Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erikkire

csendes tag

Hello mindenki.
    A következőt tapasztaltam. Nagyon nagyon felidegesített! :((( Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@ :o :((( ) Hogy egy porszem se menjen alá, letöröltem a képernyőt egy portörlő ronggyal, de 1-2 szösz mindig rákerült. Porszívóval leszedtem a szöszöket, de hozzzáért a porszívó vége a képernyőhöz és BELEBA**OTT egy karcot!!! :((( Most ez mi a fene? Mielőtt leszedtem a gyári fóliát, kipróbáltam mennyire karcálló a képernyő, a felső hangszórónál kilátszódik kicsit a képernyő, nem védi a fólia, ott karcoltam tűvel olyan erősen, hogy hajlott a tű, és semmi baja nem lettt.. Most meg egy kib***ott műanyag megkarcolja???!!! Most mi ez? Elvileg ezt a képernyőt a fémnek meg a gyémántnak szabadna csak megkarcolnia. Na most akkor hogy is van ez? Nagyon nagyon ideges vagyok emberek!!!!

Új hozzászólás Aktív témák