- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Hétvégén ráértem egy kicsit és tesztelni akartam az új MIUI ROM-ot, de sajnos nálam nem működik; ui a gesztus vezérlés után még a beállítás alatt a "com.android.keyguard" - leáll, és nem lehet eltakarítani az útból. Uh várni kell véglegesebb verzióig. Remélem batsilos megoldja hamar a problémát.
Most áttértem a zopo1000 ROM-ról a MERE ROM-ra; egészen jó, ha valakinek nincs exchange-s vállalati fiókja ui mivel igencsak lecsupaszított Android nincs beépített gmail és exchange se; így külső szoftvert kell használni. Ami pozitívum eddig ART alatt nem ment a Dolphin browser; most vagy azon javítottak, vagy a MERE ROM jobban kezeli.
Praktikus, hogy előre root-olt; supersu a beállítások menüből elérhető :-) uh akik ódzkodnak a rootolsától azoknak kényelmes megoldás.
Természetesen Bluetooth, NFC működik, tesztelve fülessel, MI Band-del, NFC tag-gel.
GPS működik, de még hosszabb szakaszon nem próbáltam.
Negatívum, a wifi-t gyengébben érzékeli a wifi analyser szerint. Ennek nem látom még a pontos okát.Nekem a spéci plussz tudása (legörgetett stb listamegjelenítés) nem tetszik de kikapcsolható.
Egyedi a képernyő elsötétítés animáció, és a bootanimációk, viszont bootlogót nem cserél.
Új hozzászólás Aktív témák
- S23 Ultra 12/512
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest