- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD #26230 üzenetére
én úgy szoktam, hogy a félbevágott fokhagymagerezdekkel megtűzdelt, durva sóval kicsit bedörzsölt bőrös húst lesütöm zsírjára pár szál rozmaringgal, esetleg almával meg citonylével. ha nagyon kinki vagyok akkor tolok rá jó karcos chilivel kevert mézet is a végén. na abból van a legjobb zsír, még reumára is jó.
oké bocs nekem még korán van. szóval én legutóbb hőálló ömv-t raktam bele (NLGI II-es osztályú), mert az volt itthon (osztrák autóba osztrák zsírt alapon). általános célra is érdemes lehet venni egy kartucsnival, hozzá egy sziló-kinyomó és az egy életre elég. régebben volt molnál grafitos vazelin (molibdén-diszulfidos). az tán kevsésbé volt viszkóz, de jó lehet a tartóssága a grafit miatt. szerettem nagyon bringához, nemtom van-e még ilyen.
de ugyanígy megteszi minden zsír, ha választhatnék én a viszkózabbatt tolnám bele. fontos inkább a labor tisztaság, hogy ne csiszolómasszát csinálj (előtte portalanítás). meg a mennyiség is, keveset, alaposan elkenve, beletömködve, esetleg felesleget újralevétel során letörölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest