- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Ezekről az akksikról beszéltem. Ha esetleg valakit érdekel.
(#6447) Laza...: Mondom, hogy 4.35 V-osak, nem pedig 4.2-esek.
-
raulicio
senior tag
Mindegy mostmár, a sima readbackes romra cwm-ből feltettem a wisely által készített rootolt verziót, persze így egy újabb adatvesztés árán de már rootolt a készülék.
Most az egyetlen hiba, hogy pl a sygic kiírja, hogy nem fér hozzá a külső SD kártyámhoz. Elvileg a 4.4-ben alapból ez így is van, de ezen a rootnak segíteni kellene.
Illetve pl a mybackup pro SD kártyaként csak a belső tárhelyet látja. Olyan mintha fel lenne cserélve a belső tárhely és az SD kártya.Ezen lehet segíteni valahogy?
-
Beri Geri
csendes tag
A potakkum mar uton van de ez a merules kisse bosszant engem is meg nem is nagyon szeretnem soxor lepattintgatni a hatuljat a telonak bar mrglepoen minoseginek tunik a muanyag :-)
Lattam vmi videot meg a forum eleje fele volt belinkelve de az hulyeseg volt... azota van vmi hasznalhato okossag? Linkelni esetleg tudnad ezt s THL felet? -
tepimartin
tag
Én is akksi nélkül szoktam flash-elni és megy rendesen. Soha nem teszem be az akksit olyankor.
(#6128) janek69: Ez azért érdekes mert én nekem április elején jött meg a telefonom, tehát még márciusba rendeltem és minden jó a kitkat-hoz. Az lcd és a touch driver is ezek szerint az újabbak közé tartozik. Nekem a KitKattal más gondjaim vannak egyenlőre. Pl. a GPS
Amúgy beszéltetek marsapa ROM-jairól. Én kipróbálásként felraktam a 4.4.2-es próbálkozását és ott nem vesztett IMEI-t a teló (gondolom azért mert azt flashtoolsal kell felrakni). Azzal a KitKattal ugyan azok voltak a problémák mint az RVR400 által kinyert Kitkattal. Utána elhatároztam, hogy próbaképpen felrakok egy 1.1.5-öt, majd Marsapa v5-ös ROM-ját választottam. Előtte felraktam az eredeti 1.1.5-öt flashtoolsból majd recoveryből telepítettem a marsapa féle 4.2.2-őt. Na ott nekem is elveszett az IMEI. A szép az volt, hogy amíg az a ROM volt rajta, hiába állítottam vissza NVRAM-ot vagy MTK Droid Tools-os mentést, nem volt IMEI. Majd visszaraktam az offical 1.1.5-öt flashtoolsból és egyből minden klappolt. Szóval a recovery telepítős marsapa ROM-okat nem tanácsolom, mert valami olyan fájlokat is cserél amit nemkéne.
-
janek69
senior tag
Nem nem. A készülék májusi gyártású és már 1.1.1-el jött eleve. Teljesen jól megy aksi nélkül,mert így nem kell félni,hogy feléled,vagy el kezd tölteni.Ellenben az LCD driverem jó a jelenlegi KK-hez a touchpanel meg nem. Ennyit az egyforma hardverről,amit ugye már jól tudunk,hogy nem egyforma.
-
plehoczky
tag
Köszi, végül ez volt a megoldás a telenor problémára, csak előtte a recovery.img-t is le kellett cserélnem a romban, mert valami miatt mindig failed volt az eredmény, ill. az IMEI-t is újra kellett írnom, mert bár a KK kipróbálása után visszaírtam, mégsem fogadta el.
Most viszont egyáltalán nincs GPS jel, tehát nem csak fix pozíciót nem talál, hanem egyetlen műholdat sem lát. Próbáltam mindenféle epo, agps fixeket, ill a mobileuncle-n keresztül is resetelgetni, de műholdat egyáltalán nem lát. Gugli nem segített, mert mindenb találat csak a gyorsabb, jobb vételtől szólt, olyat nem találtam, ahel egyáltalán nem talált GPS-t a készülék.
Ennek mi lehet az oka? -
diego65
csendes tag
Jelentem, a frissítés sikerült! A német verzióról (1.08) egyenesen a kk-ra frissítettem, bár annyi fennakadás volt, hogy a factory reset az istennek sem jött össze, amig fel nem raktam (sima download only módban) a needromon található TWRP Recoveryt, tehát javaslom mindenkinek, már eleve azt töltse fel frissítéskor.
Belakás, telepítések folyamatban, engem is a GPS érdekel majd legjobban, bár nekem a német verzióval elég jól muzsikált... szóval leírom majd a tapasztalatokat.
Köszönöm RVR400! -
junkpod
veterán
Ez akkor egy normál flash verzió ugye? A régebbi needromosok törölték az imeit, ennél ez nincs?
Bármilyen reco-t lehet mellé flashelni?
Partíciók nem változtak?
Amugy nincs olyan app ami kiirja ezt az lcd drivert? Most nincs laptop közelembe de már nagyin kíváncs vagyok rá! -
diego65
csendes tag
Leszedtem, ez egy 08.07.én készült mentés. A V3_140722__boot_patched_140728-171533.img és a V3_140722__recovery_140728-171533.img file-okat te tetted bele utólag? Ezekkel mi a helyzet? Melyiket érdemes feltölteni? Mit lehet ezekről tudni? Te melyiket ajánlod, vagy próbáltad ki? Ja, és köszi a feltöltést, és a segítséget!
-
soundman1
senior tag
Április óta most jöttem rá, hogy lehet a Myprofiles profilozó progiba beállítani a képernyő feloldást.:-)
Most már a flip tok nyitja zárja a telót direktbe, és a flip kisablakos üzemmódja is megmaradt, egyedül a zárt flipnél rányomott power gombnál nem működik a kisablakos mód, mert ugye egyből a főképernyőre ugrik a teló. Már csak a KitKat hiányzik ehhez a telóhoz.Lesz 4.4-es mentésed a telóról?
Egyéb infó a 4.4-ről?
Az 1.0.7-es needromra feltöltött romod is a legjobbkor jött. :-) -
soundman1
senior tag
Szépnek szép, a nagyobb ablak praktikusabb is, de így nem védi a telót a tok.
A régi telókon fog menni az általad feltöltendő rom? Gondolok itt az lcd driverére. Én is várok egy "gyári" romig.
Milyen újság van még? A képernyőzár javulásnak örülök. Esetleg jobb gps, erősebb wifi?
-
-
Több éve Androidot használok és mindig visszaáltak a mentéseim, de ennél a telefonnál tegnap egyszerűen eltüntek és nem tudom visszaállítani, már mindent próbáltam!
Ha csak a gmail fiókomat jelölöm be akkor csak azt írja, hogy saját névjegy beállítása ennyi, ha az összes névjegy akkor csak a Sim kártyán lévőket mutatja! Hogy tünhettek el a névjegyeim?
Viszont amiket a Play áruházból megvettem és letöltöttem azok meg megvannak! -
janek69
senior tag
Nekem is 1.1.5 van fent az SP flasher-er verzió + rootgenius + 10-15 perc aztán a kinguser adja a root jogot aminek engeded szépen. A rootexploreren megnyomom a mount r/w-t és azt írok a system-be me bárhova amit csak akarok. Vagy ti a kitkat-ről beszéltek? Ez a kit-cat a nightrider macskája???
-
janek69
senior tag
Egy (emlékeim szerint) lengyel srác csinált 1x egy progit,aminek beadtad egy wifi router MAC címét és pontosan megmutatta neked,hogy hol van az a router. Ekkor még a google is próbálta tagadni,hogy adatokat gyüjtenek és egyszercsak küldtek a fickónak levelet,hogy ezt fejezze azonnal be és letiltották a programja működését. Azóta megkérdezi tőled az android,hogy hozzájárulsz-e az adatok gyűjtéséhez és te hozzájárulsz,mert ugye most is megnézted,hogy belövi-e a helyzeted.
-
törölt tag
Most, hogy a youtube probléma megoldódott, simán lehet, hogy a párom boldogan fogja használni 1-2 évig, ha valami, a használatot kritikusan érintő gyogyóság nem jön elő
Ő gps-t nem fog használni, tehát ez problémakör nem is létezik, a letöltött appok működjenek, meg az alapfunkciók, és boldogság. Kicsit én érzem úgy, hogy kidobtam a pénzt, de ha további fájdalmat nem okoz, ezt is elfelejtem hamar
-
-
mrgymisi
tag
NEWS.
A zopora visszatérve még pár szó erejéig, a melegedésre a telefonban installáltak a mérsékelt energiafelhasználás érdekében egy ilyen cpu szabályzót, amivel megszüntethető a melegedés, a kijelzőnél viszont a host touchra adtak ki javtást új rommal, ami nekem fent is volt már alapból. Amit en tapasztaltam vele az más volt. Utána olvastam egy kicsit és ez a 480ppi-s kijelzo annyira erzekeny, hogy siman melle utsz. Nagyon konnyen melle lehet nyulni a kis gomboknak. Ezert nem erzekelte amikor nagyon felporogtek az ujjaim. ket gomb koze koppintottam.
-
janek69
senior tag
Kipróbáltam,most volt egy kis időm. 900/1200MHz-et mutat az engineer módban,tehát ez tuti,de a telenor sajnos nem megy ha szűzen teszed fel.
A dalvik törlésre változtatható a modem és nem kell teljes data törlés ez nem biztos,mert már azt sem tudom lassan mikor mit is csinálok. -
janek69
senior tag
Azt konkrétan nem,viszont az 1.1.1-be bemásoltam a teljes 1.0.6 /system/etc/firmware tartalmát és így 900/2100-as volt,de nem ment a telenor. Ha te is ezt csináltad,akkor az sem megy,kivéve,ha az 1.0.6-ot frissíted vele úgy,hogy a data-t nem törlöd,csak később egy resetnél hal meg.
raulicio Telenor 3G-vel használod?
laci laci Nem mindenki olyan igényes a gps-re mint mi. :-) -
Ates007
csendes tag
Felraktam, de a Telenor nálam sajnos nem jó. Talán a hardverek különbözősége, talán, mert előtte és utána is csináltam egy factory reset-et. Bekapcsolt 3G mellett - és persze amikor van térerő - hívni nem tudok, rögtön azt írja ki "A hívás befejeződött", ha pedig Vodáról felhívom magam, akkor egy hangbemondás van: "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható", pedig a foglaltság esetén, vagy ha nem vagyok elérhető, át van irányítva a vonal. (Ha kikapcsolom a telefont, működik az átirányítás). Persze, ha nincs 3G térerő (vagyis be van kapcsolva a 3G adatkapcsolat, de a térerő ikon felett csak E betű van és nem H, vagy H+), akkor lehet hívni és hívást fogadni is.
A GPS a "szokásos" 20-30 perc után megtalálja a holdakat, utána a már tényleg pár másodperc után fixál. De pl. a Goole Maps ugyanúgy kóvályog, mint a többi ROM esetén. Holnap majd kipróbálom "élesben" mert ugyan az eddigi verziókban is működött a GPS és hamar talált holdat, de navigációs progikkal annyira kóvályogott, hogy használata rémálom volt.
Ez a változat kísértetiesen hasonlít a Needrom-os 1.1.1 és az orosz INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14 keverékéhez. Annak ugyanez az Alapsáv verzió-ja, és ott láttam először "sárga" holdakat és (néha) 25% feletti jelszintet.
-
raulicio
senior tag
igen, direkt kilőttem a wifit. A telenoros kártyám a 3g-s, a mobilnet automatikusan bekapcsolt és tudtam hívni aktív adatkapcsolat mellett.
Az epo nekem menetrendszerűen nem működött, de libmnlp_mt6582 fájl cseréje után jó lett. az első fix kb 5 sec. amíg kint voltam kb 1 perc alatt 4-5 holdhoz csatlakozott. Holnap menet közben is kipróbálom.
A dátum idő bug nincs jelen.
Mást egyelőre nem tudok mondani...
Resetet nem nyomok, mert nem szeretném, hogy szar legyen! Így lagalább megmaradtak a beállításaim, stb
-
raulicio
senior tag
nem garantálom, hogy ma flashelem, de ha senki nem vetődik rá akkor kipróbálom
Ja amúgy játszottam egy kicsit a gps fájlokkalaz eredeti 1.0.6-ba másoltam az 1.1.5-ből és az 1.0.3-ból.
Ez egy új jelenséget hozott, gyors fixet, viszont menet közben 100 méterenként elveszti a jelet, aztán 10m-en belül újra megtalálja. Valamiért gyenge a vétel, minden esetre elég fura, hogy ez szoftveresen ennyire befolyásolható...
-
-
janek69
senior tag
Na ezt nem is vettem észre,de így már lehet valós az aksi adat.. Nekem pl. már az 5" is az a kategória,hogy ha dolgozni akarok,akkor nem tudom magammal vinni,mert tuti kettétörik munkaközben. A kocsiba nem lehet beülni sem akkor ha a zsebemben van,sem akkor ha övre csatolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest