Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erikkire

csendes tag

Hello mindenkinek:)
    Tudom, hogy egyszer már kérdeztem. De valahogy nem sikerült elég választ kapnom (azért nem keresek vissza más kérdésére, akinek esetleg már ezt megválaszolták, mert sok a hozzászolás és nem győzném visszakeresni). Szóval. Nekem ilyen az iNew-m, erre fellehet rakni RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et? Azért az 1.0.7-et kérdezem, mert valami azt sugallja, hogy eddig az a legjobb, mármint hogy abban van minden rendben. A telefonomnak eddig ezek a hibái vannak, bár elhanyagolhatóak :) --> A Home gomb néha rakoncátlankodik, van hogy kicsit felette érzékel csak, aztán teljesen megjavul, A GPS-szel nem tudtam még jelet fogni net nélkül(tegnap amig fürödtem bekapcsoltam a GPS-t és 30 percre raktam a kijelző elalvási idejét, hátha ha lekapcsol a képernyő, addig nem keres holdat, amikor visszajöttem és feloldottam a telót, mert többet voltam el mint 30perc, nem volt jele, hogy talált volna-e holdat az alatt a 30perc alatt). Ha már itt tartunk, valaki elmagyarázná, mi az az A-GPS? És hát picit a merüléses dolog. Ma suliban néztem, hogy a telefon tétlen állapota max 44%volt. Minnél nagyobb % annál jobb, vagyis elvileg annál kevesebbet fogyaszt ha nem nyulok hozzá ugye? És a cella készenlét 47%volt. És ez a cella készenlét mit jelent? Szóval ha fellehet rakni az 1.0.7-et, és felrakom, lehet, hogy megoldódnak ezek a problemjeim? :) A töltésről még annyit, hogy nekem felmegy 100%-ig elsőre, csak nagyon gyorsan merül az első 15%
    Nagyon megköszönném, ha valaki tudna minden kérdésemre választ adni:)

Előre KÖSZÖNÖM :)

Új hozzászólás Aktív témák