- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
petakpa1 #4192 üzenetére
Nem, általában működni szokott mindegyik, a gond a tempóval van. Van egy olyanom a fiókban, amelyik nem ASIX chipsetes - ha jól emlékszem, akkor 8-10 Mbit/s-os tempót tud, vagy egy kicsit többet. Az ASIX chipsetesek ezzel szemben tudják a 100 Mbit/s-ot.
Ha valakinek ennél gyorsabb tempó kell, akkor usb 3.0 és gigabit a kulcsfontosságú keresőszavak usb lan adapter után történő kutakodáskor, de ennek - értelemszerűen - csak olyan eszköz esetén van értelme, amelyiken van usb 3.0-s csatlakozó.
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1 #4168 üzenetére
Na kipróbáltam az egyedi méretezés hozzáadását HDMI kábellel történő csatlakozás esetén, de amikor beírtam az 1360x768@60Hz felbontást és próbálom menteni (rányomok a hozzáadás gombra) akkor azt írja ki, hogy a felbontás túllépte a maximális sávszélességet
Így marad a DSub, egyébként ezzel is szép kép van
-
-
-
törölt tag
válasz
petakpa1 #3403 üzenetére
Én is ilyesmiket olvastam, első sorban Tabletes topikokban. Szerencsére nem vagyok annyira árérzékeny, és így utólag örülök, hogy nem sajnáltam a felárat a Vorke V1 -re. Már átestem egy Anniversary frissítésen, és eddig nem jelzett hibát. Meg, Puppy alatt látom a Win minden porcikáját (beleértve a boot és recovery partíciókat is). Mivel a Puppy általában nem törődik más rendszerek r/w jogosultságaival, ezért sztem bármilyen mentést meg tudnék csinálni. Jó lenne tudni ezeknek az újabb (64 bites Win) Bay Traileknek a dual boot és Linux kompatibilitásáról.
-
törölt tag
válasz
petakpa1 #3382 üzenetére
Nem értek a Win -hez, csak feltételezem. Kulcsot, meg ilyesmit én nem láttam. Bekapcsoltam, adtam neki netet, létrehoztam egy fiókot. Kértem a Magyar nyelvet. Letöltötte, telepítette, újraindítottam, Magyar lett. Feltételezem, hogy az MS -től szerezte a nyelvi csomagot.
D-Sub teszt talán holnap. -
interstate76
addikt
válasz
petakpa1 #3368 üzenetére
Azt nem tudom, hogy van-e D-Sub kimenettel rendelkező S905-ös (hdmi-kimenetet egyébként nem lehet átalakítani valahogy?), csak azt, hogy a 10 ezer Ft-ért vásárolt Beelink Mini MXIII-asom, vagy a 4,5 ezer Ft-os Beelink Mini MX, ami most utazik felém, SD kártyáról futtatott LibreELEC-kel jobb médiaplayerek, mint rengeteg, sokkal-sokkal drágább eszköz, beleértve ebbe az olcsóbb wines mini pécéket is. Pl. próbáltam Z8300-as CPU-val szerelt tableten 4K anyagokat, és némelyikkel erősen megizzadt, némelyiket pedig nem is vitte rendesen. Ugyanez S905-ösön sima ügy, egyetlen képkoka átugrása vagy eldobása nélkül vitte az általam próbált tesztvideókat.
Nem mondom, hogy ez mindenekfelett és hogy nincs alternatívája, csak hogy ilyen célra ez a legolcsóbb, általam ismert megoldás. Itt találsz több infót és sok segítőkész topiktársat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- További aktív témák...
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest