Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Új hozzászólás Aktív témák
-
franko24
csendes tag
Sziasztok !!! Vannak már android igo primo 320x240-es szines ikonok,amin már a benzinkutakat is lehet látni SHELL, OMV, MOL, STB !!! (Esetleg a bankokat is)
A segítséget előre is köszönöm !!!! ÜDV! -
TakiHUN
csendes tag
Köszönöm szépen, gondoltam h sys-ben kell beparaméterezni csak nemtudtam mivel!

Esetleg még arra nem tudnál nekem megoldást h a Bluetooth ikon csináljon is valamit mert főmenüben is ott van kicsiben a kikapcs gomb mellett, egyebekben is bent van de bárhogíy írom be a sysbe btapp-ot nem csinál vele semmitse
Gondolom a gombokat eltávolítani(ha nemmegy ígyse úgyse akkor minek) macerás?! -
TakiHUN
csendes tag
Üdv!
Van nekem egy x960bt-m eddig tökéletes volt de szervízből(nemakarbekapcsolni...) üresen jött vissza vadásztam rá térképet mindent de most új igoval(Primo 9.6.5.245577) lassítva kb fele sebességgel játsza le a zenéket!!! Kérletk titeket segítsetek
-
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy lehet azt elérni, hogy a navigációt ne kelljen állandóan bekapcsolgatni. Ha leállítom az autót, akkor egy idő után visszaszámol és kikapcsol, ez nem is lenne baj, de ha beindítom az autót, újra kap áramot a szivargyújtóról, vissza már nem kapcsol magától. Ezt nem lehetne automatikusan elérni valahogy, hogy bekapcsoljon? Amit szeretnék elérni, hogy érthető legyen: Az az hogy szóljon állandóan ha túl lépem a sebességet. Sajnos gyakran előfordul, ezért szeretném magam rászoktatni, hogy ne így legyen. De ha elfelejtem bekacsolni a GPS-t akkor ugrott a terv. Azt szeretném ha állandóan üzemelne ha kap áramot a szivargyújtóról (bekapcsolás nélkül), és kikapcsoljon ha nem. Van valami ötletetek?
-
Jabby
őstag
válasz
kori18t
üzenetére
Bocsi, neked ezt szántam, csak valami miatt lemaradt:
sys.txt-ben a [TMC] beállításait vagy töröld (ha nincs TMC vevőd), vagy pedig (talán enabled=) kapcsold ki, állítsd 0-ra.
Menüben bár kikapcsolod, de minden újraindításkor a sys.txt-ben az enabled=1 utasítás bekapcsolja. -
kori18t
tag
Ezt szerintem nem nekem akartad írni, ugyanis gőzöm sincs róla.
Én is szenvedek, 1-2 dolgot sikerült megjavítani a sys.txt-ben, viszont én még mindig a TMC-vevővel szórakozok, bekapcs után mindig bepipálja magát, holott én nagyon nem akarom.
Más majd biztos tud válaszolni neked. -
mrszitya
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
IGO8-ról nem tudok nyilatkozni, csak Primo-t használok egy Globe Pro-n.
Ezen sorok nélkül nem működött a fényerőszabályzás. Próba, cseresznye, nem kizárt, hogy 8-n is használható.[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 4
backlight_reverse = 0
backlight_methods =61
backlight_events= 1,2
battery_critical_limits= "20, 30"
battery_low_limits=40
battery_shutdown_at=7 -
-
mrszitya
senior tag
válasz
Bálint85
üzenetére
Hang torzítása esetén a sys.txt fájlba ezt kell írni:
(a ratio és gain értékével kell játszani, nálam pl. ratio 8, gain sort én töröltem)[dynamiccompressor]
compressor="1"
a0="56806"
thrs="24703"
ratio="7" ; tts torzítás
gain="10" ; tts hangerőHa esetleg CNS Globe valami terméked van, akkor a fényerőszabályzásra is van gyógyírem.
-
Bálint85
senior tag
Igo primo 2.0 -nál mi lehet a gond ha a háttérvilágítás minimumon van , automatára van állítva de semmit sem változik a fénye ha manualra teszem akkor is hiába húzkodom a csuszkát ugyanúgy marad.
és a hangok is torzak. ott is mit állítsak? -
kori18t
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Kitöröltem a skin-t és a speedcam-et, a raster viszont sehol sincs.De semmi sem változott meg: a TMC továbbra is visszakapcsolja magát, a raszteres szar nyilván továbbra is megvan, a jelzés a riasztási pontokon is újra aktiválja magát, illetve a fényerőt is lecsökkenti magától.
A save mappát is töröltem, újra beállítottam mindent, de minden nyűg megvan.
Viszont a content / themechanger-ben is van egy ZoZo. Nem tudom, hogy ezt töröljem-e.
Mindent jól csináltam, ezért nem értem az egészet.
Ismersz vkit Pesten, aki megszabadítaná a készüléket a gonosztól? -
snowdog
veterán
Melyik a legfrissebb ami működik rajta?
Valahol azt olvastam, hogy a legújabb Primo 2 is megy rajta.

pap
Állítani csak akkor tudsz, ha belenyúlsz a scheme fájlokba. Egyszerűbb megoldás, ha egy másikat választasz. Többnyire 4-5 minden programban alapból benne van. Ha nincs csak be kell másolni.
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Hol tudok út színt állítani primóban?
Olyan fakó zöld szine van mindennek. Mondhatni barna ,a zöld helyett -
snowdog
veterán
válasz
kori18t
üzenetére
Az, hogy mi az alap progi és mi nem, azt nem tudom.
Ha kitörlöd a Primo\content\skin, a Primo\content\speedcam és a Primo\content\raster\ mappa tartalmát, akkor megtudod mi az alapprogram.
gYaLo
Mivel Wayteq gépen legálisan nem fut iGO, ezért a kérdésed/kérésed wareznek minösül, ami itt tílos.
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Wayteq N770BT navigációm van itthon, új iGo kellene rá magyarul..
Melyik szoftvert rakjam rá? Melyik a legfrissebb ami működik rajta?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
snowdog
veterán
válasz
kori18t
üzenetére
A tört azt jelenti, hogy nem géppel együtt vásárolt legális példány, hanem vagy internetről letöltött, vagy máshonnan beszerzett módosított (warez) példány.
A legegyszerűbb az lenne, ha minden olyan dolgot kitörölnél, ami az alap verzióhoz nem tartozó bővítmény. Ilyen a speedcam adatbázis (ezért pittyeg állandóan), a skin (ezért vannak tervezési problémáid), és a raszteres térkép (úgysem fogod használni).
Tehát csak az alap programot hagyd meg, és megszűnnek a nyűgjeid.

-
kori18t
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Ja, lehet. Amúgy sajnos több hibát is találtam a Primoban:
1. TMC vevőt nem lehet végleg kikapcsolni ( már említettem )
2. Raszteres térképet nem lehet kikapcsolni ( említettem )
3. Menet közben hol lecsökkenti, hol felemeli a fényerőt ( aut. fényerő kikapcsolva )
4. Riasztási pontokon való jelzést szintén nem lehet kikapcsolni.( úgy pittyeg, mint az állat )A "nem lehet kikapcsolni" alatt azt értem, hogy kiveszem a pipát belőlük, de az újbóli bekapcsnál már megint aktívak, bennük van a pipa.Ez nagyon idegesít.

Tehát néhány beállítást nem jegyez meg. A szoftver a készülék memóriájában van. -
kori18t
tag
Tehát megnyitom a kütyü memóját, ott figyel a Primo 2012 nevű mappa és ezen belül egy csak sys nevezetű ( txt nélkül ).Ebben van egy csomó minden, a felbontás, tmc dolgok és millió más.De a tmc-s bejegyzések előtt mindenhol van pontos vessző.
Azt hiszem nem szórakozok tovább, nem értek hozzá és nem akarom elcseszni az egészet.Pesten tudtok vkit, aki megnézné nekem? -
kori18t
tag
válasz
hovajk53
üzenetére
Két sys mappa is van: az egyik a content mappában, a másik simán van, amikor megnyitom a meghajtó tartalmát. De szerintem a content mappában kell túrkálnom, ugyanis ott van a TMC nevű mappa, s ebben vannak felsorolva az országok, Belgiumtól United Kingdomig.
Nos, ezek a bejegyzések elé kell tenni a pontosvesszőt? Elronthatok-e ezzel vmit?
Raster mappa nincs is - érdekes
-
Bálint85
senior tag
és a hangok is torzak. ott is mit állítsak?
-
Bálint85
senior tag
Igo primo 2.0 -nál mi lehet a gond ha a háttérvilágítás minimumon van , automatára van állítva de semmit sem változik a fénye ha manualra teszem akkor is hiába húzkodom a csuszkát ugyanúgy marad.

-
hovajk53
csendes tag
válasz
istvan20806
üzenetére
Nem lehetséges hogy a teherautó sebességkorláttal van a gond ?
-
hovajk53
csendes tag
válasz
istvan20806
üzenetére
Mik az utvonal beállításaid ?
-
hovajk53
csendes tag
válasz
istvan20806
üzenetére
Ez mit jelent , nem tervez autópályára ?
-
hovajk53
csendes tag
-
istvan20806
csendes tag
Siasztok szeretnek erdeklodni tudna valakisrgiteni abba hogy a primo 2 nem tart egyaltalan auto palyan akarhogy alitom be mi lehet az oka Tiszteltttel Istvan
-
kori18t
tag
Srácok, a legújabb 2012-es Primo2-t használom, de van 2 dolog, ami idegesít: nevezetesen, nem tudom véglegesen kilőni a TMC-vevőt. Kiveszem belőle a pipát, de az újbóli bekapcsolásnál már megint benne van.GRRRR....

A másik vmi raszteres Google térkép, mellyel ugyanez a helyzet.
Mindennel próbálkoztam, eredménytelenül. Vmi ötletetek? -
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Olyan problémám van hogy ha navigálás közben átvált a nappali témára akkor az égbolt marad az éjszakai csillagos.
Illetve nappal hazaértem és most a Primo újraindításánál a nappali témában az égbolt sima fehér háttér nempedig felhős.
Az igaz hogy ez a gond most a robotos telefonon jelentkezett, de ugyanezt tapasztaltam Wayteq 820-on is.
Mi lehet a probléma, tud-e valaki segíteni ?
Köszönöm.
-
laszlohu
addikt
-
mikrofon
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Szia,
én nem vagyok nagy "hekker". Sima "júzer"ként a két képen nem ugyan azt látom, szerintem! Első képen ((#12734) laszlohu) narancssárga a tervezett út, zöld az éppen aktuális "feladat" tehát a körforgalom harmadik kijáratán menj. Ha megnézed ugyan ezen a képen a narancssárgát jól ábrázolja, mert a bal szélen a zöld nyíl vége után a narancssárga ugyan úgy a felüljáró alatt jön vissza, ez jól látszik. Tehát a tervezet utat jól jelöli. A második képen ((#12740) laszlohu) csak a narancssárga, tervezett út van, amit a Primo is jól jelölt. Nincs rajta az aktuális "feladat", a zöld nyíl! Így nem lehet összehasonlítani...
Bocs, ha nincs igazam....
-
gipsztigris
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Látom miről van szó, de szerintem nem sok jelentősége van a dolognak.
Azért arra nem merek gondolni, hogy bárki is fel akarna mászni egy autópálya töltésén ahelyett, hogy átmenne az alatta átvezető úton, csak azért mert a térképen úgy volt jelölve, hogy a pálya felett megy az út.

-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Most kipróbáltam több Primoval is pna - n, de mindegyikkel úgy rajzolja ki, ahogy
a #12734 -es hsz - ben linkeltem, ami szerintem így nem jó,
hanem úgy jó, ahogy az igo8 -asban. -
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5562324/Holtankoljak_2012.09.12.RAR
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerintem nem a térképpel van a baj,
hanem a progival (bár ez icipici bug)
azért írtam ide, hátha a köv. release - ben javítják a programozók. -
laszlohu
addikt
-
CsumiRudi
csendes tag
Sziasztok!
Androidra kellene olyan iGo, amelyikben GPS koordinátákat is meg lehet adni célként.
Előre is köszi.

-
Josi
senior tag
Sziasztok!
Olyanban kellene segítség, hogy androidos Primo alá kellene beüzemelni az wince-n futó Primo user.upoi fájlját.
Tud valaki megoldást?
A sima bemásolás sajna nem működik
-
TRob1
veterán
Akkor fogalmazok pontosabban: a Prohardveren TILOS A WAREZ!
(Ha esetleg nem értetted volna az előzőből)De erről biztos már Te is hallottál - ha nem máshonnan akkor legalább az Alapelvekből amit "tuti" olvastál. Ezért is furcsa hogy ennek ellenére erőlteted a kérdésed.
-
roly7
tag
Igen ez nagy segítség volt esetleg más valaki?
-
roly7
tag
üdv.Kérdésem lenne adott egy SE live with walkman (wt19i) telefon melyik igot ajánljátok most egy primo 2 van rajta jóbb lenne esetleg egy igo 8.3 vagy 8.4 esetleg egy primo 1 eddig csak két útra vittem magammal és egyszer már történt olyan hogy a gps vétel megszűnt őár 10 másodperc múlva már nem volt gond ez lehet inkább a telefon hülyesége vagy a program? Ezt leszámítva semmi gond nem volt lehet hogy csak egy egyedi eset a lényeg hogy szerintetek melyik progi a legalkalmasabb?Kösssszi.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
hol tudom megnézni a primoban, hogy milyen térképeket használ éppen?
Sehol nem találtam. -
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5537100/Holtankoljak_2012.09.05.RAR
-
pihentagy
csendes tag
Sziasztok!
Android alatt próbálgatom a primo-t, van néhány zavaró dolog, amire nem tudok rájönni:
- valahogy meg lehet vele értetni, hogy minden forgalmi eseménnyel számoljon, ha már végre működik az online közlekedési infó gyűjtése?
- a jól haladó forgalom (vagy valami hasonló) milyen információt tartalmaz és hogy befolyásolja az útvonaltervezést?
- a közelgő veszélyeket nem kéne valahogy jelezze legalább a program?
- a szépen térképre pakolt veszélyekről nem tudok infót szerezni? ráböktem és végtelen betöltés, de nem akarja megmondani, hogy ott mi a baja...kösz
-
palesz53
senior tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
engem egyszer régen igen...
az még pna-n volt, nem tudom melyik térképpel - Franciaországban (Strasbourgba akartam menni) egyszerűen beküldött az erdőbe... megfordulni nem lehetett, keringtem egy darabig, míg az egyik faluba vezető útnál nem volt lakat a sorompón... 
-
huncutka1029
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerencsére még nem vitt be a málnásba.
Elég korrektül jelöli a földutakat itthon.
És ha nem jelölöm, nem tervez rá, csak jelzi hogy ott van.Én nem azt mondom, hogy űber f@sza csak hogy jóval részletesebb a korábban említett országokban.
Persze én valóban nem kamionnal, csak furgonnal járok, és időnként jóval többet tudok rövidíteni vele. -
gipsztigris
addikt
válasz
huncutka1029
üzenetére
Majd amikor egy husztonnással bevisz egy általa aszfaltozott jelölt útra ahonnan alig tudsz kivergődni, akkor majd nem fogod dicsérni ennyire.

Az a baj a Navteq-el,hogy a legutolsó dűlőutat is aszfaltozott útnak jelöli. -
palesz53
senior tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
eldönteni melyik a "legjobb", nem könnyű... én is hallom néha, hogy a tomtom jól mutatja, a topmap nem... most Te pl a navteq-el kapcsolatban mondod, hogy pontosabb, mint a topmap...
szerintem saját tapasztalat alapján tudja ki-ki eldönteni, kinek mi a legjobb - persze tudom, mindenki a tutit keresi, amivel soha semmi probléma nem lesz... de úgy látszik ilyen - sajnos - nincs... -
huncutka1029
addikt
azért én az elmúlt egy évben azt tapasztaltam, hogy vidéken, közép, és kelet magyarországon járva, a TM térképek nagyon sok utat nem is jelölnek,
amire a NQ tervez is.
Telón is használok IGO-t, és azon NQ térkép van, ugyanúgy paraméterezve jókat röhögök, hogy a TM zöld mezőt jelez és visít hogy forduljak vissza, ahol a másik halál pontosan mutatja a legkisebb földutat, régi gyárudvari parkolót, szervíz utat is.Tehát én nem esküdnék hogy a TM a legjobb.
Néhány éve az volt kétségtelen, de ma már hááát........
Mivel sokat járok külföldön is, Németországban,Szerbiában, Belgiumban,Romániában is hasonló tapasztalataim vannak.
-
palesz53
senior tag
-
fil
őstag
válasz
palesz53
üzenetére
Igazából én nem akarok különösebben váltogatni. Egyszerűen az volt, hogy Mo.-ra volt fenn TM és NQ térképem is, mindkettő 2012-es. Szerettem volna tisztában lenni azzal, hogy a progi melyiket választja. Mivel azonban több forrásból is azt az infót szűrtem le, hogy Mo.-ra a TM jobb, így a másikat kivettem a folderből.
Viszont érdekes módon a Motonav (ami ugyebár a régebbi iGO) lehetett választani progiból. Csak ezért kérdeztem, hogy én vagyok a béna, vagy tényleg itt nem lehet. -
fil
őstag
Ha van a térképek között Navteq és Topmap is, mi alapján választ, hogy melyiket használja? Manuális kiválasztásra nem találtam lehetőséget, pedíg biztos van. (Motonavban legalábbis volt)
Egyáltalán, melyik a jobb (Magyarországra) mondjuk szgk-hoz? -
hovajk53
csendes tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
Szóval attól kell a licencet beszerezni aki a térképet biztosítja ?Hmmm!! Más minden hibátlanul működik (kamionos is) .
-
hovajk53
csendes tag
Üdvözletem Uraim . A kérdésem a következő , mitől lehet az a jelenség , hogy a NQ térképeknél a tartalomnál az összes bejegyzés az "Intelligens útvonalprofilok"-nál (fsp) piros , pedig megvan hozzá a térkép file ? A válaszokat előre is köszönöm .
-
huncutka1029
addikt
Vagy úgy gondolja alagútba értél, és ezért veszít jelet, de az utolsó sebességed alapján tovább mutatja a tervezett utat, míg kiérnél az alagútból.
Lehet hogy ismeri a magyar útépítők terveit, és tudja hol lesznek sík terepen is alagutak, mint az M6-oson és már előre tervez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom a gombokat eltávolítani(ha nemmegy ígyse úgyse akkor minek) macerás?!
és a hangok is torzak. ott is mit állítsak?

az még pna-n volt, nem tudom melyik térképpel - Franciaországban (Strasbourgba akartam menni) egyszerűen beküldött az erdőbe... megfordulni nem lehetett, keringtem egy darabig, míg az egyik faluba vezető útnál nem volt lakat a sorompón... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)