- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #26639 üzenetére
lehet, hogy rosszul értem, de ha tényleg az F4-ről van szó, akkor nagyon egyszerű tesztelni, mert a billzet csati mellett van. magyarán rövidre zárod egy kis csavhúzóval és bekapcsolod a gépet kicsit. ha elindul, akkor érdemes egy ugyanilyet szerezni vagy megcsináltatni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
MrSealRD #26630 üzenetére
Találtam egy ilyet:
The old fan motor might have shorted. If so, you may have blown a fuse (F4). Lenovo doesn't replace them, but some repair places might. It is surface mounted and used lead-free solder, so you need a rework station to do it. If you care, it is usually on the bottom and near the VGA port. It will usually have a "N" designation on it.. If you have warranty remaining, now is the time to use it. Lenovo will tell you you need a motherboard
Vélemény? Esetleg csinált valaki ilyet?
-
dbius
veterán
válasz
MrSealRD #26436 üzenetére
Intel WiFi Link 5100 esetében ezt találtam:
"Controlling the status LED
If you find the flashing wireless LED annoying, you can change its behavior so it will be on steady whenever the radio is powered on, and off when the radio is off. Create a file /etc/modprobe.d/iwlcore.conf with the line "options iwlcore led_mode=1" to set the LED on steady, or you can set led_mode=0 to have it flash whenever there is wireless activity (default). To make changes take effect immediately do "rmmod iwlagn ; rmmod iwlcore ; modprobe iwlagn" "
Forrás: ThinkWiki
-
Blindmouse
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD #26365 üzenetére
Valószínűleg nehezen indul a venti vagy tényleg valami komolyabb baja lett. Ezeket a ventiket pwm módon szabályozza vajon a T61? Nem a feszültség változtatásával szabályozza a sebességét, hanem mindig ugyanolyan feszültséget és áramerősséget ad neki, de nem folyamatosan hanem annál gyakrabban minél gyorsabbat akar. A lényeg, hogy nem biztos hogy úgy működik mint az elemes próbánál. Szerintem nem kell még nagyobb bajra gondolni.
Az új és a jó állapotban lévő régi venti kézzel meglökve is még egész sokáig forog. A zörgős lecserélt venti viszont azonnal megállt, mert szorult.
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD #26355 üzenetére
Az aida írja jól (throttlestop progiban látni ezeket). Amikor 800MHz-re visszavált a proci, azt úgy tudja megtenni, hogy 100fsb x 8. Ehhez SLFM (Super Low Frequency Mode)-ot használ. Ha a bios-ban nincs engedélyezve a fejlettebb energiagazdálkodás (nem ugrik be hogy hívják, a power részen van), akkor 6x200-ig megy csak le ahogy láttam.
Azt is láttam, hogy a cpu-z nem mutatja az ida módot (amikor egy maggal feljebb vált egy szorzót). Régebben mintha mutatta volna, mert emlékszem még abban is láttam T7100.at 2GHz-en, de talán újabb verzió már máshogy működik.
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD #26292 üzenetére
Két 14.1" intel-es 7661 típusúak. Mindkettőben sűrű venti van. Az egyikben pár hónap után el kezdett kerregni csúnyán a (3 éves) venti, azt cseréltem. Folyamatosan 24/7 futtattam a gépet és sok port összeszed úgy. Kicsit gyanús (de lehet a véletlen műve is), hogy azután lett zörgős a venti, hogy a tpfant alap beállításokkal kezdtem használni (ez leállítja a ventit ha 60 fok alá hűl), míg normál nem piszkált vezérléssel 3200 körül pörög konstans.
Most a másik gép fut folyamatosan, hallhatóan hangosabb, mint az új ventis. Új ventivel 2800 forulaton sokkal halkabb, mint 3200-on. Azzal már a winyó hangja volt dominánsabb. A régi (3.5 éves) ventis gép valamivel hangosabb.
A hangosság megítélése nagyon függ a környezettől. Éjjel, amikor nincs a környéken forgalom és szinte nincs semmi zaj, akkor könnyű kiszúrni a hangját (közelről), akármilyen halk is legyen... de a nap nagyrészében sokkal hangosabb a környezet.
A tpfant már csak az adatok kijelzésére használom, úgy állítottam be hogy alapból ne bántsa a ventivezérlést.
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD #26230 üzenetére
Azt is láttam, hogy amit te rendeltél az ilyen többlapátos változat.Ez hűtési teljesítményben és zajban mit jelent?
Fogalmam sincs, ilyen volt benne gyárilag és pont olyat rendeltem beleNem tudom hogy az oem-ként aposztrofált ritkább lapátosnak más -e a hangja. Viszont kíváncsi vagyok, szal ha valaki mindkét fajta ventit ismeri, akkor meséljen
sűrű (gyárilag): [link]
ritkább (oem): [link] [link] -
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #26230 üzenetére
én úgy szoktam, hogy a félbevágott fokhagymagerezdekkel megtűzdelt, durva sóval kicsit bedörzsölt bőrös húst lesütöm zsírjára pár szál rozmaringgal, esetleg almával meg citonylével. ha nagyon kinki vagyok akkor tolok rá jó karcos chilivel kevert mézet is a végén. na abból van a legjobb zsír, még reumára is jó.
oké bocs nekem még korán van. szóval én legutóbb hőálló ömv-t raktam bele (NLGI II-es osztályú), mert az volt itthon (osztrák autóba osztrák zsírt alapon). általános célra is érdemes lehet venni egy kartucsnival, hozzá egy sziló-kinyomó és az egy életre elég. régebben volt molnál grafitos vazelin (molibdén-diszulfidos). az tán kevsésbé volt viszkóz, de jó lehet a tartóssága a grafit miatt. szerettem nagyon bringához, nemtom van-e még ilyen.
de ugyanígy megteszi minden zsír, ha választhatnék én a viszkózabbatt tolnám bele. fontos inkább a labor tisztaság, hogy ne csiszolómasszát csinálj (előtte portalanítás). meg a mennyiség is, keveset, alaposan elkenve, beletömködve, esetleg felesleget újralevétel során letörölve.
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #26221 üzenetére
ha úgyse megy a gép, akkor szerintem érdemes lenne szétcsavarozni, letisztítani és bezsírozni. a szokásos videó.
fontos, hogy tényleg alaposan tisztítsd meg, a műanyag testet is belül amennyire lehet. érezni fogod a "this is the beginning of a beautiful friendship"-et meglásd.
-
azbest
félisten
válasz
Kínából, ebay-en lehet rendelni. Nem árt megnézni, hogy milyen fru-s a mostani (a ventin van a matrica, szal csak a hűtő kiszerelésével lehet megnézni) de azért jó eséllyel gép típus alapján is be lehet azonosítani. Egyik gépben cseréltem ventillátort, szerintem eredeti, vagy azzal tökéletesen egyező hamisítvány, azóta is jól megy [link]
hmm lehet nekem sem ártana rendelnem egyet januárra, mert most a másik gépet fogtam be folyamatos üzemre és nincs kellemetlenebb annál, mint amikor épp kéne a gép és alkatrészre kell várni
-
stifi
senior tag
válasz
valószínűleg mindig túlmelegedett azért kapcsolt le, de a restart után még adott magáról életjelet, ezért újra tudtál bootolni.. ezek szerint régóta haldoklik az.. :\
én csak a Lenovotól tudok szerezni ha mondasz FRU-t, de valszeg heroin áron van... (plusz számlánként rájön kb 3k HUF kezelési költség), szóval nem éri meg egyesével rendelgetni...
-
stifi
senior tag
válasz
MrSealRD #26219 üzenetére
valószínűleg már használat közben leállt a venti, és túlmelegedett a processzor, aztán a restart után a selftesten már nem ment át, mivel nem kapcsolt be...
szedd szét nézd meg a csatlakozó nem csúszott-e szét vagy a kábellel nincs-e valami gond, de feltehetőleg az a hűtő megadta magát... -
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #26184 üzenetére
Ha szokásosnál jobbat akarsz minél nagyobb felbontású legyen. Kisebb pixelek, szebb képp és jobb láthatósági szögek. Esetleg még a FlexView megjelölés jelentheti hogy jobb panelről van szó, nem csak ips panel mellett láttam ilyen jelzőt, de lehet ez is csak a nagyobb felbontás miatt van.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #25375 üzenetére
Én is megcsináltam
Úgy nézem ha egy aku már volt benne annál megjegyzi a beállításokat, gondolom azonosítók alapján. Visszaraktam a régi akumat ugyanúgy kezelte ahogy beállítottam. 0km-es akunál az alapértelmezett beállítások voltak.
szerk: Bill fru-t még nem tudtam megnézni, talán 7végén.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #25311 üzenetére
Nem azért csinálta mert kivetted? Én napokban cseréltem le a 9 cellásomat egy 6-osra és ugyanez volt. Betudtam annak hogy másik aku és powermanager alapra áll. De lehet elég neki csak annyi ha kiveszed. Ha újra kiveszed és ezt csinálja akkor biztos ez van mögötte. Én most nem tudom kipróbálni.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #25246 üzenetére
Most direkt megnéztem, hogy a dokk előtűnésével megugrik-e a CPU terhelése, de semmi ilyet nem tapasztaltam (RocketDock).
Btw, talán van érdekes a Te géped felbontására is.
-
spyduck
nagyúr
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #25086 üzenetére
az biztos, hogy az x200s-en (ahogy láttam x200 dettó) a fekete külső maga a mg test. ez nyilvánvalóvá válik szereléskor, belül nincs lefújva a teljes test és pl szellőzőknél látni hogy a fém az a külső burok maga.
megnéztem a t61-et, ott műanyag a külső. magát a felületet nemigen lehet megkülönböztetni az mg-től, nekem is csak a durvább karcoknál látszik hogy anyagában fekete.
ettől függetlenül a t61 teste a burkolat alatt egy ugyanakkora mg struktúra, tehát lényegében csak egy plusz csomagolás. a műanyag külső szerintem inkább költséghatékonyság / egyszerű gyárthatóság mint merevség részéről tényező. nyilván az s szériában a plusz 2 mili is súlyos plusz.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
MrSealRD #25083 üzenetére
Eddig a rollcage, vagy régebbi gépeknél pl a kijelző borítása magnézium-ötvözetből készült.
Hatékonyságról nem tudok mit mondani, de a szénszálas/üvegszálas dolgok nem hajlékonyak?! Mert nem sokat ér akkor szerintem! /pl T4x flexing.../
Gondolom a szénszálas cuccok olcsóbban felhasználhatóak, mint a magnézium ötvözet.
Ha a T410-nél ABS a felső borítás, gondolom akkor ott kimaradt a rollcage. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MrSealRD #25006 üzenetére
Külföldi fejesek felé kell metrikát csinálni a tesztelésünk időtartamáról. És egyelőre az az ötlet hogy készítűnk hang illetve videofelvételt a munkánkról. És ugye közben alá kell mondani épp melyik folyamatnál járunk. Na ennek az egésznek lettem a koordinátora de mákomra nekem csak egy Lenovo Thinkcentre a munkagépem ott meg még nem spóroltak a portokkal. Mondjuk én fel is tudtam ajánlani egy laptopos kollégának külső hangkártyát mert a Lenovo fejhallgatómhoz volt.
De amúgy lenne nálunk még egy dolog amikor kellene: callozáskor ha valaki voicesuitot használ akkor is a gépbe kell dugnia a mikorofonos fejhallgatót és nem az IP telefonba. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MrSealRD #25004 üzenetére
Ezzel kb 1 órája a munkehelyen szembesültünk. És ilyen átalakítót szerezni nem 2 perc lenne. De megoldódott aprobléma mert akinek Lenovo headsetje van annak jár USB-s külső hangkártya. Illetve nálunk minden laptophoz jár dokkoló is és ott van rendesen 2 kimenet. De azért képzeld el ahol nem ilyen fejhallgatót használnak és nincs dokkoló se.
-
Ringman
félisten
válasz
MrSealRD #24964 üzenetére
egyszer én is sokat szarakodtam ezzel, viszont sikerült a megfelelő drivert felrakni. az nvidia oldalán van (vagy volt) olyan megjegyzés, hogy lenovo esetén a gyári drivert használd, ne az nvidiásat.
szintén win7x64-em volt egyébként, de már nincs nálam a gép sajnos, uh emlékezetből írtam a pontos drivert.
nagy szopás, de szerintem először próbáld meg a gyárit - lenovo.com-ról, utána a winupdate-eset, majd a 185-östől próbáld végig a whql drivereket, végül a többit is.
"mert nem szeretnék túl régi drivert feltenni emiatt. Félek valamilyen optimalizációt veszítek vele"
meglepődnék, ha 2009-esnél újabb driverekben lenne valami újdonság, egy 2007-es kártyáról beszélünk, szerintem inkább a régiekkel jársz jobban.flash-ben nem tudok segíteni
órajelekről:
az nvidia control panelben nem lehet ilyeneket állítgatni?van egy nibitor nevű program, amivel lehet játszani az órajelekkel, de én ezzel nem szórakoztam, nem is biztos, hogy támogatja ezt a kártyát.
-
-
stifi
senior tag
válasz
MrSealRD #24810 üzenetére
Top Seller:bárki által megvásárolható, szabadon árulható gépek
Tender vagy szerződéses (a Lenovonál "bid"-es ügyfeleknek is hívják): általában egyedi konfig meghatározott végfelhasználóknak, keretszerződéssel, egyedi rendelésre legyártva.Példa: van egy nagy cég aki az eu összes országában 1000 EUR értékben rendelhet bizonyos konfigot, ezt az árat a világon bárhol megkapja szerződés keretében, de csak rendelésre. Míg a Top Sellereket bárki megvásárolhatja, de az ár országonként vagy akár nagykereskedésenként is változó.
elméletben a szerződéses gépek nem kerülhetnek végfelhasználókhoz, de néha becsúszik 1-1...
-
-
-
stifi
senior tag
válasz
MrSealRD #24758 üzenetére
hja igen, és akit érdekel egy kis belső info
ezt a t420si modellt a Lenovo nagyon akciósan szállította be magyarországra, és kifejezetten kérték a nagykereskedéseket hogy a piaci áraknak megfelelően árazzák és ne szórják ki szokásos árrésen, inkább adják drágábban mert úgy is versenyképes..
más kérdés hogy az egyik nagyker szarik rá, és kirakta a szokott árkalkulációval, ezért ennyire best buy ez a gép most.és ismétlem, volt a kezemben, garantáltan t420si vékony modell usb3 és nvidia videókártya eladtunk belőle már vagy 3-at, egyet sem hoztak vissza belőle szóval a leírásoknak stimmelnie kell! (és a nagykerből is folyamatosan fogy, ahol a következő konfiggal hirdetik: ThinkPad T420si, 4171-75G, Intel Core i3-2340M (2.3GHz, 3MB Cache), 4GB DDR3-1333, 14.0" HD+ matt kiejlző, NVIDIA NVS 4200M 1GB, 320GB / 7200 rpm HDD, DVD±RW DL Swap, WiFi: Intel 6205 AGN; WWAN Capable; UltraNav, Ujjlenyomat olvasó, 6Cell 43.2Wh, Windows 7 Professional 64bit)
ha utánanézel a konfignak type alapján a support.lenovo.com oldalon, akkor egyrészt eleve ki tudod választani a t420si modellt (tehát létezik), másrészt a 4171-75g konfigot részletezi is, ha kiválasztod, miszerint:
ThinkPad T420si (4171-75G)
i3-2340M(2.30GHz),4GB RAM,320GB 7200rpm HD,14in 1600x900 LCD,1GB NVIDIA N12P-NS2,CDRW/DVDRW,Intel 802.11agn wireless,Bluetooth,1Gb Ethernet,UltraNav,Secure Chip,Fingerprint reader,Camera,6c Li-Ion,Win7 Pro 64szóval nem kell itt riogatni a népet hogy az egész el van írva mert minden paraméter stimmel és az ára is ennyi...
-
Shadowfax
addikt
válasz
MrSealRD #24746 üzenetére
Az si meg ennek a kettőnek az ötvözete lenne. Elvileg... Ez magyarázza az árat is. Ha valami pontatlanságot írtam esetleg akkor úgyis javítanak de nagyjából ez a történet.
Az ipon elírta, mert "si" nem létezik (nem az első elírásuk a weboldalon). Ez egy T420i. Ez az "i" változat a jóárasított változata a T420-nak. Gyengébb proci (i3), nincs usb 3.0 csak 2.0, nincs HDMI csak DisplayPort, Intel integrált videókártya, előző szériás WLAN kártya, stb.
A pontos különbségek a tabookban megsasolhatók.Ja, s szerintem az nVidia Quadro NVS 4200 is egy erős elírás, mert Intel HD Graphics 3000 van bennük.
-
kraftxld
félisten
válasz
MrSealRD #24670 üzenetére
Nálam bitlocker mind a rendszer mind az adatpartíción. A kulcs külön lementve a NAS-ra jelszavas RAR-ban.
Kezdésnek is jelszót kér a gép plusz komplex win jelszó, és az adatpartíció nem mountolódik automatán oda kell még a bitlocker jelszó + keepass-ban titkosítva tárolva a jelszavak. Sajna kell, mert rengeteg céges cucc is van a gépen és rossz kezekben elég komoly károkat lehet csinálni a hozzáférésekkel -
cadeyrn
aktív tag
válasz
MrSealRD #24673 üzenetére
Részemről nem vettem észre érezhető sebesség-különbséget, max. annyi, hogy nagyon sok filet/mappát tartalmazó elemen mintha kicsit többet gondolkozna.
A Truecryptnek tény és való, hogy furcsak a licensze, nem a hagyományos "szabad" software, de a többivel szenvedés.Nálam teljes 160GB-os disk van Truecryptnek, a belépésnél egy shell script mountolja, és egyelőre csak jelszavas a belépés
(Mondjuk ehhez /etc/sudoersben a truecrypt jelszó nélküli sudo erre a userre, ha biztonsági rés, ha nem)
Vészhelyzetre van a f*ck.sh nevű scriptem, ami letörli a mountoló parancsot és kilövő a sötét éjszakába a gépet, ha valaki újra el is indítja, gyk. üres disknek fogja látni.Jobbnak egyébként nem jobb, csak kevesebb vele a lehetséges szívás egyébként, hardveres titkosítástól azért tartok, mert ha sérül a vas, akkor tényleg annyi a cuccnak, és az azért tud kínos lenni.
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #24673 üzenetére
elég láma vagyok ehhez a biztonság témához, de ahogy én értem:
a tpm chip meg a chipkártya sokban hasonlít. lényeges különbség, hogy a tpm chipre nem tudsz a chipen kívül generált kulcsot rakni, azaz ha az alaplap kifingik, akkor annyi.
a smart kártyára rá tudsz másolni kulcsot, amit csak pinnel ad vissza. ha 3 próbából nincs meg a pin (meg a puk), akkor a jelenlegi ismereteim szerint fizikailag lehetetlen kinyerni a kulcsot a kártyáról. ugyanazt a kulcsot akárhány kártyára rá tudod tenni. a puk ismeretében egyszerűen tudod resetelni a pint a kulcs újra másolgatása nélkül, még 3 rontás után is.
tpm-et amúgy a win bitlocker tudja használni. linux alá ahogy néztem korlátozott dokumentáció van, meg az sem feltétlen a lényeges dolgokra vonatkozik. fde helyett trusted boot meg titkolós fájlmegosztás... ha valami, akkor az nem izgat, hogy valaki sumákban loggert telepít a gépre.
az usb nem igazi kulcstároló, mert akinek fizikai hozzáférése van, az le tudja másolni a tartalmát anélkül, hogy észrevennéd. ha meg jelszavazod a kulcsot szinte ugyanott vagy. vannak viszont chipkártyás usb kulcsok, amik egy az egyben azt tudják, amit a chipkártya.
nálunk nagy a szigor, a bejelentkezés, a sudozás, a hálózati meghajtó csatolás (sshfs), a távasztal (ssvnc ill. tsvnc) is a kártyával megy minden gépen. nagyon kényelmes, egy pint még a gyerkőc is be tud pötyizni, egy komolyabb jelszóval nem boldogulna.
ja, a kódolás elég transzparens, normál használatnál (mondjuk hd filmet nézel róla) semmit nem veszel észre. mikor kihajtod akkor már terheli a cput, de nem vészes. most megnéztem, 50-60mb/s dekódolás (truecryptről ramdriveba másolás) mellett a cpu-k 50-80 % között mozogtak. ha minden igaz a core i-k már hardverből rásegítenek, de nincs konkrét adatom.
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #24670 üzenetére
ja, a titkosítás olyan hogy nem jó kapkodni.
nagyjából a cadeyrn féle verzió van nálam is. alaprendszer ssd-n, nincs titkolva.
a személyes adatok truecrypt hdd-n.
a home egyes érzékenyebb dolgai (.virtualbox, .ssh, satöbbi) simán softlinkelve vannak erre a truecrypt hdd-re.
a lényeg annyi, hogy smart kártyás a bejelentkezés, az ubuntu-féle home titkosítás meg csak jelszót támogat, szóval hiába tudok pinnel bejelentkezni, a home-ot nem oldja fel.
a kulcs több külső, de védett helyen megvan, hogy eszközhiba esetén is használható maradjon.
a truecrypthez is lehetne csak a smart kártyát használni, de még nem futottam neki mert ahogy olvasom teljes újrakódolást jelent. az meg 1 teránál elég húzós.
sajnos linuxra nincs teljes lemez kódolás (fde) mód a truecrypthez, ez a winben egyszerűvé teszi a dolgokat.
más kérdés, hogy egyesek szerint a truecrypt ördögtől való, lenyomozhatatlan staffal és legalábbis furcsa dolgokkal. én még mindig azt mondom nyílt kód, valaki csak megnézte nincs-e benne furmány. gyakorlatiasabb kérdés, hogy aki ellopja a notid, az honnan tudná a truecrypt master keyt, ha ilyesmi létezik egyátalán.
dolgozom azon, hogy hozzáértőket nógatok egy smart kártyás fde implementációért, mert működő és elégségesen dokumentált megoldás nemigen van.
-
dbius
veterán
válasz
MrSealRD #24445 üzenetére
Az X200-hoz is 4 giga RAM-ot adnak meg maximumként. Ettől függetlenül jelenleg 8 gigával használom, teljes megelégedettséggel, hibamentesen.
Látom közben rágtátok a témát rendesen. Gyakorlatilag mindegy, hogy a gyártó mit ad meg ezen a téren a spec.-ban, a lényeg, hogy a felhasználói visszajelzések mit mutatnak.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #24450 üzenetére
Igen, csak épp a kérdésemre igazából nem válaszoltál.
Ugyanis attól még, hogy a HMM elkészülésének időpontjában nem volt még a piacon 4GB-os so-dimm DDR2 modul, a T61 alapból, mindenféle BIOS mod nélkül lekezeli a 2*4 GB RAM-ot. (A SATA2 támogatás, whitelist stb. más kérdés.)
Sem az IBM, sem a Lenovo nem áll neki utólag frissíteni a HMM-et. Kedvenc példám az A31, amelyik hivatalosan 2*512 MB RAM-ot kezel, mert amikor kijött a modell, még nem voltak elérhetőek az 1 GB-os so-dimm DDR modulok. Azért lelkes tulajdonosok sokasága használja máig 2*1 GB RAM-mal...
szerk.: elütések, mobilról írok...
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #24397 üzenetére
engineering sample, egyébként csak bga-s (forrasztott) foglalattal volt u7600. mindamellett nekem mióta beletettem az van benne és alap feladatoknál nemigen érezni nagy csökkenést. ezeken is van valami turbo mode (ida vagy mia marketingneve), de senki nem tudja a cpu-n magán kívül hogy az mennyi hertz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest