- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Mégis hol lehet Alza.hu-n rendkívül olcsón Google telefont találni?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz kockazatos #4431 üzenetére
Esetleg read only attributum beállítása?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz kisspista #4585 üzenetére
Há mé nem nézel rá menet közben? Tényleg nem értem ezt a problémát, ha valaki meg nem látja, ne vezessen, mert vagy a reakcióidejével van baj vagy a periférikus látásával!
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz kisspista #4589 üzenetére
A válasz gombbal egyszerűbb lett volna válaszolni Nem személyeskedni akartam, csak elmondtam hogy szerintem felesleges a funkció. Nekem a jobbrabalra se hiányzik. Bori van beállítva, a lehető leghallkabbra, így ha szól a zene a kocsiban, akkor nem is hallani. Ha meg valamiért nagyon koncentrálnom kellene a közlekedésre, akkor lekapcsolom a rádiót. De ilyen nem igazán vót
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz Szanyo74 #7664 üzenetére
a zz silver nekem is bugzik, de a nem silver jól megy. Valahogy megoldható, hogy ha a belső mp3 player megy, akkor ne érvényesüljön az automatikus lehalkítás hangnavigációnál? Elég idegesítő, hogy pár másodpercenként lehúzza a hangot, külső playerrel nekem tökéletes, úgy viszont a számcímeket nem látom.
-
SzaboZE
addikt
válasz BullZeye #7696 üzenetére
Pontosan ezt mondom, a gyorsmenu gombra rá lehet tenni az időt! Nem a gyorsmenu ikon látszik, hanem az idő! Rányomva ugyanúgy a gyorsmenübe jutsz.
-
SzaboZE
addikt
válasz kisspista #8037 üzenetére
Milyen készülékkel használod? Nekem Az X950-en és az X960-on sem jelzi rendesen az akkut. 100% után egyből 50, majd lemerüléskor 40% és kikapcsol a gép. A saját akku jelzője rendesen jelzi (mármint a WinCE-s), persze nem 1%-os felbontásban, hanem 10%-onként.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Van valami opció, hogy minimum hány km-es útszakaszokon váltson át madárba, nem lehet hogy Szlovákiában volt ezen belül itiner, míg itthon nem volt? (itthon pl rámentél az autópályára, oszt 100km-en keresztül nem volt esemény, ezért ment madárba, míg Szlovákiában 2km-ként volt kanyar vagy valami)
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
Fantasztikus, minden szabálysértést szűr, de összekötni pl a körözött autók rendszámadatbázisával nem akarják? Csak hogy az autósnak is legyen haszna belőle. Ja az nem lényeg...
-
SzaboZE
addikt
"kivéve, ha előzéskor létfontosságú"
És ezt ki bírálja felül? Ez az amiért erre nem lesz példa. Nagyon sokszor a balesetet gázadással, akár gyorshajtással lehet elkerülni.
-
SzaboZE
addikt
válasz beller #14963 üzenetére
A fix kamerás trafikat nem jelzi ki semmi. Ez csupán a kép alapján kiszámolja a sebességet, nem kell bonyolult visszaverődéseket számolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
SzaboZE
addikt
-
-
-
SzaboZE
addikt
"Az, hogy a TMC jön a háttérben a Petőfiról, elvileg nem kizáró ok, hogy én a neo fm-et hallgassam, ugye?"
Ha egy tunered van, akkor de! Gondolj bele! Ha te nem a Petőfit hallgatod, akkor a hangsávot "dekódolod" folyamatosan egy frekvencián. Eközben ő nem tud frekvenciát váltani és nézni a többi csatornát... Ehhez két tuner kellene. Talán az egy járható út lenne, ha a Petőfit hallgatnád és mellette szedné a csatorna infó sávját, de az meg elég fapad módszer lenne...
-
SzaboZE
addikt
válasz gipsztigris #17621 üzenetére
Pont elég arra, amire egy átlagember használja a navit. Páromnak tökéletes lesz Ráadásul a topik is felpörög, mert mindenkinek ilyen verziója lesz egy ideig Ami még érdekes, hogy WinCE fronton lesz-e hozadéka ennek?
-
SzaboZE
addikt
válasz s_e_n_k_i #17624 üzenetére
De a poikkal is lehet cigánykodni, meg lehet másképp is reklámot bújtatni bele , szerintem a lehetőség adott arra, hogy megtermelje a fejlesztési költségeket. Minimálisan zavaró módon, mittomén elmész egy szálloda mellett, akkor kis buborékban mutatja az aktuális akciót.
-
SzaboZE
addikt
válasz plau85 #17640 üzenetére
Ebben a topikban szerinted mit fogunk ajánlani? Április 20-29-ig ingyenes lesz az igo, repülj rá, ha nem tetszik, még mindig válthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz k_miso #17802 üzenetére
Az igo tudja azt, hogy ha a célhoz értél, akkor egy idő múlva kilép. (lehet hogy a skin tudja, ami nekem fent van, de a lényeg hogy megoldható). Ha be van állítva a tableten az energiagazdálkodás, akkor igo kilép, majd 1-2 perc után suspendbe megy a tablet, mivel nem fut semmi.
-
SzaboZE
addikt
Root kell hozzá és menni fog ezzel: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix
-
SzaboZE
addikt
válasz pilota #17916 üzenetére
Van ám fekvő és álló loading kép és nappali/esti is és kilépő kép is ugyanígy, így nem egy file-t kell lecserélni. Ezt - ha jól tudom - a branding.zip is szokta tartalmazni, így ha az is van fent, akkor az abban lévő file-ok lesznek a mérvadóak. De ha valamit rosszul mondtam, akkor majd az okosabbak kijavítanak.
-
SzaboZE
addikt
válasz gipsztigris #17980 üzenetére
Lehet lesz helyette más?
-
SzaboZE
addikt
válasz Imifej #18159 üzenetére
Szörnyű lehetett Nekem kb 2 kattintás volt a neten megtalálni a megyei térképeket, amin láthatóak mely szakaszok mely megyéhez tartoznak. Azért Mo nem olyan nagy, hogy egy-két szakaszt ne lehetne megjegyezni és kizárni a tervezésből Cserébe inkább erőszakoljuk meg az igo jól működő rendszerét és fejlesszünk bele egy újabb menüpontot
-
SzaboZE
addikt
válasz Zolee11 #18164 üzenetére
Én úgy tudom nincs olyan navi program ami ezt a "réteget" kezelné, szóval ha most sírásrívásról beszélsz, akkor ne csak az igo-ra vetítsd ki ezt a paradoxont
-
SzaboZE
addikt
válasz Zolee11 #18167 üzenetére
Biztosan megoldható, de mivel ez a világon egyedülálló anomália, ezért a külföldi cégeket sajnos bazira nem fogja érdekelni, az igonak is kis falat ez a felhasználótábor. Gyanítom én is, hogy hasonlóan, mint pl a földutak és fizetős szakaszok, ez is megoldható lenne egy rétegben.
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Én anno azt a választ kaptam, hogy ez egyfajta android-igo összeférhetetlenség. Sajnos én sem tudtam sehogy kiküszöbölni, hogy elhallgattassa az igo minduntalan a zenét. Régebbi androidon jól ment, de 4.0 óta nem.
-
-
SzaboZE
addikt
válasz LantosBerry8 #18388 üzenetére
Mindig az utolsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
- OnePlus Nord 2 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM
- Asus P5P43TD Pro + Q8300 + 4x2GB DDR3 memória eladó.
- i7 14700k ( Érintkezőkerettel ) + ASRock Z690 Steel Legend + Corsair Vengeance 2x16GB 3600Mhz
- Kingston Fury Beast 8GB 3200Mhz CL16
- iPhone 13 Mini 128gb - garis - fóliák - gyári tok - átlásztó tok - kameravédőüveg - doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest