Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazul73
csendes tag
Keresek nem használt gyári fülest, ha valaki eladná, mert nem hallgat rajta zenét, vagy másik fülest használ. Fehér színű előnyben. Ár 2000+posta. Válaszokat privátban várok.
-
vazul73
csendes tag
Eladnám vízkáros Inew v3-as telómat, a legjobb ajánlatért. A teló nem működik, ha az akksit berakom, a képernyő háttérvilágítása rögtön bekapcsolódik. Adok hozzá egy szilikontokot is. Ha érdekel valakit priviben keressen.
-
vazul73
csendes tag
Elobálja a mobilnetet kb 5 percenként, majd magától újra csatlakozik. A wifivel semmi probléma nincs.1.1.1 verzió és telekom kártya. Tapasztalt hasonlót valaki? Esetleg megoldás?
-
vazul73
csendes tag
válasz
xboxrulz
üzenetére
Két napja jött meg nekem a minidealról(9-én rendeltem). 60$ írtak rá értéknek. DHL-lel rendeltem, így hamarabb ideért de volt rá vám (ami valószínűleg amúgy is lett volna), mindent adtak hozzá, amit ígértek. Ha DHL-lel rendeled az plusz 4000 kb. de nem számolnak fel plusz költséget a vámolásra, ha sima postával jön és vámolják, akkor a posta 1500 v. 2000 forintot kér asszem pluszba. Így csak +2000 a sima csomaghoz képest és végig tudod követni a csomag útját. Fogják kérni a Paypal igazolását, amit emailban kapsz, az alapján vámolnak.
Egyébként felbontották a csomagot, hogy a vámosok vagy a DHL azt nem tudom, de nem hiányzott belőle semmi. -
vazul73
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Köszi, telepítés alatt...
-
vazul73
csendes tag
Üdv. Lenne egy pár kérdésem a típussal kapcsolatban.
Hogyan tudom megállapítani, hogy rootolt-e a teló.
Két különböző csengőhangot szeretnék beállítani a két kártyához, ezt hogy tudom megcsinálni. ez az első 2 sim-es telóm, fogalmam sincs hogyan kell.
Ébresztő hangnak sem tudok beállítani mást, csak a gyári hangok vannak.
Ha telepítek egy alkalmazást a playból, akkor kínaiul ír ki valamit, valószínűleg a futó alkalmazásokat listázza, ezt hogy tudom magyarra fordítani?
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cudy routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Építő/felújító topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest