- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Egyik osztálytársamnak van Inew v3-ja, nagyon megtetszett a telefon, és olcsó is. Én is szeretnék egyet rendelni. Most jelenleg egy Samsung Galaxy S2-m van. De nagyon tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy van-e garancia az Inew v3-ra!? Valaki kitudna oktatni? Nekem egy telefonos (apám jó spanja) azt mondta, hogy ha nincs rá garancia, ne rendeljem meg (a Galaxy S2-met eladnám hogy legyen ár pénzem) mert akár mi lehet az Inew-val, és akkor nem tudom sehova se visszaküldeni, és nem lesz telefonom. és akkor bebuktam az egészet
Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?
Válaszotokat előre nagyon megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- iPhone 16 Plus 128GB fekete, független, 23 hó Gar. + ajándékok
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?