- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Emberek, szükségem lenne egy kis segítségre

Buta vagyok, szóval elmagyarázná valaki, hogy mire jó az NFC ha bekapcsolom? Mit csinál? És mit csináljak ha net nélkül nem megy a GPS-em? Csak ha netet kapcsolok, akkor talál műholdat a test progin meg csak akkor működik a Sygic nevű GPS ha bevan kapcsolva a GPS + net? Meg nagyon hamar merül a telefon és egész nap semmit nem csinálok, csak suliig zenét hallgatok, suliban párszor előveszem időt nézni, meg néha kicsit lapozgatom a képernyőt, meg hazafele is zenéthallgatok (reggel kb 37 perc telik el mire suliba érek, hazafele meg 1óravhossza). Hozzáteszem, fullon van a képernyő fénye, de szerintem azért ennyire mégsem kellene merülnie
Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/
Előre köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy de? Reggel lehuzom töltőről 100%-on, és 35%körül volt ma is amikor hazaértem. A beállitásoknál bementem az Akkumulátorhoz, és van olyan hogy Cella készenlét 42 % (ez mit jelent?) és van olyan hogy Telefon-Tétlen 36% Szoval ha nem csinálok semmit a telefonon, akkor is 36%-ot fogyaszt az akksiból? Gondolom ez nem normális
:/