Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nagyon köszi a sok segítséget, de tényleg!!

Ennyire nem merek belenyúlni tapasztalat híján, meg nem is az enyém. Pláne, hogy nem is tudnék így hirtelen ilyen fájlokat szerezni.
Ahogy néztem egyébként így a google találatokon mindegyiket primoval adták. Bár gondolom ez nem garancia semmire sem.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Igazándiból a főmenüben egy csomó minden van, de nem tudom, hogy hol lehet a verzió info. Olyan mintha nem látnék minden ikont rajt (bár az asztal tele van). A képernyő jobb szélé van két pont.
A gép olyan mint ez itt.
Nem reklámnak szántam!!!
A legnagyobb probléma vele egyébként, hogy néha lefagy, nem talál műholdat, nameg, hogy 2011 Q1 térkép van rajt.
-
hovajk53
csendes tag
Üdvözletem Uraim . Tudna valaki infót adni arról hogy a Navteq milyen megfontolásból adott ki 05.22-ei és 06.27-ei térképeket 2012.Q1 jelöléssel ?
-
snowdog
veterán
válasz
Tomi7887
üzenetére
Az hogy legális-e a Primo azt elég könnyű kideríteni. Elsőnek nézd meg mi van a Primo \license mappájában. Másodszor ha eredetileg és legálisan NAVoN Eastern Europe lenne rajta, akkor nem fogadna el WE térképet. Ha a Primo \license mappájába beteszel egy full EU license fájlt, majd bemásolsz a Primo \map könyvtárba pl. egy Ausztia térképet és az megjelenik, akkor biztosan feltört verzióról van szó. Ezekaz infók már súrolják a warez határát, tehát erről többet nem fogok írni, csak próbálok segíteni, hogy kiderítsd milyen verziód van.
Ha nem legális a Primo, akkor ne is próbálkozz a Naviextras frissítéssel, mert úgysem fog menni. Azzal csak legális verziót lehet frissíteni.
-
snowdog
veterán
-
Tomi7887
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nagyon köszi! Abban tudnál segíteni, hogy vajon egyáltalán milyen eszköz lehet az enyém? Mert nem találtam hozzá semmit sem, és nem tudom, hogy lehet megnézni.. firmware-t bármit, amiből legalább ki lehetne taláni, ugyanis az eszközön egyszerűen nincsen smmilyen felirat, se az elején, se a hátulján...
Tudom, hogy mennyire amatőr a kérdés, de a szoftverében még egy verziót se tudok megnézni, ahhoz képest, hogy van rajt bluetooth, meg e-reader stb..
A térkép verziónál olyan infokat találtam, hogy a NAVoN Eastern Europe, meg ilyet, hogy IGO Primo 8.5.9.142948.
Bocs a sok hülye kérdésért, de egyszerűen nem tudom megfejteni. A naviextras.com megenélkül nem enged letölteni semmit, a Toolbox-ot se

-
Tomi7887
aktív tag
válasz
snowdog
üzenetére
Nem az enyém a cucc, de rám bízták, remélem, hogy rendben van a dolog. Majd jelzek és köszönöm!!!
Azt hadd kérdezzem még meg, hogy ha komplett európa térkép van a készüléken, és én csak a magyart szeretném frissíteni azt lehet-e? Illetve hány megabájt lesz a cucc? (Nem mindegy mert jelenleg mobilinternetem van)
.. Amúgy onnét indul, hogy a Mediatek nincs is ott regisztrációnál a kiválasztható eszközök között.....
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok, tudtok nekem segíteni, hogy egy Mediatek iGO Primos készüléken, hogyan lehet a térképet frissíteni? Nem tudom jól kérdezek-e de tök hülye vagyok hozzá.
A gép azt írja ki, hogy a naviextras.com oldalon működik a dolog, de én ott nem találtam Mediateket.. Lehet egyáltalán ezt frissíteni?
Köszi a válaszokat!
-
Sátán44
addikt
Milyen GPS-t vegyek? Ide tedd fel kérdésed

-
srudi
tag
Sziasztok! Az egyik kollégám GPS készüléket szeretne vásórolni. Milyen készüléket ajánlanátok? Személyautóban használná.
-
snowdog
veterán
-
Jampi30
csendes tag
Nekem is hasonló hibát produkál, annyi különbséggel hogy megáll ha talál egy adót, kiírja a nevét és hogy talált tmc-t vagy sem, és már keres is tovább, ha talált tmc jelet akkor is.

Blue panther azure slim.Érdekes az 1.2 primoval nem volt baja. A 2.0 nem szereti valamiért, de csak a tmc részét. A többi megy tökéletesen.
Valami ötlet az Igo guruktól?.....
-
kosi73
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Sajna nekem is akadt egy kis gondom a TMC funkcióval.
Egy ICONX G400 -as vasam van, és eddig IGO8 volt rajta.
Most újítottunk be rajta PRIMO 2 - re és azóta a TMC nem működik.
Ha Valaki tudna használható infóval szolgálni azt nagyon megköszönném.(sys fájl tartalma, beállítások, teendők, stb.)
Beépített vevő van a gépben, és mivel pna -ról van szó, netes dolgok nem jöhetnek szóba.
Előre is Köszi a segítséget!! -
stancy
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
az egy dolog hogy te nem hiszed.
Szarajevó rajta van a igo-hoz vásárolható navteq és topmap térképeken is. A százalékos lefedettség, az egész országra értendő, nem pedig Szarajevóra.
-
karoly07@
csendes tag
Hello.Mit lehetne csinálni a primoval,hogy körforgalomban ne "bambuljon"el?Már rég kimegyek a második vagy harmadik kijáraton mire a navi forditja a képet meg a nyilat.Van esetleg valami megoldás?
-
ideasz
csendes tag
Urak!
12366 kis kiegészítéssel.
120606-os TM csak "Hungary.fbl" az ehhez tartozó fda meg "Hungary_R3_TM_2012.04_120606_(DA).fda" nevű.
dolgoznak ezek így együtt?A választ előre is köszi!
Idea
-
srudi
tag
Sziasztok! Az egyik kollégám GPS készüléket szeretne vásórolni. Milyen készüléket ajánlanátok? Személyautóban használná.
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5333747/Holtankoljak_2012.07.11.RAR
-
ideasz
csendes tag
Urak!
2012 Q1 Magyarország Topmap-hoz létezik fda. file?
Köszönettel:
Idea -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Van egy kis TMC problémám Primo2-nél.
Egy MioMoov400-on van a Primo, a TMC vevőt már látja, de TMC infókat nem vesz, mert folyamatosan csak szkennel, nem áll meg egyik csatornán sem. (Ugyanez a gép és TMC vevő - külső GNS vevő - iGO8-al működik hibátlanul)A sys.txt-ben az alábbiak vannak a tmc-ről:
[tmc]
source="gns"
port="COM,1" ; TMC port értéke
baud=38400 ; TMC port sebesség értéke
show_tmc=1
init_on_startup=1
reinit_on_hardware_lost=1Valakinek van ötlete?
-
Joltee
aktív tag
válasz
laszlohu
üzenetére
(Majdnem) az egész Klinika/DEOEC hivatalos címe a Nagyerdei krt. 98. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mekkora területen fekszik a Klinika... azaz nincs pontos GPS koordinátája szerintem a 98 számnak, lehet ezért nincs benne... (amúgy a linkelt képen meg autóbejáró egyáltalán nincs a Klinikára.) Ettől függetlenül tényleg beletehetné a Topmap, aki abszolút nem járt még arra, annak azért csak segít.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy wayteq x920bt.
vettem 2 8gb-os memóriakártyát.
tegnap elkezdtem másolgatni a navikat rá,látta is a pna.Ma a navi mappát nem tudtam már megadni a pna-ban ,mert nem látja az sdmmc-t.
Viszont ha rádugom a pc-re usb kábellel,úgy felismneri a memóriakártyát..Formáztam gépbe is,és kártyaolvasóval is a kártyát.
Mi lehet a probléma??
-
snowdog
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a legtöbb PNA-n akár Garmin program is futtatható. Persze annyira legális, mint a Wayteq gépeken az iGO.

-
stancy
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Ez az adria route ugyan az mint az igo navteq térképe, amibe egybe rakták a szlovén, horvát, bosznia térképeket.. de nem kötelező elhinni.

-
albert66
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Wayteq 960-on Prímo van , zozo 2.0.12 skinnel. Az a problémám hogy navigáció alatt a zenét "húzza".Mit kellene beállítanom?
Üdv.Albert66 -
snowdog
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Milyen géped van?
-
Skyline15
tag
válasz
snowdog
üzenetére
Pont ez a gondom sajnos, hogy primot felraktam, de ha nincs ott az autorunce.exe akkor alapból ezt írja a navigon software cannot be started, pls reset your device..
sys.txt-hez nem nyúltam hozzá még, mert egyik azt írja hogy hagyjam ki a folders részt, másik azt hogy írjam erre meg arra, pedig én nem SD kártyáról futtatom hanem belső flashről.
Ezért is nem tudom hogy mi a teendő ilyenkor. -
Skyline15
tag
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni, Navigon canada 310 33xx max-ra szeretném felrakni iGO primo-t, de mindig error code #2 ..<élérési út> hibaüzenettel visszadobja, amikor nem külső memóriakártyáról megy.
Sajnos az a "része" úgymond meghalt a GPS-nek, illetve vagyis egyik napról a másikra folyamatos resetbe van ha program onnan megy.
Olyan kérdésem lenne, hogyha belső flash-ről megy, akkor milyen elérési utat írjak primo-hoz?
Mert amit eddig próbáltam azzal nem működött.
call "\navigon\primo\primo.exe"-> ezzel is próbáltam (navigon a belső flash neve elméletileg)
De call "\Resident Flash\primo\primo.exe"-> ezt is próbáltam.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
nagattila
csendes tag
sziasztok
egy kis segitség kellene
van egy hp dpa m a felbontása 320_240
letöltöttem a primo 2 t
elinditm de a képernyőn csak a fél progit látom
ha valaki tud azt előre is köszi -
stancy
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
és a garminon mit sajnálsz? ugyan ez a navteq térkép van benne mint a primoba.. odáig vannak a laikusok azért a ...r garminért buta, csúnya, és még drága is.. egyet irigylek a garmintól, a kijelző láthatóságát...
(#12330) flash
Én mindenhol navteq-et használok, magyarba is., hébe hóba kell átnyomnom topmap-ra itthon, de kamionra teherautóra csak a navteq.. (ez az én véleményem). A topmap úgy elvisz az erdőbe hogy öröm nézni.. és nem keveset fizet aki behajt oda ahova tilos.
ballaball
Nem is kell hogy össze érjen, már itthonról navteq-el menj.. meg fogsz lepődni hogy sokkal többet tud. A teleatlas-topmap keverék semmivel nem jobb.
Nem akarom itt isteníteni egyik gyártót sem, mindegyikben van hiba. csak kérdés hogy az mennyibe kerül az nekünk.
És azt senki ne felejtse el hogy a navi nem gondolkodik helyetted, neked kell látni, dönteni.
-
joco52
tag
SZIASZTOK!!!
Ha valakinek IGO 2012-es térképek kellenének tudok segíteni!!! (fbl-ek)
ÜDV!!!!
-
joco52
tag
SZIASZTOK!!!

Azt kérném tőletek,hogy az IGO/ building/ 2012-es 3dc-3dl,fájlokat honnan tudnám letölteni ! Előre is köszönöm a segítségeteket ! (priviben kérném a segítséget)
ÜDV:JOCO52!
-
jegenye71
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene nekem. Az adott oldalról nem tudom a ZoZo 2.0.12 skint letölteni. Nagyon tetszik. Ha valakinek megvan,és privátban elküldené nekem, nagyon megköszönném. Üdv

-
Hofeher
aktív tag
Bocsi dupla lett
-
Hofeher
aktív tag
Ha tud valaki 1280*800 felbontásút notera kellene
-
ballaball
csendes tag
válasz
stancy
üzenetére
Köszi az infókat.
Mostanában gondolkodtam rajta, hogy kipróbáljam a NQ-t, de a TM határaival néha nem akar összeérni, ill. régebben írták róla, hogy elég "dzsumbujos" (bevisz a földutakra is). Lehet, hogy azóta javult a helyzet ezen a téren, mert mostanában nem hallom ezeket. -
stancy
tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
bosznia :
Coverage 37% <- ez van a topmap oldalán.
17,4 % a navteq nál,
a tomot már meg sem nézem, az lehet vagy 1-2 %örülj ha a főutak rajta lesznek, vagy még az sem.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy igohoz nem létezik részletes Bosznia térkép?
Köszönettel:
Yush -
stancy
tag
válasz
papsoka
üzenetére
nem az oldallal, hanem a userrel.. de ebbe most ne menjünk bele..az is megérdemli aki nod-ot használ. és különben is tele van rakva az oldal virussal és mindenfajta földi jó-val. csak azért hogy véletlenül se töltsön le senki semmit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez meg hogy miért kiabál a nod a co.cc-s domainre:
"It seems like ESET has put the whole co.cc into their list of potentially harmful websites.
Maybe it is because there are so many spam/viral websites under the co.cc subdomain.. similar reason to Google's search engine block of co.cc"és a megoldás:
köszi DM43.beállítások - > webhozzáférés-védelem -> http, https - > címek kezelése -> ellenőrzésből kizárt címek listája: ide írd be, hogy *co.cc*
-
-
jegenye71
csendes tag
Üdv! ZOZO 2.0.12 skinre lenne szükségem.Szeretném kérdezni,hogy honnan tudnám letölteni? Előre is köszönöm! Üdv

-
laszlohu
addikt
válasz
dzson1
üzenetére
Stancy az alábbi térképverziót a
Tomtom(Teleatlas ) térképre írta : 2011.Q4
Nem pedig a Navteq - re.Ettől függetlenül a Tomtom 2012.06. hónapban is kiadott térképfrissítést,
ami azt illeti elég gyakran mostanában,
csak sajnos Magyarország - ot valahogy elhanyagolja mostanában a
Tomtom(Teleatlas) -
stancy
tag
válasz
ballaball
üzenetére
Amit igora adnak ki az R3-as jelzést kap, ezzel lehet beazonosítani hogy igos térkép, nem összekeverendő a tomtom térképeivel, mert nem ugyan az. Frissítés meg hébe hóba. az utolsó kiadás tavaly decemberi. 2011.Q4., összevissza adnak ki ők is.. nem lehet már követni.
Személyautóval nem tudok nyilatkozni, viszont kamionra pl abszolút használhatatlan lett mióta tomtom néven jött ki, valamit elszúrtak.. én sehol nem ajánlom, amit kiadtak térképet az is mind hibás, egyedül spanyol-portugál viszonylatban állítólag jó, de ez csak hallomás... én Navteq-el járok egész Európába sose volt gondom. Persze azért térképcserélővel van nálam ebből is.. hátha egyszer kell.
-
ballaball
csendes tag
Valaki legyen szíves írni pár sort/mondatot a TomTom térképről, mert kicsit elkeveredtem a névváltás után. Röviden az érdekelne, hogy a korábbi TA térképhez képest változott-e számottevően, vagy csak a név más, ill. hogyan ad ki frissítéseket (880-885-890 verziószámú frissítések csak TomTom gépekhez, negyedéves /Q1-Q4/ frissítések pedig iGO-hoz?). Melyik a legújabb térképük Primo-hoz, valamint jönnek-e a rendszeres frissítések, vagy ők is csúsznak, mint a TM-nél?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés, mikor megterveztem az útvonalat és bejön az a kép mikor az indulás gomb megy visszaszámlálás akkor azon a képernyőn jobb oldalt mit jelent a piros felkiáltójel?
Köszönöm -
snowdog
veterán
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Úgy fest az a megoldás vált be, hogy nem a teljes sys.txt-t kellett törölni, csak belőle a [gps] részt.
Egy csomó fáradságot megtakaríthattál volna magadnak, ha figyelmesen elolvastad volna a (#12301) srudi hozzászólást. Ott pont ezt a megoldást írták neked.

Próbáld meg, hogy kitörlöd a sys.txt-ből a tejes pl.
[gps]
protocol = "NMEA"
set_messages=0
port = 1
baud = 38400
Nálam is volt korában ilyen probléma. Valahol ezt ajánlották, és bevált. -
kuksa90
őstag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Nem a sys-be írja be, hanem a save mappa system config (vagy hasonló) részébe. Ha nem ugyanaz van a sysben, akkor mindig felülírod a bejegyzést, és molyol folyamatosan.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Na, úgy tűnik megoldódott.
Korábban már írtam be az iGO8 adatait a sys.txt-be, de úgy sem ment.
Úgy fest az a megoldás vált be, hogy nem a teljes sys.txt-t kellett törölni, csak belőle a [gps] részt.
Most rögtön talált is műholdat, és stabilan maradt is a kapcsolat elég sokáig (amíg meg nem untam nézegetni) Remélem így is marad!!!
Most néztem a sys.txt-t ... azt hittem magától beleírja a megfelelő [gps] részt azután h megtalálta a megfelelő beállítást, de nem ... továbbra sincs benne erre vonatkozó adat, de megy!
Köszi mindenkinek az ötleteket és segítséget!!

-
Sátán44
addikt
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Az igo 8-ban lévő port és baud adatok értékeit kellene beírnod a sys-be. Ha nem menne így sem, akkor próbálkozz egy másik verzióval.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
eredetileg ez volt benne:
[gps]
protocol = "NMEA"
set_messages=0
port = 1 ; készülékfüggő..
baud = 38400 ; készülékfüggő..[tmc]
source="royaltek"
port="COM,4" ; készülékfüggő..
baud=38400 ; készülékfüggő..
init_on_startup=1
reinit_on_hardware_lost=1És én átírtam a portot 7-re, a seb-et meg 57600-ra ... de nem ment. Ha kitöröltem a teljes sys.txt-t és újraindítottam, akkor se ment ... azaz hol volt GPS-jel, hol nem ?!

-
Sátán44
addikt
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
A gps rész is kell.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Most ugye hiányzik belőle a [gps] és a [tmc] rész, ezek az [interface] felett voltak ... így fest:
[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/1"[tmc-http]
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
enabled=1
start=1[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272" ; készülékfüggő..
vga=0
extra_settings=1[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1[speedcam_category:0]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Figyelem, fix sebességmérö kamera."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:1]
activated_speech="Figyelem, lehetséges mobil sebességmérés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:2]
activated_speech="Figyelem, lámpás sebességmérő kamera."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:3]
activated_speech="Ez a háromas kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:4]
activated_speech="Figyelem, tilos jelzésen áthaladást rögzítés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:5]
activated_speech="Ez az ötös kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:6]
activated_speech="Vasúti átjáró következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:7]
activated_speech="Figyelem, BUSZ sáv."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:8]
activated_speech="Figyelem, útlezárás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:9]
activated_speech="Gyermekek, lassíts."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:10]
activated_speech="Figyelem, lakott terület."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:11]
activated_speech="Ez a tizenegyes kategória."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:12]
activated_speech="Fizető kapu következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:13]
activated_speech="Kórház a közelben."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:14]
activated_speech="Tűzoltóság a közelben."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:15]
activated_speech="Díjfizető zóna."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:16]
activated_speech="Vigyázat, bukkanó."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:17]
activated_speech="Alagút következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:18]
activated_speech="Vigyázat, magasságkorlátozás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:19]
activated_speech="Vigyázat, szélességkorlátozás."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:20]
activated_speech="Figyelem, 30-as zóna."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:21]
activated_speech="Figyelem, lehetséges alkoholszint ellenörzés."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:22]
activated_speech="Információs hely."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:23]
activated_speech="Érdekes pont."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:24]
activated_speech="Határátkelőhely következik."
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:25]
activated_speech="Sebesség korlátozás"
overspeed_spoken_type=1[speedcam_category:31]
activated_speech="Figyelem, egyéb veszély."
overspeed_spoken_type=1 -
Sátán44
addikt
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
A komplett sys.txt-det másold már be!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Ááááá ... ezt nem hiszem el, mindjárt földhöz b***om !!!
Most már talál műholdat, van GPS-jel ... kb. 1 percig!! Utána feljön 2 gomb magától:
a GPS-vevő ki van kapcsolva ... és GPS bekapcsolása.
Ha utóbbira rányomok (de magától is) újra van műholdkapcsolat, 1 percig ... és ez így megy körbe-körbe!!!!!!!
Ennek mi lehet az oka??
Help pls!!
-
srudi
tag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Próbáld meg, hogy kitörlöd a sys.txt-ből a tejes pl.
[gps]
protocol = "NMEA"
set_messages=0
port = 1
baud = 38400
Nálam is volt korában ilyen probléma. Valahol ezt ajánlották, és bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- LEGO klub
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz