Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Szerintem a félreértés ebből adódhatott: NAVIGON Canada By Garmin Wuerzburg GmbH [link]
Ezzel együtt a konkrét géptípus az olvasottak alapján számomra elég zavaros. [link]
Please note: "Canada 310" is just the name of the plastic outer housing of the device and does not indicate the model of the unit.
In order to determine the NAVIGON model, check "Product Information" within the menu: "Options" - "Settings" - "Options" - "Product Information". -
DM43
Topikgazda
válasz
huncutka1029
üzenetére
most nagyot tévedtél
-
B.Junior
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszíves

Navigon Canada 310-re IgoPrimo2.0 hogyan lehet feltenni hogy el is induljon? Adott egy Primo 2.0 mappa (letöltve Zozo verza) SD kártyán.....Hogyan tovább??
...esetleg szájbarágósan 
Mert így csak annyit ír ki, hogy helyezzek be egy SD kártyát.... Egyébként van benne és az tuti OK....
Belső memóriát nem látom a PC-n csak az SD kártyát, abban se tudok buherálni....
Mindenkinek előre köszönöm, aki veszi a fáradságot....

-
laszi84
tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Nálam is ugyanez a hibaüzni jelenik meg kilépés után. Tudom, hogy a Google a barátom, de nem találtam megoldást.
-
beller
aktív tag
válasz
Calogero
üzenetére
Hát nehezen
De. A térképcserélőm nem működött. Bár térkép csere esetén kikapcsolt és újra indult, maga a térkép állomány nem cserélődött. Csak a TopMap térképet használta. Ahhoz volt feltötlve néhány POI, de alig valamennyi. A teljes POI állomány NAVTEQ-hez volt. A térképcserélőm azért nem működött, mert az mapchanger.ini file-ban az útvonal kijelölés a belső memóriára mutatott nem az SD karira. Átírtam az útvonalat és kitöröltem a a 3 POI mappából kettőt, csak a Navteq-ét hagytam meg. És miután jó lett a térképcserélő és mind a 3 térkép ugyan azt a POI adatbázist használja így most műxik. Mivel azt olvastam itt a fórumon a sokat közlekedőktől, hogy a TopMap Magyarországra a legjobb választás, azt állítottam be. Ma elmentem a Csömöri Auchanba. Ami útközben volt pár benzinkút azt szépen mutatta a nekik megfelelő jelképpel, de az Auchan saját kútját nem. Bár az adatbázisban van Auchanos jelkép semmilyent kutat nem mutatott, így valószínűleg nincs is felvéve a csömöri benzinkút az adatbázisba. Minden esetre az éjjel jól aludtam, mert hajnal fél egyre sikerült összehoznom
Az alapgond meg az volt, hogy az x950-ről átálltam 820BT-re és ez miatt új kreációt kellett készítenem. -
Outlander
addikt
Sziasztok.
Szükségem lenne egy használati utasításra, amit idősebbek is értenek...
Akinek van légyszi ossza meg.
Köszönöm.
-
beller
aktív tag
Köszi végül sikerült megoldanom.
-
beller
aktív tag
PLajos segíts lécci ha tudsz. A múltkor már elmondtad a benzinkutak beállítását. Akkor utána szépen működött a dolog. Most frissítésre került a sor. Megnéztem a kutak listáját rendben, alaphelyzetbe állítottam rendben, mégsem mutat csak néhány kutat a saját emblémájával. Pl a MOL-t Agip-ot mutatja, de már a Shell-t OMV-t nem. Mi lehet a gond?
-
kovacsa
tag
Sziasztok!
Úgy látom a "hungary_r3_tm_2012.10_121206.fbl" a legfrissebb térkép. Tud vki újabbat? Ill. privizne vki urljéről?
Köszönöm. -
beller
aktív tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mit kell módosítanom ahhoz, hogy az adott benzinkúthoz az adott jelzést tegye ki. Tehát pl. egy OMV kúthoz OMV jelet tegyen. A kút jelet kiteszi. A benzinkutak mappában meg van az OMV jele mégis sima kutat jelez. De más kutaknál is így tesz. A másik gondom, hogy összehoztam az FM transzmittert a rádiómmal, szépen működik, de kb 20 másodpercenként pittyen egyet.Kikapcsoltam a TMC vevőt, mert nem is használom, de a pittyegés nem szünt meg. Amúgy szépen lehalkítja a zenét bemondáskor, de ez a felesleges pittyegés zavaró. Valakinek ötlete?
-
dajkoz
csendes tag
Sziasztok
Ezek a sorok mit jelentenek a Plajos féle TTs pr collection sys bejegyzésében?
max_display_count=2
show_timeout=5
use_timeout_for_duration=1 -
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/6178596/Holtankoljak_2013.02.06.RAR
-
beller
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy nagyon kevés benzinkútnak van a térképemen a cégnek megfelelő jele. Pl.: a Shell-nek sincs. Hogy lehetne a kutak jelképeit pótolni?
-
BlacKSouL
addikt
Akkor még egy utolsó. Azt be lehet-e állítani, hogy minden országban a saját nyelven legyenek kiírva a településnevek és egyebek. Pl. Karlovac helyett nem akarom hogy Károlyvárost írjon ki, mikor az út menti táblákon is ugye Karlovac van
(Mondjuk konkrétan navigáció közben még nem próbáltam, csak útvonal tervezésekkor.) -
hojos
aktív tag
válasz
plajos
üzenetére
Köszönjük szépen a gyors javítást.

Ezzel a verzióval nem dobja a hibát (#13958) Primo 2.0-nél, működik a keresés rendesen.
Igaz, hogy én élesben nem teszteltem de szimulációban minden rendben van. A beállításoknál beállítható a településnév bemondás ami szimulációban működik is.
-
beller
aktív tag
Sziasztok! 2 dologban szeretném kérni a segítségeteket. Az egyik, hogy a térképcserélőmnél most vettem csak észre, hogy a Topmap-ra kattintva a Teleatlas térképet adja be, a Teleatlaszra kattintva pedig nem csinál semmit. A Navteq map-ra kattintva bejön a navteq, tehát az rendben van. A content mappában benne van mindhárom térkép, mindháromban benne van a 2 bites txt file a térképekkel és el vannak nevezve sima, _nt és_ta mapoknak. A másik problémám, hogy a 3D-s épületek nem jönnek elő. A kiemeltek megvannak, de a sima házak nincsenek. Building könyvtárból is megpróbáltam 3-at csinálni sima, _nt és_ta -st. Végül is ezek nem különösebben fontos dolgok, de ha már van akkor jó lenne ha működne. Köszönöm előre a segítségeteket.
-
plajos
aktív tag
Sajnos minden igyekezetem ellenére sem lehet egy verziót készíteni a P2.0 és a P2.4 verzióhoz a TTSPro_Collectionból. Készítettem egy verziót a Primo 2.0 hoz, innen letölthetitek: [link]
A pár napja linkelt TTSPro_Collection CSAK Primo 2.4 verzióhoz jó!
Kérek visszajelzést a P2.0 verzióról!
-
suger67
csendes tag
Tisztelt PLajos!!
Igo primo 2,0-hőz telepítettem az 1,3 UX csomagból a TTSpro-t,rendesen működött,
írtad,hogy nem tökéletes a file,és cseréljük a módosítottra.
Kicseréltem az új TTSpro-ra,de azóta lefagy a címkeresésnél.
Esetleg valami ötleted??köszönettel
-
suger67
csendes tag
Sziasztok!!
esetleg valaki tudna segíteni?
telepítettem az igo primo truck-ot,és címkeresésnél
lefagy
nem tudok be írni se települést se utca nevet stb...
előre is köszönöm!! -
Kuki1
csendes tag
Sziasztok.
A következő lenne a problémám:
Asus r700t tipusú navigácion nem tudom beállítani a tmc keresést.
Mit kell tennem,hogy a gyárilag benne található tmc müködjön?
Vagy nem is lehet???
A szoftver primo 2.0 9.6.5.221194 -
BlacKSouL
addikt
Üdv,
Tud nekem valaki mutatni/linkelni egy teljes térképlistát, ami a Kelet-Európa NQ 2012.Q1 hnr fájlokat működésre serkenti? A Ny-EU működik, vagy legalábbis nem piros, a kelet meg nem, pedig szerintem minden térkép fent van, mégis piroskázik, hogy hiányos lehet. És mintha azt olvastam volna, hogy akkor viszont nem is működik a funkció.
Köszi -
plajos
aktív tag
válasz
papa947
üzenetére
Szia!
Kárpótlásul adok egy térképcserélőt amely nem csak egy tárhelyen (SD, vagy belső) hanem mindkettőn egyszerre képes térképeket, POI-kat, stb. cserélni. Így akik helyhiányban szenvednek és a térképek egy része a belső memóriában van, a többi az SD-kártyán, biztosan örülnek ennek a módosított térképcserélőnek.
[link] -
válasz
huncutka1029
üzenetére

-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Sokan küszködnek helyhiánnyal, és a térképek egy részét a belső memóriába, a maradékot az SD-kártyára másolják. Nekik módosítottam a térképcserélőn úgy, hogy egyszerre mindkét helyen cseréli a térképeket.
Ahogy már megszokhattátok magyar nyelvű leírást mellékeltem a beállítás mikéntjéről. Innen letölthetitek:
[link] -
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Az 1.3-as UX-csomagomban a TTSPro modul hibás volt, útvonal tervezéskor a Kedvencek gomb inaktív lett. A javított Primo 2.0-2.4 kompatibilis TTSPro_Collection_hu.rar csomagomat [innen] lehet letölteni. Aki szeretné a teljes UX-csonagot letölteni az [innen] megteheti.
A kellemetlenségért elnézést kérek. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
huncutka1029
üzenetére
Bizonyára volt rá valami belső indokod, hogy ezt okvetlenül ideírd, egészségedre.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
csaknoriss
üzenetére
Barátom, tökre irreleváns, hogy a gép kié. Kaptál választ, hogy nem, nem lehet rátenni sem iGO8-at, sem Primot, innentől maximum arról fecserészhetsz, hogy milyen legális megoldás van. A korábbi hozzászólásodban a Primot "venni", így idézőjelekkel, pont nem arra mutat, hogy felfogtad volna, hogy ezen a fórumon nincs warez.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
csaknoriss
üzenetére
Nem érted. Venni nem fogsz, a warez tilos és igazából én személy szerint meg is vetem az ilyet. Miért nem bírsz rá tényleg venni egy Sygic szoftvert? Örökélet frissítés jár hozzá, vagy mi.
-
dati1968
csendes tag
Hy Valaki tudna nekem egy Igo 2006 pna txt-t?
-
snowdog
veterán
válasz
csaknoriss
üzenetére
A Wayteq nem kötött szerződést az NNG-vel, ezért semmilyen formában nem támogatott az NNG termék használata Wayteq gépeken. Sem előre telepítetten, sem utólagos telepítéssel.
Gondolom most pontosabban fogalmaztam, mint az előbb. Az eredmény ugyan az, Wayteq gépen legálisan nem lehet NNG terméket használni, mondhatni illegális.
u.i. Ez már itt tiltott téma, és mivel az előbb egy modi válaszolt neked, én a helyedben nem feszegetném tovább ezt a témát.

-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
csaknoriss
üzenetére
Nem.
-
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legfrissebb primo,teljes EU? Illetve honnan tudom frissíteni hivatalosan?
-
jtcoda
csendes tag
Sziasztok!
ZoZo_2.0.13 skint használok Wayteq 960BT-n. Van egy olyan gondom, hogy a poi panel nem működik. A panel megjelenik a jobboldalon, de poik nincsenek rajta sem szimuláció alatt, sem valós navigáció közben, hiába állítom a paramétereket - keresési szög, távolság, szűrés, semmi változás, nem tudok életet lehelni belé.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?

-
gpek
tag
Tudtok nekem segíteni az ügyben hogy egy ASUS VivoTab-on az IGO miért nme látja a GPS-t? sys.txt-ben mitállítsak? Automatán van a GPS keresés...
-
H2zsolt
csendes tag
Hogyan lehet zenét lejátszani navigálás közben? Hova kell az mp3-t másolni? Mit kell beállítani? Segítsetek légy szíves!
-
DM43
Topikgazda
válasz
Tottika
üzenetére
Első körben kell hozzá egy svox névre hallgató ingyenes keretprogram a google playről. Ezek után kell mellé a magyar Mariska hang, de ez már fizetős. Nem vészes, 600-700 Ft. Az svox-t ki kell jelölni alapértelmezett felolvasó kimenetnek és utána már csak egy megfelelő hangfájl kell a primoba.
-
leotibor
csendes tag
sziasztok! segítséget kérnék a zozo 2.0.13 skin esetében 2D-ben nagyon kicsik a településnevek a térképen.hogy lehet a betűméretét növelni? Köszönettel.
-
auctor
csendes tag
A Primo fent van és tökéletesen működik

-
Karelke
csendes tag
Lehet, hogy el sem bírja a Primot a készülék. Sajnos nem találtam infót róla, hogy mennyi ram van a cuccban, sajnos valószínűbb, hogy 64 Mb, ami kevés a Primonak, így a gyártó csak az igo 8-at szabta rá a készülékre, sajnos ez a baj a beépített készülékekkel, hogy az árukhoz képest keveset tudnak.
-
auctor
csendes tag
válasz
snowdog
üzenetére
A készülékhez meg lehet venni az NV990 elnevezésű Phonocar sd kártyán lévő IGO 8-at. Azt mondják, hogy csak ezzel megy a készülék navija, amit én nem hiszek el. Nem feltétlenül vásárolni akarok, keresem a megoldást a (gyári navin kívül) készülékre történő IGO Primo (ha nem megy, IGO8) feltelepítésre. Ha valaki tudna ebben segíteni, meghálálnám (én nem értek a számítástechnikához kicsit sem, csak használom az alkalmazásokat).
-
auctor
csendes tag
És IGO 8-at fel lehet tölteni rá úgy, hogy nem a hozzá való NV990 sd kártyáról lesz feltéve?
-
auctor
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segítenii a következő problémában: Phonocar vm032-re szeretnék IGO Primot feltenni. Mi a módja? (gyári kártyát lehet hozzá venni, amin IGO 8 van, a kereskedő azt mondja mással nem működik, de nem vagyok biztos benne) -
suger67
csendes tag
köszönöm a vicces és a nem vicces gyors választ

visszont az lemaradt ,hogy tudom-e telepíteni a
2012 Q3-as fbl (térkép file)-hoz 2012 Q1-es ftr (kamionos file)-telőre is köszönöm a profi válaszaítokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...esetleg szájbarágósan 
De. A térképcserélőm nem működött. Bár térkép csere esetén kikapcsolt és újra indult, maga a térkép állomány nem cserélődött. Csak a TopMap térképet használta. Ahhoz volt feltötlve néhány POI, de alig valamennyi. A teljes POI állomány NAVTEQ-hez volt. A térképcserélőm azért nem működött, mert az mapchanger.ini file-ban az útvonal kijelölés a belső memóriára mutatott nem az SD karira. Átírtam az útvonalat és kitöröltem a a 3 POI mappából kettőt, csak a Navteq-ét hagytam meg. És miután jó lett a térképcserélő és mind a 3 térkép ugyan azt a POI adatbázist használja így most műxik. Mivel azt olvastam itt a fórumon a sokat közlekedőktől, hogy a TopMap Magyarországra a legjobb választás, azt állítottam be. Ma elmentem a Csömöri Auchanba. Ami útközben volt pár benzinkút azt szépen mutatta a nekik megfelelő jelképpel, de az Auchan saját kútját nem. Bár az adatbázisban van Auchanos jelkép semmilyent kutat nem mutatott, így valószínűleg nincs is felvéve a csömöri benzinkút az adatbázisba. Minden esetre az éjjel jól aludtam, mert hajnal fél egyre sikerült összehoznom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)