Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Megvolt ma a GPS teszt.
A véleményem szerinte eddig a legjobb GPS a zopo ROM-ban volt, nekem az volt a legpontosabb.
Ez nálam hasonlóan hajlamos ugrálni 20-40m -t, mint a többi ROM-on tapasztaltam, főleg nagyobb sebességnél vagy belvárosi környezetben, ez utóbbi helyeken gyakorlatilag használhatatlanná téve a navigációt telefon alapján.
Mivel egyelőre tetszik a felület marad hosszabban, így ha lesz további tapasztalatom - érdekesség megírom.
Vocalizer-t elkezdtem leszedni, n-mag.cc -ről kipróbálom, még nem használtam.Valaki esetleg más hangvezérlést / felolvasást magyarul tudó programot tud ajánlani helyette?
-
-
trebrona
nagyúr
Bocs, hogy bele vau, de nálam V6-os MIUI-n működik a vocalizer, Xiaomi telefonon. Először nálam sem működött, de a vocalizer beállításokban, ha manuálisan tallózzátok be a nyelv elérési útvonalát, mennie kellene. Esetleg a Nuance mappát tegyétek belső memóriába, ne külső SD-re!
-
soundman1
senior tag
Max. romot felrakni szoktam, a romfőzésben járatlan vagyok, de a következő szerint logikus nekem. A romban levő angol nyelvű apk fájlokhoz párosított magyar fordításoknak kell lenniük. Amelyik apk-hoz nincs fordítás, vagy a párosítás nem sikerül, angol marad a progi. Ugyanígy ha hiányos a fordítás részben angol marad a progi, ill. ha felraksz egy OTA frissítést akkor ugyanígy járhatsz. A 2.6-i véglegesnek tűnik, nem kell az összes OTA-t felrakni.
-
soundman1
senior tag
Ha egy hozzáértő belerakná a nyelvi fájlt, én is kipróbálnám v6Miui-t.
A korábbi romjával nem jártam sikerrel, el kéne mélyedni a jbart-ban.
Ha akarsz vele foglalkozni innen indulj el:
http://m.prohardver.hu/tema/re_hungobungo_android_magyaritas_jbart_segitsegev/hsz_708-708.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest