Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Tudom, hogy egyszer már kérdeztem. De valahogy nem sikerült elég választ kapnom (azért nem keresek vissza más kérdésére, akinek esetleg már ezt megválaszolták, mert sok a hozzászolás és nem győzném visszakeresni). Szóval. Nekem ilyen az iNew-m, erre fellehet rakni RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et? Azért az 1.0.7-et kérdezem, mert valami azt sugallja, hogy eddig az a legjobb, mármint hogy abban van minden rendben. A telefonomnak eddig ezek a hibái vannak, bár elhanyagolhatóak
--> A Home gomb néha rakoncátlankodik, van hogy kicsit felette érzékel csak, aztán teljesen megjavul, A GPS-szel nem tudtam még jelet fogni net nélkül(tegnap amig fürödtem bekapcsoltam a GPS-t és 30 percre raktam a kijelző elalvási idejét, hátha ha lekapcsol a képernyő, addig nem keres holdat, amikor visszajöttem és feloldottam a telót, mert többet voltam el mint 30perc, nem volt jele, hogy talált volna-e holdat az alatt a 30perc alatt). Ha már itt tartunk, valaki elmagyarázná, mi az az A-GPS? És hát picit a merüléses dolog. Ma suliban néztem, hogy a telefon tétlen állapota max 44%volt. Minnél nagyobb % annál jobb, vagyis elvileg annál kevesebbet fogyaszt ha nem nyulok hozzá ugye? És a cella készenlét 47%volt. És ez a cella készenlét mit jelent? Szóval ha fellehet rakni az 1.0.7-et, és felrakom, lehet, hogy megoldódnak ezek a problemjeim?
A töltésről még annyit, hogy nekem felmegy 100%-ig elsőre, csak nagyon gyorsan merül az első 15%
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna minden kérdésemre választ adni
Előre KÖSZÖNÖM

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Iphone 12 promax
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi