Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
válasz
kockazatos #4444 üzenetére
Mond meg, légy szíves, hogy ami most jónak tűnik, az a Skin melyik? Valami beazonosítást hozzá? név, méret, dátum...
Köszi. -
_kanga_
csendes tag
válasz
kockazatos #4447 üzenetére
8.5.11.168090 -nél frisseb tudtommal nincs!
-
kockazatos
tag
Ez már jó lessz mert már a másikkal anyira voltam hogy beleverem valahová!
még ezzel kapcsolatban kérdezném hogy is tudom frissíteni vagy mit csinálni?
Mert ez most 8.5.11.155811
a másik 8.5.11.168090-es volt de ettől frisebb.
kérdeztem már meg kaptam is rá választ de nem találom sehol a buksimból meg kiment sajna!
Ez van ha valaki ... valamihez! -
drotifuti
aktív tag
válasz
drotifuti #4443 üzenetére
Azt szeretném még kérdezni h miért nem indul újra a gép térképcsere után?
ezt találtam p.lajos-tól:
"Ha bármely oknál fogva az iGO indítófájl neve nem iGO8.exe hanem pl.
MobileNavigator.exe akkor, hogy ezt a nevet is megtalálja a térképcserélő
a MapChanger mappában lévő MapChanger.nfrun fájl végén a 2 db iGO8.exe
bejegyzést egy szövegszerkesztővel (pl. TotalCommander F4 bill.) át kell
javítani a valós névre, mertkülönben az iGO nem indul újra."De ezt 'MapChanger' nem tudom hol keressem..Igaz jól van írva h 'igo8.exe' de mégsem indul újra, viszont a térkép kicserélődik..csak nekem kell újra indítani a progit..
-
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #4444 üzenetére
Arra gondoltam amit most használsz dafunk-ot és működik rendesen, hogy jó az neked.
-
drotifuti
aktív tag
válasz
drotifuti #4429 üzenetére
Heló, milyen bejegyzés kell (vagy kell e? ) a sys.-be a térképcserélőre vonatkozóan ha ugy használom a content mappa, poi,map,dem al mappákat h igo8 és primo közössen használhatja
a igo 8 sys így néz ki:
[switchmap]
changer="\SDMMC\iGO8"
1=",map_ta,\SDMMC\iGO8,,"
2=",map_nt,\SDMMC\iGO8,,"
3=",map_ot,\SDMMC\iGO8,,"
4=",map_us,\SDMMC\iGO8,,"Tehát a Primo sys.-be mit írjak h az is tudja kezelni a térképcserélőt?
A primo sys. ár'irányitva a igo8 contentbe:[folders]
has_secondary_root=0
sdcardpath="\SDMMC\IGO_Primo"
maps="..\..\iGO8\content\map"
buildings="..\..\iGO8\content\building"
dem="..\..\iGO8\content\dem"
poi="..\..\iGO8\content\poi" -
hovajk
tag
Miért van hogy a Navteq-nél Q3 a decemberi dátumú ?
-
malvin1
tag
Mit jelent a térképeknél a Qn (n=1,2,3) jelölés?
-
kockazatos
tag
ezt furcsáltam én is a nappali másabb az éjszakai ugyanaz és mégis éjszakaiba kérte azt az info_bmp dolgot!
De most föltettem egy másikat annak a nappali mérete kisebb ennek a "hamis"-nak a méretétől az éjszakai ugyanaz a méret!
De ezt a "hamisat" jobban szerettem volna mert több szebb dolog van benne számomra.
Szerintem bizti máshová kell megadni azt a bmp dolgot nem?
Pl: branding data vagy mittudomén! Vagy marhaságokat beszélek? -
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #4437 üzenetére
Meg is kaptam, viszont annyira nem értek a skinekhez hogy ebből ki is bogarásszam, ki mit szúrt el benne. Azt látom hogy nem az eredeti GJA_dafunk_v2.23_480x272_XL_Carbon_INTL (pedig ugyanazon a néven fut), de számomra elég érdekes, mert csak a nappali része nem ugyanaz, az éjszakai meg igen, neked mégis az éjszakaival volt a gond.
-
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #4435 üzenetére
-
-
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #4431 üzenetére
Milyen skin-t használsz, és honnan szedted hogy ilyen egyedi gondod van?
-
SzaboZE
addikt
válasz
kockazatos #4431 üzenetére
Esetleg read only attributum beállítása?
-
kockazatos
tag
Tudna segíteni valaki abban hogy ha átmásolok egy dolgot a nappali skinemből az éjszakaiba az ott is maradjon mert mindig "eltünik" és fojton ezt keresi a gps ha éjszakai skinre vállt! Én csak átmásoltam commanderrel!
-
drotifuti
aktív tag
Sziasztok, volna egy GY.I.K.-em, valaki elküldené Privátban a Térképcserélő használatát?! Keresőt is használtam de nem sokra mentem.
Mert a skin engedné de nem tudom a sys. bejegyzéseket... Köszönöm -
kuksa90
őstag
válasz
kockazatos #4426 üzenetére
Igen, arra gondolok....
A data.zip-ben valószínűleg van egy csomó olyan felbontás, ami neked szükségtelen, azért nagyobb.Ha van helyed, akkor nyugodtan felrakhatod, a progi ugyis azt használja, ami kell neki. -
kuksa90
őstag
válasz
kockazatos #4419 üzenetére
Akkor rakd bele.
De ne kiabálj
-
Mawerik
tag
válasz
kockazatos #4362 üzenetére
Privát ment
-
kovacsla
csendes tag
Sziasztok!
Adott a következő: Dell Studio XPS 1645 laptop beépített Ericsson 3607gw gps modullal. Van olyan navigációs progi amivel működik?
Köszi -
kuksa90
őstag
válasz
kockazatos #4411 üzenetére
Én értem,hogy ott van, csak a progi nem látja - ha látná, nem keresné.Hasonlítsd össze mondjuk TC-vel bitről bitre, vagy másold oda mégegyszer. Utóbbi egyszerűbb.Ja és sok esetben a törlés, majd másolás célravezetőbb, mint felülírni.
-
kuksa90
őstag
válasz
kockazatos #4408 üzenetére
Szivesen.De ugye nem haragszol ránk,hogy kiabálsz velünk...
Erre a kérdésre plajos biztosan fog válaszolni, de szerintem sérült az a file a skinedben,amit keres.Töltsd le újra, vagy másold be azt, amit hiányol.
-
kockazatos
tag
És olyankor mi van mikor átvállt a gps éjszakai módba azonnal kiírja ezt az üzit Failed to open file info_btn2. 3 exiting application.
ezt azóta csinálja miota rátettem plajos mod1a carb-rar -t -
kuksa90
őstag
válasz
kockazatos #4404 üzenetére
Az NMEA az a GPS vevő adattovábbítási protokollja.Ha nem akarod többé látni a gps adatait,akkor bátran babráld,ellenkező esetben nem kéne piszkálni.
A másik: ha annyira akarja, akkor csináld meg neki azt a rohadék mappát.Akkor abba pakolja a mentést,és nem panaszkodik.
A te bejegyzésed az IGO 8-hoz volt, annak a körforgalomhibáját volt hivatott javítani. -
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #4404 üzenetére
Primoban nem ajánlom az általad leírt bejegyzést használatát, helyette ezt használd, sokkal látványosabb:
[camera.roundabout]
enabled=0[camera.intersection_zoom]
enabled=1 -
kockazatos
tag
tuti lett igy már mindjárt más!
Erre tud valaki valamit mondani?szeretném még megkérdezni hogy mi az a NMEA adatátvitel? Kicsit hülye vagyok hozzá!
és mi van olyankor ha a save mappa biztonsági mentése ki van pipálva és kilépéskor ezt at üzit kapom:
A \SDMMC\Primo\backup mappát nem lehet létrehozni Hozza létre manuálisan.[roundaboutcam] ;korforgalom javítása
enabled=0
centery=20
Ezen érték csökkentés növelés mit jelentene? -
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #4399 üzenetére
Simán csak letöltöd a 800x480-as branding-et és azt használod, nem kell vele semmit csinálni (max az ui_igo9 mappán belül átírod a 800_480-at 480_272-re, de nem muszály)
Viszont így több memót eszik, és sztem túl nagyok lesznek az ikonok 480-as felbontáshoz. -
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #4399 üzenetére
kuksa90-es arra gondollt, hogy letöltöd a 800x480-as skint, majd abból visszafejted a POI-k ikonjait, és ezt belemásolod a 480x272-esedbe, kicsit módosítva és máris nagyobb lesz az ikon kép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenMediaVault
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest