Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsoka
aktív tag
Biztos volt már szó róla, de nem találom sehol!
A térképen ki lehet valahol kapcsolni azt az idegesítő településjelző lakótelepi képet? Dimka skint használok. -
mazza
tag
válasz
hovajk53
üzenetére
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni egy Mio Moov M400-as GPS-el kapcsolatban, teljesen leakarom takarítani róla a rendszert, és egy IGO-t a helyére tenni. Hogyan tudnám ezt megtenni?
Előzmény:
Megpróbáltam a Mio rendszer 2009-es térképét a 2011-esre frissíteni, de csak félsikert értem el.
Elő kellett hozzá szedni egy régi gépet, windows xp rendszerrel, mert a szoftver csak ezen működött rendesen, továbbá nem volt egyértelmű, vagy legalábbis nekem nem sikerült minden ponton végigmenni a frissítést segítő leíráson. Végül rákerült a 2011-es magyar térkép, de csak az előzményekben maradt útvonalakat volt képes megjeleníteni, bármilyen új címet próbáltam megadni, Fatal Application Error-t kaptam, és újraindult az egész. Itt meguntam az egészet.
A másik oka a váltásnak, hogy a GPS tulajdonosának nem tetszik ez a rendszer, és IGO-t akar. -
Jazz
veterán
Nem tudjátok hogy miért nem jegyzi a mentett útvonalaknál az időt az iGO? legalább is az indulási meg a megérkezési időt. (pl. 12:30, és nem csak a köztes eltelt időt írná ki). Beállítani sem lehet sehol. Csak olyan van hogy egyéni idő megadásának engedélyezése a speciális menüben.
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Hol találok olyan GPS programot ami 540x960-as felbontásban működik?
Sony Xperia P-ről lenne szó.Töltöttem le egyet, de nem indul el, hibát ír ki az elején.
Ez a fájl volt az: 960x540_iGOMyWay_v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.4.120110Köszönöm a segítséget!
-
janeska65
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Útvonal cél megadom és indulás van Németország térképe jön ki egy várossal ,hogy onnan indulok a megadott úti cél felé .
Mit nem állíthattam be ? -
Jazz
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Nincs skin meg ilyenek. Nem is tudom hogy lehet feltenni. Jobb felső ikon nem csinál ilyet.
Max olyan van hogy térképre kattintva a "térképnéző" funkcióba megy, ami nem követő, lehet zoomolni, ott lehet iránytűt állítani, hogy akár északra is nézzen, de amint visszamegyek, már megint követőmódban lesz.
A térképbelálításoknál sem találtam ilyet... -
Jazz
veterán
Sziasztok!
iGO-nál hogy lehet beálltani, hogy 2D-s nézetben mindig északra nézzen a térkép és ne forogjon?
-
snowdog
veterán
Itt olvashatsz róla. [link]
"Vizualitás
A grafika minden korábbinál szebbre sikeredett, és a már jól ismert megoldáson kívül számos új elemmel bővült. A domborzati térkép révén felmérhető, hogy egy hegyes útszakasz, vagy egy síkság áll előttünk, a (kikapcsolható) 3D épületek és látványosságok pedig, ha nem is túl hasznosak, mindenképpen színesítik a vizuális világot. Az útjelző táblák és a sávinformációk már régi ismerőseink, ellenben a kereszteződés nézet (junction view) Nav N Go fronton teljesen új fejlesztés. Ezt használva például egy autópálya kereszteződés remek minőségű, bár statikus tartalmú grafikával jelenik meg a kijelzőn. Az útjelző táblák és a kereszteződés nézet kombinációját használva most már igen nehéz lesz eltéveszteni a kijelölt útirányt. "
-
snowdog
veterán
válasz
(Bundás)
üzenetére
Nem zavaró, és a nekik fontos információkat nem kapcsolják ki. Például nekem az üzemanyagtöltőállomások, parkolók és hasonlók mindig láthatók.
A topikban kerestem egy példát, és ezt találtam. A képen láthatsz néhány poi-t (iskola, benzínkút, bevásárlóhely, stb.).

Az igo-ban ezeket a pontokat röviden poi-nak nevezik (érdekes pontok). Bármelyik csoportot ki-be kapcsolhatod. Kétféle poi van: a gyári és a felhasználói. A gyáriak nem módosíthatók, a felhasználóik igen. A felhasználói poi-k egyik legnagyobb gyűjteményét itt találod (POIplaza). [link]
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Nem használok egyáltalán IGO-s, sem egyéb navigációt, szóval: létezik olyan reklámszolgáltatás, vagy cégmegjelölés (pl. mész egy utcán és kiírja, hogy pékség, vagy beírod, hogy pékség és kidobja a lehetőségeket a városban) amely nem kapcsolható ki a felhasználó által?
Vagy minden ki-be kapcsolható?Remélem érthető.
Köszi
-
BBSTi
csendes tag
válasz
Atom Maki
üzenetére
Szia!
Csak azért regisztráltam, hogy megköszönjem az itt olvasott információkat! Nem csináltam soha ilyet, de nemrég egyik kolléganőm megkért (hátha értek hozzá), hogy frissítsem Noname GPS-én az iGo Primo 8.5.x-ét 9-esre. Ez megtörtént, de az istennek se akart GPS jelet találni, míg el nem olvastam a jó tanácsokat. Nekem is a
[gps]
port="2"
baud="57600"
last_gps_date="2012.09.29"
last_gps_time="19:04:24.000"
gpstime="1349712208"
sorok vastagbetűs részét kellett az új szoftver megfelelő helyére bemásolni.
Még egyszer köszönöm!
Sándor Tibor -
lakkcipo
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy problémám van, ezért kerestelek meg benneteket!
Már jó ideje próbálkozom a themechanger -el de sehogy sem akar rendesen működni.
Megtennétek hogy egy könyvtár szerkezet bemutatást adnátok hogy a cuccait hová, milyen könyvtárba tegyem!? Illetve a sys.txt-be milyen bejegyzés kell a működéshez?
A rendszer: iGO8 igo8 v 8.3.4.1- Yamoto Seven 800x480Köszönöm előre is az útbaigazítást!
További szép napot nektek!
Üdv, Lakkcipő
-
gipsztigris
addikt
válasz
újtag1
üzenetére
Ha egy gyári szoftver, akkor húzz sorszámot az NNG-nél!
Vannak egy páran előtted! 
A Full EU-ból kimaradt a Magyar nyelv, viszont a Magyar-Román verzióban benne van. Úgy látszik feltételezik, hogy a fullost a csóró Magyar úgysem veszi meg és abba nem is kell a magyar nyelv!

-
újtag1
csendes tag
Üdv! Bocsánat a készülék amit használok IPHONE 4 legelőször amikor megvettem akkor volt magyar nyelvű navigáció utána volt még egy update akkor jó volt majd 2012 nyarán jött megint a frissítés ott a Magyarország térkép maradt és magyar menü, viszont magyar hangú navigáció már nem. Gondoltam ezt kijavítják és mostani UPDATE szintén nem tartalmazza a magyar hangot. Olyat hallottam hogy elszállt a magyar térkép is de magyar navigációs hang is ezt még nem. Persze lehet nálam van gond ha senki más ilyet nem tapasztalt:-)))
köszönöm a segítséget -
újtag1
csendes tag
Sziasztok! Kérem segítségeteket Legutóbbi update IGO PRIMO APP eltünt a magyar nyelv, a mostani frissítésben bíztam ,hogy ez megoldódik sajnálattal tapasztaltam, hogy megint kimaradt a magyar nyelv. Van még valami aki hasonló helyzetben van? Mit lehet tenni? Vicc magyar progi és pont a magyar nyelv hiányzik belőle:-)) ennyi pénzért elvárható lenne, hogy odafigyeljenek a fejlesztők. Persze nyilván jó az idegennyelv tanulni, azért jól esne az anyanyelvet is hallani:-)) Köszönöm várom a válaszokat
-
Kiky007
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.
Van egy táblagép, TWD_MID, droid 4.0.4-es, 3.0.8+ kernellel GPS nélkül.
Vettem hozzá egy USB-s GPS vevőt, de nem látja a Primo a műholdakat vele.
Ezeket tudom róla:
Model Number: GPS-206
Protocol: NMEA-0183
Baud: 9600
Azt írták, hogy jó androidhoz is, de a hozzá kapott lemezen csak win-es driver van, semmi droidos app.
Valami app kéne hozzá, vagy esetleg a sys-t kéne átírni?
Előre is köszi a válaszokat! -
Attici
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi!
Akkor lehet, hogy ezt én is kipróbálom.
Melyik skin jobb? Melyiket érdemes felrakni? -
Sztlaci
aktív tag
Nagyobb felbontású készüléken lehet-e növelni a feliratok mérettét, kiírások méretét?
1280x800-as. Nagyító kell az olvasásukhoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5636114/Holtankoljak_2012.09.26.RAR
-
Kiky007
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem jutok valamire...
-
Petya25
őstag
A navimon Primo 2 van és működik is a TTS utca szinten prímán.
A városneveket viszont nem mondja, csak én képzelem, hogy azt is kellene? -
csferke
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszönöm, ez működik.

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Újítottam az iGO-t (Primo 2-ről Primo 2 HD-re).
Az előzőben voltak Kedvenc helyeim és mentett útvonalak.
Ezeket hol találom? Hogyan lehet átrakni az újra?köszi
-
libas
csendes tag
Szép napot

Mio p360-ra tettem fel a 2-es primot.max 5 müholdat lát de csak 3 zöld.Igo 8.4-nél 9-10-et is.
A primo elveszíti a jelet is
Lehet rajta segíteni?
Köszönettel:libas -
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy a sebességhatár táblát, csak a kiemelt utakon mutat, és figyelmeztet gyorshajtáskor. A kisebb utakon csak az aktuális sebességet mutatja, és mehet bármennyivel, nem figyelmeztet. A térképp friss, azzal nem lehet gond. Vagy lehet hogy túl sokat várok el?
-
kdani72
csendes tag
válasz
Kiky007
üzenetére
Hi !
PND Z6van az SD gyökérbe egy GpsShell.ini, melynek a tartalma a következő :
[Navi0]
start=\SDMMC\igo8\igo8.exe
handle=Navigator
stop=igo8.exe
nowait=e nélkül nem indul a progi.
De még így is elszáll az INIT API -nál.
Sok licence megpróbálva.
Ha ezekután tudtam segíteni, akkor légyszi találd ki mi lehet a hiba (exe ???? talán) -
Kiky007
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két gépem:
1. Panasonic CN-GP50N
Korábbi hozzászólás szerint csináltam másik szoftverrel, át is neveztem az indítófájlt, de a saját programja indul el, és hiányolja a térképet.
A kártyáján csak a térkép van, a gépen van a navi program, de ott sem találtam SDauto.exe-t.2. Ez pedig valami nevenincs készülék, a hátulján csak ennyi található:
GPS MP4 MP3
PND
Két kínai jel : Z6
Ezen már IGO8 volt, csak rosszalkodott. Haver megkért, hogy nézzem meg. Valószínűleg a kártya volt a bűnös, mert elszállt... Viszont azt sem sikerült megnéznem, hogy mi a neve az indítófájlnak. A Win7 nem kezeli mobil eszközként, így nem tudok infót sem kinyerni belőle. Esetleg XP-vel, majd megpróbálom, csak ahhoz telepítenem kell XP-t.
Gondoltam hátha találkozott vki ezzel a típussal...A válaszokat előre is köszönöm!

-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Igazad van, elkerülte a figyelmemet, hogy DM43 PNA-król ír.
Viszont a Spicahoz (Telenor, akkor még Pannon) kapott Androidos iGO nem töltögetett le semmit.
A hozzá kapott füzetecskében ez áll:"Korlátozás nélkül átmásolhatja az eredeti IGO My way 2009 SD kártya tartalmát egy másik SD kártyára (pl. ha nagyobb kapacitású kártyára van szüksége zenefájlok tárolásához), a szoftver azzal a kártyával is változatlanul működni fog. Biztonsági másolatot készíthet. Másik készülékkel viszont nem használhatja a szoftvert."
-
gipsztigris
addikt
DM43 barátom a WinCE/WinMO iGO zárásáról beszélt és nem az Androidról.
A spicán a készülék azonosítójához volt zárva a program. A Kártyán nem volt más, mint az iGO mappa (data,branding,Content, stb) A program a készülékre volt telepítve.
Ha a tiéd volt a Spica újkorától, akkor tudod hogy működött ez! Kaptál egy parancsikont a kártyán, majd a netről szedte le az alap programot.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
van egy kis gondom, remélem valaki tud segíteni.
Motorola Defyn volt eddig egy v8.4.3.179971 igom, ment rendesen, majd
rátelepítettem a meglévőre egy v9.6.7.235654 primot, az is ment rendesen.
Aztán uninstalláltam mindent, és csak külön felraktam csak a primot, és indulás után pár másodperccel kilép. Visszaraktam a régi mywayt, az meg el sem indul, nem dob fel semmi hibaüzenetet, csak visszadob a menübe.Aki tud, és ráér segíthetne, akár privátban is, nem akarom ezzel terhelni a fórumot, mert nem biztos, hogy rövid lesz

Előre is köszönöm!
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Bele is izzadtam. :-)
De most mindenki vendégem egy amerikai (!) sörre!
-
DM43
Topikgazda
Minden jó, ha a vége jó!
De azért megsúgom neked (csak azért, hogy tudd), hogy ez akkor is egy buherált verzió, ha a géppel együtt vetted. Ugyanis a PNA-kkal árult igo program csak és kizárólag azon a kártyán fut, amivel adták. Arról nem beszélve, hogy egy legális verzión nem is tudnád lecserélni a térképeket (mert gondolom, nem az usa térképekkel használod, ami a hirdetésben szerepel). -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nem tudom, hogy mi az SI felület...
Korai volt az örömöm, mert elindul ugyan, de a "Map updates"-nél leragad.
Pedig most betettem azt is, hogy [folders] map_updates_enabled = 0 (kb.)Hoppá!
Elindult, de jó sokáig töprengett. :-) -
LámaZ
addikt
válasz
kuksa90
üzenetére
Nem jön fel semmi ablak, amely az új elérést mutatná.
Kiválasztom a mappát, de amikor visszatérek abba a képernyőbe, ahol menteni lehetne, csak a régi útvonalat mutatja. Amúgy itt nincs bal gomb.
-----------------------
Apdét: Most valamiért elfogadta a módosítást...
Komolyan mondom, nem értem, sehogy sem értem... Napok óta kínlódok vele. -
LámaZ
addikt
Én kifizettem, elküldték, semmi rosszat nem csináltam.
Egyébként erről a készülékről van szó.
Tehát nem hekkelt, vagy ha igen, az nem az én saram.
(Ők ezt írják: "- Other Win CE compatible mapping software can be installed on the GPS directly or installed on to Micro SD/TF cards and get launched with the GPS device (shell/launcher allows specifying the location and executable name of your custom GPS program." Én még csak nem is akartam másik szoftvert telepíteni, mindössze a kártyáról be akartam tenni a készülékbe. Nem megy, sajnos, egyelőre.) -
DM43
Topikgazda
Szerintem itt mindenki többé-kevésbé tisztában avval, hogy egy nem legális verzióval próbálkozol. Ettől függetlenül - természetesen csak elméleti síkon - mennie kellene a dolognak, amennyiben a géped beltartalma rendben van, nem sérült. Áruld már el, hogy mi a PNA típusa ...
-
kuksa90
őstag
Azon az SD-n, amit kivettél, tehát nincs....
Ha tallózható a navi útvonala, akkor olyan nincs, hogy nem tallózható. Ha mégis, akkor rendszerhiba - valahol, valamikor, valamit kitöröltél, - vagy megsérült - amit nem kellett volna.
Ha nem tallózható, akkor viszont nem működik kártya nélkül.
Más lehetőség nemigen van...Tompie: nézz ki a szélvédőn, ha nincs szakadék, vagy valami oda nem illő dolog, bátran haladj át azon a szakaszon...
-
LámaZ
addikt
Annyira azért béna nem vagyok: persze, hogy kitöröltem, de a rendszer az SDMMC-n keresi a navigációs szoftvert, nem is jutunk el a sys.txt-ig.
Nem hiszem, hogy ennyire nehéz ezt megérteni: A navigációs eszköz képernyőjén van egy GPS ikon, ahhoz van rendelve a navigációs szoftver könyvtára. Ezt a Win ce 6.0-ban lehet módosítani, valószínűleg valamilyen .ini fájl lesz az, de nem tudom a módosítás mikéntjét. A felhasználói felületen nem engedi a módosítást, és ha megnyitom az Explore-t, nem tudom, hogy mit kell módosítani. USB-vel PC-re kötés nem megy, mert a Win CE fájljai ott nem látszanak. Remélem világos így, és csak használható tippeket kérek, ha lehetne.
-
Tompie
őstag
Egy kérdésem lenne, mit jelent az ha egy tervezett útvonalnál pirossal rajzol egy útszakaszt. Rögtön itt ahogy az utcánkból kifordulok, nincs útjavítás, dugó sincs semmi sincs
TMC be sincs kapcsolva 
Köszönöm -
kuksa90
őstag
Ezt a szekciót, úgy ahogy van , kihagyhatod...
-
LámaZ
addikt
A PNA-nak van egy olyan ikonja, hogy "NAV mappa", ezzel tudom megadni neki, hogy hol van a navis program. Itt kiválasztom az eszközt (csak ResidentFlash van), majd az igo könyvtárát. Elmentem, és SDMMC-t ír ki mint elérési útvonal első tagját. Innen gondoltam, hogy az SD-kártyának ez a neve, de szerintem sem. A kérdés már csak az, hogy miként tudom ezt átírni. Valószínűleg csak úgy, ha belépek a Windows CE-be, de ott hol?
-
LámaZ
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
Ez miért nem jó?
[folders]
has_secondary_root=0
;sdcardpath="\iGoPrimo"
app="\SDMMC\iGoPrimo\iGoPrimo.exe"
content="\SDMMC\iGoPrimo\content"
maps="\SDMMC\iGoPrimo\content\map"
buildings="\SDMMC\iGoPrimo\content\building"
dem="\SDMMC\iGoPrimo\content\dem"
poi="\SDMMC\iGoPrimo\content\poi" -
LámaZ
addikt
Szervusztok!
Jól működő 2-es igo primo-t SD kártyáról bemásoltam a készülékbe (PNA), mert szükségem van az SD kártyára, de nem akar onnan működni. Mit kell törölnöm, átírnom stb., esetleg a sys.txt-ben?
-
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni a dimka skin-nél, hogy lehet előcsalni a képernyővédőt? Vagy mikor jelenik meg? Azt hiszem a beállításokba beállítottam hogy legyen, de semmi jelét nem tapasztalom. A másik gondom, hogy sebességhatár túllépéskor, semmi reakció, se kép se hang. Mi lehet az oka? Pedig azt is beállítottam. Igazából nekem a GPS csak figyelmeztetésre kell, gyorshajtáskor, útvonal megadás nélkül. Erre kellene egy szuper progi, mutassa az aktuális sebességet, a sebességhatárt, és jelezzen ha túl lépem, csak ennyit kellene hogy tudjon.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi!
Már csak egy letöltési helyet kellene találnom... -
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
ZoZo skint használok, az abban lévő képernyővédő hasonló a Dimka-éhoz?
ZoZonál ha nincs úticél beállítva, akkor nem lehet képernyővédőt kapcsolni
-
Jabby
őstag
Erre a problémára van valakinek vmilyen ötlete?
Primo2 --> Külső progiként futtatok egy sebességmérőt/megjelenítőt. Útiterv nélkül mondja szépen a táblákat, sebességtúllépést, stb, viszont amint útitervet állítok be, néma csendben van a Primo.
Ki lehet valahogy küszöbölni ezt a némaságot? -
Gaben1
tag
köszi sikerült.. most már frankón megy

a sys- ben a portot átírtam 2-re és 4800.. azóta pörög..
viszont sajna a hang sokkal halkabb mint a korábbi verziónál, és a hangerőt se lehet állítani..
vagy semmi, vagy elméleti max.. de középen nem változik semmi . De az a max is elég halk kb közepes hangerő lehet -
Gaben1
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Pl a primo jó hozzá? vagy melyik szoftver kell a panasonicra?
-
gipsztigris
addikt
-
Gaben1
tag
Üdv mindenkinek!
van egy PANASONIC CN-GP50 navigációm, és 2007 es szoftver van rajta ami sajnos elég elavult.. szeretném valahogy frissíteni, de totál laikus vagyok gps téren..
tudna valaki segíteni? ha megmondja valaki pontosan milyen szoftver kell hozzá illetve hogy kell telepíteni..? 
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Az iGO alapértemezetten hol tárolja (vagy kéne tárolnia) a POI-kat?
Itt?: primo/content/userdata/poiÉs ha nincs userdata, megtalálja innen is: contenc/poi, vagy létre kell hozni egy userdata-t mindenképpen?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Max olyan van hogy térképre kattintva a "térképnéző" funkcióba megy, ami nem követő, lehet zoomolni, ott lehet iránytűt állítani, hogy akár északra is nézzen, de amint visszamegyek, már megint követőmódban lesz.

Akkor lehet, hogy ezt én is kipróbálom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...a többi a hamisítvány.