- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Tegnap feltettem a Sygic play store-os próbaverzióját. Teljesen jól működik vele a telefon! Nagyon pici bizonytalanság van csak, egyáltalán nem zavaró. Általában véve az irányváltásokat, illetve a fékezés-gyorsítást nem tudja lekezelni. Ami érdekes, hogy a térképen jól helyez el, viszont a sebesség messze elmarad a valóstól gyorsításnál, fékezésnél meg sokkal többet mutat.
A sygic-nek van egy olyan speckója, hogy track-eli merre mentél. Ezt tegnap fedeztem fel, és csináltam pár képernyőmentést. Itt pontosan látszik, hogy mennyire pontos a GPS. CSak azokat a részeket fotóztam le, ahol probléma volt, és itt is csak az amit már írtam.
ÍmeEz most így képeken merésznek néz ki, de a valóságban egyszer se vesztett jelet, nem azt mutatta, hogy a Dunában megyek az út helyett, és nem volt tévesztés se mikor merre kell fordulni. Valahogy jól meg van írva a kód. Ezzel szemben a Waze képtelen útra tenni az autót, 80 tempomatnál néha azt mutatja, hogy tolatok, aztán a környező utcákban vagyok, és egy kanyar után teljesen használhatatlanná válik.
Ha valaki megfejtette, hogy hogy lehetne a waze-t működésre bírni (patch, beállítás, akármi), az ossza meg vele pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest