Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Tegnap a buszon amikor zsebre raktam a telefont, valahogy az alján felgyűrődhetett a fólia (amit tegnap felraktam) és tisztabszösz lett, szóval lekellett szednem -.-" Megnéztem azt a porszívó karcot, ha már lejött a fólia, de nem a műanyag anyaga maradt a képernyőn... Ténylegeaen megkarcolta a képernyőt a MŰANYAG!!!! Fú de nagyon idegea vagyok ezmiatt. Hogy a tű nem karcolta meg pedig hajlásig nyomtam abtűt és úgy huzogattam rajta, de a műanyag meg megkarxolta :'(
Ezt most cseszhetem! :'( :'( Csak nem tudom hogy karcolta meg a műanyag amikor elvileg a fém és a gyémánt tudná megkarcolni nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt most cseszhetem! :'( :'( Csak nem tudom hogy karcolta meg a műanyag amikor elvileg a fém és a gyémánt tudná megkarcolni nem?!