Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nandozo

tag

Sziasztok,

Hétvégén ráértem egy kicsit és tesztelni akartam az új MIUI ROM-ot, de sajnos nálam nem működik; ui a gesztus vezérlés után még a beállítás alatt a "com.android.keyguard" - leáll, és nem lehet eltakarítani az útból. Uh várni kell véglegesebb verzióig. Remélem batsilos megoldja hamar a problémát.

Most áttértem a zopo1000 ROM-ról a MERE ROM-ra; egészen jó, ha valakinek nincs exchange-s vállalati fiókja ui mivel igencsak lecsupaszított Android nincs beépített gmail és exchange se; így külső szoftvert kell használni. Ami pozitívum eddig ART alatt nem ment a Dolphin browser; most vagy azon javítottak, vagy a MERE ROM jobban kezeli.
    Praktikus, hogy előre root-olt; supersu a beállítások menüből elérhető :-) uh akik ódzkodnak a rootolsától azoknak kényelmes megoldás.
    Természetesen Bluetooth, NFC működik, tesztelve fülessel, MI Band-del, NFC tag-gel.
    GPS működik, de még hosszabb szakaszon nem próbáltam.
    Negatívum, a wifi-t gyengébben érzékeli a wifi analyser szerint. Ennek nem látom még a pontos okát.

Nekem a spéci plussz tudása (legörgetett stb listamegjelenítés) nem tetszik de kikapcsolható.

Egyedi a képernyő elsötétítés animáció, és a bootanimációk, viszont bootlogót nem cserél.

Új hozzászólás Aktív témák