- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem vagyok az a tesztírogatós fajta, meg útálok a teszt utáni, idióta hsz. -ekre válaszolgatni. Inkább odaadnám egy megbízható embernek, hogy tesztelje. A hangja nem vészes, de egy csöndes hálószobában azért lehet hallani. Sztem lehetne passzívra moddolni. A SOC teljesítményben a 8700 -as Cherry Trail körül van. Prociban, GPU -ban kicsit erősebb, tárhely elérésben kicsit gyorsabb, viszont a RAM elérés csak single channel (mint a 8300 -asoké). Szvsz ez nem csak alap, hanem bármilyen böngészésre alkalmas. Ennek a kütyünek a nagy előnye a felhasználói szabadság, és a Linux kompatibilitás. Pár kattintással olyan portról bootoltatod, amilyenről akarod (beleértve a PXE bootot is). Továbbá ott a tárhelybővítési lehetőség. A rendszer futhat a belső SSD -ről, a letöltések meg mehetnek egy SATA HDD -re. Szintetikus teszteket már korábban linkeltem róla. A WOL -t még nem próbáltam, de a specifikáció alapján támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Elfelejtettem a film címét
- Formula-1 humoros
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Kutya topik
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest