételezem az sem tudja, ezért is van belőle eleged.1. Pipo X7-ről tudok nyilatkozni, az alkalmas, de én úgy gondolom a többi is.
3. Előfordulhat, gyorspostával meg szinte biztos. Ha találsz 30 körül apróhirdetésben, akkor én úgy gondolom érdemes onnan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest