- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pap
senior tag
hun Topmap-ból melyik most a legújabb térkép?
-
morgulfz
tag
Sziasztok! Egy Wayteq 960 bthd-n használok Igo primot, új navteq térképpel (ami szerintem jobb mint az eddigiek közül bármelyik).
A kérdésem: Nem lehet valahol beállítani azt, hogy autópályán maximum 100 Km/h-val kalkuláljon, és ez alapján állapítsa meg a várható érkezési időt?
Köszönöm
-
Isuka1
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Elnézést!
Lehet nem jó helyen említem a témát de nagy segítség kellene!
Tele system 8410 slim készülékről van szó, véletlenül letörlődött minden róla (rom is) hogyan lehetne vissza varázsolni rá?
Amit most csinál hogy a telesystem felirat kimeredt képernyővel és csak akkor kapcsol ki ha lemerül...
Hol keressek hozzá romot vagy valakinek nincs ilyen amiről le lehetne menteni és erre felrakni??
Mit lehetne vele csinálni?? Tudom elvileg kuka, de mégis.... valamit hátha...Köszönöm előre is!!
-
Arrni
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám Navon n480 al.
Raktam rá Nav.N.Go.iGO8.R3 és a navigáció el se indul.
Mit tegyek?Elvileg autorun eye fájlt kell elindítani és azt hogyan tegyem.?
Jaaa meg a sys. ben nekem ennyi van.{Folders}
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
maxzoom2d=6000000
copyright="(C) NNG Global Services Ltd. All rights reserved."
show_exit=1Mit írjak be még, vagy ezt nem kell piszkálni válaszotokat előre köszönöm.
-
snowdog
veterán
válasz
krisztian98 #12987 üzenetére
Szia!
Nem tudom mit értesz NavNGo alatt, mert az iGO 2006+ is NavNGo volt.
Én egy iGO8-at javasolnék, és mivel a géped egy PDA, ahhoz (ha még lehet kapni), akkor legálisan vásárolhatsz iGO8-at (nem Primo-t!) SD-n.
Ha nem tetszik a kezelőfelülete, akkor esetleg próbáld meg a Sigyc-et [link] hátha neked az jön be.
Egyébként a gépeden Windows Mobile van és nem Windows CE, a kettő nem ugyan az. PDA-kon Windows Mobile van, PNA-kon van Windows CE.
-
krisztian98
csendes tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy MIO P550-re milyen térképet javasoltok?
Jelenleg IGO 2006 plusz van rajta. A 3D-s csoda képek nem érdekelnek. Sima felülnézeti képet szoktam használni. A NavNGo is ezért nem tetszet meg szerintem lassú is.Sajnos a 2006+-hoz már nincsenek térkép frissítések.
Főleg MO-n használom a gépet, de jó lenne ha külföldön sem lenne vele gond. Szóval olyan szoftver érdekelne, aminek elég jó a MO támogatotság.A gép a következő paraméterekkel bír:
Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Ed. (Windows CE 5.1.195)
Processzor: Samsung S3C2440, 400 MHz
ROM/ Max. Felhasználható ROM: 128/ 96 MB flash ROM
RAM/ Max. Felhasználható RAM: 64/ 54 MB SDRAM
SD kártyahely: igen (maximum 4GB), MMC és SD I/O kompatibilis
Kijelző/ Felbontás: 3.5" TFT/ 320x240 pixel, 65k színKöszi:
Krisztián -
snowdog
veterán
válasz
mikrofon #12985 üzenetére
Bár az androidos verziót nem ismerem, de továbbra is azt mondom, az általános szövegek, mint amit a kérdező is beírt (Pl. Vezess óvatosan, azt úgy mondja hogy vzs vtsan.) az nem a sys.txt-ben van, hanem az előbb általam említett nyelvi fájlban. Amit Te írtál, azok a sebességmérőre vonatkozó figyelmeztetések. Ha azokkal is baja van, akkor valóban ott is lehet probléma.
u.i. A TTS hangok közül is csak az van a sys.txt-ben, amit az előbb írtam. Abban már nem vagyok biztos, hogy a TTS hangokat is a nyelvi fájlból olvassa be, inkább arra tippelnék, hogy azok a TTS mappában lehetnek.
-
mikrofon
veterán
válasz
snowdog #12984 üzenetére
elnézést a válaszom nem volt pontos! Amennyiben androidos telóról van szó akkor igaz. Erről a problémáról androidos gányolások esetén olvastam....
a sys.txt-ben van egy ilyen rész:[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1[speedcam_category:0]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Figyelem, fix trafipax."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:1]
activated_speech="Figyelem, mobil trafipax."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:2]
activated_speech="Figyelem, lámpás trafipax."
overspeed_spoken_type=1...
itt kell a megfelelő karakterkészletes ékezeted betűket használni, vagy ékezet nélkül!
szerk.: további pontosítás TTS hangok esetében van így! Egyéb hangok esetén gondolom az a helyes, amit Te írsz! Erről már nincs semmi infóm!
-
snowdog
veterán
válasz
mikrofon #12983 üzenetére
Az lehet hogy a rossz betűkészlet okozza a problémát, de biztosan nem a sys.txt-ben. Abban ugyanis parancsok vannak, amiket végre kell hajtani. És azokat a program vagy végrehajtja, vagy nem.
Amiket felolvas szövegeket, azok a nyelvi fájlban vannak, inkább azt érdemes átnézni.
A szövegek pedig a .\content\lang\Lang_Hungarian.zip\i18n\Dictionary.lang fájlban találhatók. -
mikrofon
veterán
válasz
Gabexxxx #12982 üzenetére
Lehetséges ok: a sys.txt-ben, ha megnézed értelmetlen karakterek vannak a hiányzó betűk helyén. Ezek mind ékezetes magyar karakterek lennének elvileg. Rossz betűkészlettel, szerkesztővel lett elmentve. Javítható, ha pl.: ékezetes betűk nélkülire átírod a szövegeket. Valahol olvastam erről!
-
Gabexxxx
csendes tag
Szisztok! Remélem tudtok segíteni. Telefonra feltettem az IGO Primo 2.0 - hdpi - v9.6.7.235654-t. Akármelyik hangot választom ki érthetetlenül mondja a szövegeket. Pl. Vezess óvatosan, azt úgy mondja hogy vzs vtsan. Ez mitől lehet? Elvileg a programmal nincs baj, mert nem olvastam róla hogy másnak is lenne ilyen gondja.
Köszi előre is!
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #12975 üzenetére
Igazad van, de felhúzott a stílusával.
Folyamatosan beollóz mindenhonnan mindenfélét, de ha egy kicsit gondolkodni kellene, akkor már elakad, meg hülyeségeket ír. De tényleg hagyjuk, mert még azt hiheti hogy fontosnak tartjuk.
-
snowdog
veterán
válasz
sonaj888 #12972 üzenetére
Szia!
Sebesség profil, főleg Tele Atlas térképeknél használt.
"A Tele Atlas és a Nav N Go ma bejelentette, hogy meghosszabbították 2004 óta élő globális szerződésüket, és a Nav N Go a jövőben is a Tele Atlas térképeit és termékeit (Speed Profiles, Logistics /kamionos és flottajármű-tulajdonságok/ és Advanced City Models) használja majd." [link]
vagy
A választ itt is megtalálod. [link]
*.FSP
\Content\Map
speed profile for a given road for smart routes -
snowdog
veterán
válasz
kisspista #12970 üzenetére
"Nem vagy fórumtag, mert a fórumozók segítenek másokon..."
Ezt zokon vettem. Lenne neked egy javaslatom. Keresd meg a kereső ablakot (nálam a jobb felső sarokban van). Írd be: snowdog
Olvasd el ott miket írnak, hányszor köszönték meg nekem a segítséget. Aztán ha még azok után is úgy gondolod, hogy kimondottan csak azért járok ide hogy veled kekeckedjek, akkor ismét nyugodtan vond ki magad a forgalomból úgy pár tíz évre.
Ha ezen kívül egyéb közösségi munkásságomra is kiváncsi lennél (amit erősen javasolok) akkor látogassál el mondjuk a [link] oldalra (vagy azon belül bárhova, főleg ha előtte regisztráltál, mert lesz ami csak akkor jelenik meg) és olvasgass. Továbbá ezen kívül is van még jó pár hely, ahol másoknak szoktam segíteni, de neked itt most ezeket nem fogom felsorolni. Te milyen referenciát tudnál felmutatni?
Aztán ez is jelez valamit:
snowdog Hozzászólások szakmai 4859
kisspista Hozzászólások szakmai 1019Szóval csak hátrább az agarakkal, több szerénységet, és főleg tiszteletet!
-
sonaj888
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az fsp fájlok mire valók? -
kisspista
senior tag
válasz
snowdog #12969 üzenetére
Pont miattad hagytam el ezt a fórumot egy évvel ezelőtt, és most szintén te miattad fogom újra elhagyni! Nem vagy fórumtag, mert a fórumozók segítenek másokon, s nem provokálják társaikat, mint ahogy te szoktad! Ezen gondolkozz el, és nézz magadba mélyen, mert úgy látom te sem vagy tökéletes, csak nagynak hiszed magad!
-
DM43
Topikgazda
Úgy látom, hogy tovább folyik a kóstolgatás
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #12966 üzenetére
Nem figyeltél, csak játszod a sértődöttet. Azt írtam korábban, hogy most is (mint már többször) hülyeséget írtál: "Ez már rosszul kezdődik, ugyanis telefonon nem lehet legálisan Primo-t "birtokolni"". Mit forgattam ezen ki? Tényleg ennyire nehéz a felfogásod? Előbb gondolkodj, aztán írj!
Az előbb még próbáltam udvariasan fogalmazni, de úgy látom felesleges volt, talán így már megérted mit írtam. Ha erre is válaszolni akarnál, akkor előbb menjél ki a szabad levegőre, jó mélyen lélegezd be, aztán írjál valami okosat.
-
kisspista
senior tag
válasz
snowdog #12965 üzenetére
Örülök, hogy kicentized és kiforgatod a mondatom összes szavát. Telefon tág fogalom ebben igazad van, de mivel az emberek nagy százalékában Android készüléke van, így az "általánosság" is ezen platformra tehető.
"Telón elkezdtem használni..." - ez azt jelenti az én felfogásomban, hogy nem volt eddig ilyen szoftvere a felhasználónak, hanem utólag szerezte be. S mivel a térképek használatáról sincs konkrét fogalma, arra következtetek, hogy a térképeket is utólag rakta fel. Már pedig térkép nélküli iGO Primo-ról még nem hallottam, azt nem is lehetett korábban sem beszerezni hivatalos forrásból, ebben a "kiadásban".
Ez az üzenetem természetesen nem gameresboy felhasználónak szól, hanem egy reakcióként szolgál snowdog-nak, aki mindig kicsit okosabb(nak hiszi magát) a kelleténél!
-
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #12963 üzenetére
Ez már rosszul kezdődik, ugyanis telefonon nem lehet legálisan Primo-t "birtokolni", tehát ez warez téma, ami ezen a fórumon nem elfogadott!
Nagyra értékelem a segítőkészségedet, és többnyire valóban hasznos tanácsokat adsz, de egy két hozzáfűzött magyarázatod nem állja meg a helyét. Jobb lenne ha ezeket mellőznéd. Jelen esetben is tévedtél. A kérdező csak ennyit írt: "Telón elkezdtem használni a Primot." Ebből pedig nem derült ki milyen telefonról van szó.
Telefonon is lehet Primo-t legálisan használni. Néhány példa:
A teljesen átalakított szoftvermotoron futó iGO primoR app számos újdonságot kínál az iPhone tulajdonosok számára. [link]
iGO primo app - Teljes, 3D-s GPS-navigáció iPhone-ra [link] -
kisspista
senior tag
válasz
gameresboy #12962 üzenetére
Ez már rosszul kezdődik, ugyanis telefonon nem lehet legálisan Primo-t "birtokolni", tehát ez warez téma, ami ezen a fórumon nem elfogadott!
De ha már kérdeztél a térképekkel kapcsolatban, akkor válaszolok: egész Európára NAVTEQ térképeit ajánlom, amennyiben járod a különböző országokat. Ha csak Magyarországhoz kell térkép, akkor mehet a Topmap is. Keverni viszont nem lehet őket: pl. Magyarország Topmap + Románia Navteq nem dolgozik együtt.
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Telón elkezdtem használni a Primot.
Eddig Nyugat-Európára Teleatlas-os térképeket használtam Ha jól tudom, a Teleatlas-t megvette a TomTom.
Használtam korábban Navteq-es térképeket Nyugat Európára, de valahogy nem volt az igazi.
Az tudom, hogy Kelet-Európára érdemesebb a helyi gyártók térképeit használni (Ceda, Basarsoft, Topmap - Magyarország, Románia)Kérdezném, hogy Nyugat -Európára mely gyártó térképeit ajánljátok?
Köszönöm,
Gboy -
-
ooloo
őstag
Üdvözlök mindenkit !
Vennék egy tablet gépet . A táblagépre szeretném telepíteni a iGO Primo TRUCK Európa navigációs programot . Akárhogy keresek rá , csak navigációs gépre telepítve találtam . Nekem csak a szoftverre lenne szükségem . Természetesen eredetiben keresem !
A hasznos információkat előre is köszönöm !
-
ffa
csendes tag
Üdv.
Primo 2.0-hoz szeretnék témát letölteni, de nem találok sehol. + TTS hang is érdekelne, mert Eszter eléggé mamis.
Köszi!
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
van egy wayteq 950-em igo my way primo val.
már több mint 1 éves még sohasem frissitettem..
milyen lehetőségek vannak a frissitésre?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest