Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
fogd vissza magad, ha hszeket gyűjtenék akkor már az 5 év alatt, mióta itt vagyok a PH!-n már PH! atyaúristen lennék.
Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre és a kérdésed alapján pedig úgy tűnt, hogy nem egy olyan gépen használod, ami alapból primo-t futtat, úgy tudtam primot csak géppel együtt lehet venni, külön nem, szoftverként!
De gratulálok, 2. hsz-ed a PH!-n már cseszegetés volt......Az apple dolog meg nem tudom hogy jött ehhez az egészhez......
-
klkl
csendes tag
válasz
Salvador20
üzenetére
hát nevezhetjük kis piros mackónak is vagy wareznek aminek akarod, de ami kellene az segítség.Idézetekért megyek majd máshova. Az applet meg ki is felejthetjük a dologból mert sem igo sem sok más SW nem érhet fel a termékeivel...
szóval vissza az eredeti kérdésemhez-és szíved megnyugtatására közlöm,h SW-el együtt vettem a fejet, amiben van TMC veveő meg is találja de nincs beállítás rá, és sajnos a gyártója sem tudja mi a baj, az egy más kérdés,h amatőrök vagy sem.
Szóval vagy tudod a választ és tudnál válaszolni-amit megköszönnék, vagy nem tudod, de bizonyítani akarod a tudásodat a többi júzer előtt és hasznavehetetlen válaszokkal növeled hozzászólásaid számát...(gondolom ezek után úgyis utóbbira teszet tanubizonyságot, de azért reménykedem....)
szóval amit kaptam a fejhez igot, ill. annak sys.txt je EZT tartalmazza:
(az égvilágon semmi mást, viszont miden mükszik![device]
type="pearl_gtx60"[sound]
csv_voice_enabled=1[debug]
experimental_features="1"[network]
available="1"nos várva várom,h profi vagy ezekben vagy sem....

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
iGO Primo 8.5
Van-e mód, hogy a Kedvencek-ben átnevezzem a bejegyzéseket?
Eddig úgy oldottam meg, hogy csináltam egy újat az új névvel és töröltem a régit.köszi
-
mcbutha
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy olyan problémám a primo 2.0-val, hogy amikor keresek egy címet és rákattintok hogy tervez: azonnal újraindítja a készüléket. Mi lehet az oka?
Köszönettel mcbutha
-
klkl
csendes tag
sziasztok.
Segítségetekre lenne szükségem!Igo Primo legújabb SW ét használom egy 7 colos multimédián de a gondom azaz, hogy a TMC semmiféle eseméynt nem mutat, és azt sem tudom h a frekit hol tudnám a petőfire belőni, hisz nincs ilyen menü/almenü...
A sys könyvtrában kéne valamit beírnom?
Amúgy Szigetszenmiklóson lakom elvileg csak kéne legyen jelnek. Ill amit még el tudok mondani az az, hogy két tuner van a készülékben, egy a rádiónak másik a TMCnek, A rádiónak ugye az erősített jelét kötöttem be ami a kocsi normál antennája, a TMCre meg a gyértója a fejnek egy darab dróttal ellátott csatit adott, de elvileg csak elegengő lenne, nem?
A SW pásztázza netalán az adókat és ha talál "tmc jelet" akkor fogja ezér is nem kéne belőni külön a petőfi csatornát?
Sajnos nem értek a dolgokhoz mint amennyire kellene, lécci segítsetek!
köszi,
kl. -
justo00
tag
Sziasztok!
Letöltöttem az iGO8 v8.3.5 193799 + a NQ_2011_Q3_EU progit.
Feltettem egy Navon N470-re.
Az lenne a kérdésem h le kelleet cserélnem a sys.txt fájlt a régire mert csak így indult el.
De sztem így nem működik minden alkalmazás mint pl. az cars, audio.Mert az új sys.txt tartalmazza ezeket de ha azt hagyom akkor nem indul.
Meg lehet oldani valahogy ezt a sys txt fájlt úgy h minden alkalmazás működjön?
+
Előre is köszi mindenki segítségét!
-
DM43
Topikgazda
válasz
ttibike
üzenetére
Mindent át lehet alakítani csak az a kérdés, hogy megéri-e a befektetett meló, és hogy mi lesz a legalitással. Mert a program bizonyos részeinek átalakítása bizony nem megengedett.
Ha jól emlékszem, akkor a CNS-nek volt kifejezetten motorosoknak készült PNA-ja, amin egy ilyen átalakított felület futott (ha mond valamit, akkor Sznyt munkája). Esetleg kérdezd meg őket, hogy forgalmazzák-e még: elérhetőség
-
ttibike
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném.
Vennék egy készüléket, jogtisztán Igo Primoval, de nekem motoros navigáláshoz kell.
Azaz nagy gombokkal. Az eladó azt mondta ilyen nincs, csak a szakik alakítgatják át.
A kérdésem, tényleg át lehet-e alakítani, és a garancia ugrik-e így.
Kesztyűvel kezelhetőnek kellene lennie.Köszi
-
kistank82
csendes tag
A transzmitter az életre kelt, de a Bluetooth-t nem sikerül.
Letöltöttem a az utility-be a BT_OFF.wav, BT_ON.wav, BTOnOff.exe, file-kat, beírtam a sys.txt-be a
[bluetooth]
btappl="\ResidentFlash\mobilenavigator\utility\BTOnOff.exe"
parancsot (van rá valami kitét hova kell írni, melyik sorok közé vagy valami?)De most se tudom működésre bírni a dolgot. Ha rábökök a főmenüben az ikonjára akkor a térkép jön be helyette.
Lehet az a gond, hogy a belső memóriát használom, nem kártyát?
Ha van valakinek ötlete azt megköszönném.
IGO Primo 1.2-ről van szó -
-
snowdog
veterán
válasz
krix76
üzenetére
TomTom GO 7000 Truck [link]
"A navigációs berendezések a profikat kényeztetik legkevésbé. Olyan alapvető igényeket sem elégítettek eddig ki, mint a súly-, vagy a magasságkorlátozás figyelembe vétele. A TomTom GO 7000 Truck kifejezetten a kamionosoknak készült."
A programot nem ismerem, mert nem is érdekel, de a TomTom gépek megbízhatók. Persze minden gép csak addig megbízható, amíg el nem romlik. A piacon kapható gépek 90% kínai alsó kategóriás gép, így is kell kezelni őket.
Esetleg ezzel is lehet próbálkozni: Már előrendelhető a kamionosoknak készült Navon primo [link]
-
krix76
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy negyed óránként lefagy a GPS? S.O.S. lenne, mert úton vagyok kamionnal!!!!
-
Dolphine
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Szia!
Rosszul gondolod! A zene normál hangerőn szól, amikor viszont utasítás van, automatikusan halkítja, nagyon halkra, elmondj az utasítást, majd utána visszaerősödik a zene!
Azért gondoltam, hogy ennyi erővel ezt bejövő hívásnál is megtehetné, de ha nem, nem. Csak akkor nem értem, hogy mi értelme van a bluetooth menüpontnak az iGoban?
Az iGo nekem is PNA-van és bluetooth kapcsolattal van összekapcsolva a telefonnal. -
snowdog
veterán
válasz
Dolphine
üzenetére
A hangerő szabályzás általában két részből áll:
1. fő hangerő (zene, billenytűhangok, jelzések, stb.)
2. utasítások hangerő
Ezek egymástól függetlenül állíthatók. Feltételezem nálad a zene halkabbra van állítva mint a hangutasítás, ezért hallhatod halkabbnak.A Primo 2.0-ban már többféle hangerőbeállítással találkoztam: fő hangerő, utasítás hangok, jelzés, riasztás, zene, billentyűk. Szerintem a telefont ezek közül egyik sem kezeli, de ki kellene próbálni. Nekem PNA-n működik, amiben nincs telefon.
-
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Olyat meg lehet valahogy oldani a programba, hogy amikor hívás érkezik a telefonra, akkor a zene halkuljon le?

iGO Primo 1.2 9.2.1.185801
2011 március 29. -
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy miért van az ,hogy jobb alsó sarokban a hátralévő távolság és érkezési idő fölött van még egy kijelzés ami nem tudom mit mutat ,mert hiába adok meg másik úti célt akkor is 23 km-t jelez és ¸+ vagy - másodpercet mutat még és ha rányomok akkor utazási adatokat jeleníti meg.
A másik ,hogy miért nem menti el az előzményeket? Manuálisan kéne ,vagy csak beállítás kérdése?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
snowdog
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Csupán csak kiegészítettem a mondanivalót...
Csak a tényszerűség kedvéért, az érintettség jogán, ugyanis nekem válaszoltál:
1. Mitől van az, hogy a település előtt és után is kb. 500 m- re méterre még 50 km a megengedet sebesség.
2. Attól van, hogy a térképek nem a lakott terület határokat (ahol a sebességkorlátozás kezdődik) tartalmazzák, hanem a közigazgatási határokat.
3. Meg egyébként is téved annyit a gps... nem profi eszközök vannak a közforgalomban....Nem írtam h akár 500m-t is tévedhet, azt már csak ti képzeltétek oda...
Nem ők képzelték oda, arra reagáltál.

-
dodo007
csendes tag
#11337-re esetleg valami okosság
-
srudi
tag
Sziasztok! Mitől van az, hogy a település előtt és után is kb. 500 m- re méterre még 50 km a megengedet sebesség. Ezt jelzi k. Már próbáltam a TM és az NQ térképeket is.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Tud vki valamit a mobilepassion-ról?

Nem elérhető...
-
Salvador20
őstag
Van valakinek felhasználói kézikönyve a primo 2-höz? pdf vagy valami hasonló
-
dodo007
csendes tag
ZoZo v2.0.5 skin v2.0.6 skin azt vettem észre hogy nem tudom kikapcslni a "megengedet sebbesség határ "szöveget gyorshajtáskor mindig elmondja.előző verzióknál ez nem tapasztalható.gyorshajtási beállításokat csak kép-re állítom gyorshajtáskor vissza áll hang és kép-re.Hogyan tudnám orvosolni? előre is köszi!
-
csiki52
tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Igen ezt én is igy tudtam, hogy semmi köze a sys-hez.
ujrainditáskor Wince felületen egy csomo dolgot átirt majd miután hibaüzenet jött ,
3 órámba telt mire rájöttem hogy a sys.txt ben bizony csak a loading-re vonatkozo bejegyzést hagyta minden más eltünt, ujra kérte a licenc szerződés elfogadást nem volt http bejegyzés , csv voice stb...
viszamásoltam az eredeti sys-t és akkor ujra minden jo volt.
köszönöm a skin-t és az észrevételed is , -
Bálint85
senior tag
igo 2.0 -nál a térképbeállítások menü pontban a RELIEF az mit jelent? Épületek be-ki kapcsolása alatt van.
-
csiki52
tag
válasz
Szami01
üzenetére
téma cserélőt nem szabad feltenni a 2.0 ást. az hagyján hogy nem tölti be a valós időjárási témát a naprakész adatfájl hozzáadása esetén sem, viszont törli a sys.txt tartalmát ebből kifolyolag a http /server / elérési utakat. ebből van a hibaüzenet és a fagyás bizonyos esetben.
a 2.06 skin önmaga jol müködik / köszönet érte / a themechangert viszont nem szabad futtatni ott valami nem jo.
távolitsd el, majd teljes save mappa törlés és vissza a régi sys .txt-t igy fog ujra jol müködni -
axelbox
tag
.
-
axelbox
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.ZoZo_v2.0.6. skinjét használom,ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.A térképcserélő és időjárás menüben,ha a Témacserélő beállításoknál berakom a pipát és az alatta lévő Téma kiválasztásra bökve a program újraindul,majd a felugró ablakban Zozo témát választva elindul a progi,viszont nem történik meg a kiválasztás.Mit csinálok rosszul?
-
GrandeP
addikt
2.0.5 Bug report..
Nem lehet kikapcsolni a gyorsan mész csipogást és hangjelzést
(tudom hol van, tudom h kell, ki is van kapcsolva azt írja, de még sem) -
-
stancy
tag
válasz
sunahunter
üzenetére
csak annak az egy ablaknak vágja le az alját, vagy az összesnek?

ha az összesnek, akkor valószínű a brandingemben használt, ui_igo9/common mappában található skincfg.ini fájl az oka. ezt a fájlt töröld ki.
-
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.6 skin (Primo 2.0) 320&240 & 480×272 & 800×480-as felbontásban
[link] -
sunahunter
senior tag
Üdv.
Mit kell módosítani ahhoz, hogy a Primo-ban a következő fordulót jelző bal felső sarokban lévő nyíl alatti km jelző számoknak ne legyen levágva az alja?
Magyarul ezt a nyilas opciót kéne magasságban kicsit nyújtani. Azt hiszem legalábbis. Nem fér el rajta a szám. -
laszlohu
addikt
Valaki pls. jelentse be, hogy egy későbbi Topmap térképfrissítésben
ki legyen javítva :Szigetszentmiklós közelében nemrég adtak át egy körforgalmat a csepel szigeten:
Köszönet.
-
Noxy
veterán
válasz
csferke
üzenetére
A *.txt-vel nem mész semmire.
Azt csak a kamera meg 1éb adatbázishoz jó. (speedcam mappában van a helye)
Használd a térképgyártók által kiadott *.poi-kat a POI mappában + a poiplazaról letoltott *.kml fájlokat.
Le van írva világosan, hogy mit kell csinálni.iGO8
POI<--- POIplaza1. A kártyán kapcsolja ki az írásvédettséget (az oldalán található pöcökkel).
2. Hozza létre a kártyán az alábbi könyvtárat: igo8/content/userdata/POI.
3. Töltse le, csomagolja ki, majd másolja be a letöltött. kml fájlokat ebbe a mappába.
Ezután töröld a save mappából, a poi_visiblities.txt.
Restart-->Térképnézet beállításoknál, meg beállítod a poikat. (láthatóság, stb,,)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)