Hirdetés
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandozo
tag
Sziasztok,
Hétvégén ráértem egy kicsit és tesztelni akartam az új MIUI ROM-ot, de sajnos nálam nem működik; ui a gesztus vezérlés után még a beállítás alatt a "com.android.keyguard" - leáll, és nem lehet eltakarítani az útból. Uh várni kell véglegesebb verzióig. Remélem batsilos megoldja hamar a problémát.
Most áttértem a zopo1000 ROM-ról a MERE ROM-ra; egészen jó, ha valakinek nincs exchange-s vállalati fiókja ui mivel igencsak lecsupaszított Android nincs beépített gmail és exchange se; így külső szoftvert kell használni. Ami pozitívum eddig ART alatt nem ment a Dolphin browser; most vagy azon javítottak, vagy a MERE ROM jobban kezeli.
Praktikus, hogy előre root-olt; supersu a beállítások menüből elérhető :-) uh akik ódzkodnak a rootolsától azoknak kényelmes megoldás.
Természetesen Bluetooth, NFC működik, tesztelve fülessel, MI Band-del, NFC tag-gel.
GPS működik, de még hosszabb szakaszon nem próbáltam.
Negatívum, a wifi-t gyengébben érzékeli a wifi analyser szerint. Ennek nem látom még a pontos okát.Nekem a spéci plussz tudása (legörgetett stb listamegjelenítés) nem tetszik de kikapcsolható.
Egyedi a képernyő elsötétítés animáció, és a bootanimációk, viszont bootlogót nem cserél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest