Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Érdekes ez egyébként. Annó én is hajlottam affelé, hogy legyen hagyományosabb kiosztás, meg jó lenne ips meg szeretem a pöcökegeret. Aztán rájöttem, hogy külső billentyűzettel, monitorokkal és egérrel használom főleg, szóval nálam így valójában majdnem mindegy.
Viszont, amikor meló miatt sokszor használtam a saját kijelzőt, hát akkor meglett a motiváció, hogy legalább az 1366-os mocsok helyett 1600-as legyen, úgy választottam a tartalék gépet. De azért kemény, hogy olyan a betekintési szöge, ha el akarom olvasni a szöveget, akkor úgy kell hajtanom, hogy a webkamerából alulról félig kilógok (t430).
Meg amikor egész hetekre használtam csak a pöcökegeret, akkor elkezdett fájni a csuklóm, szóval inkább viszek magammal egy egeret (lenovo brandelt logitech m225, majdnem ugyanaz mint az m175), s azóta nincs gond. Lehet a laposabb billekben nyomorékabb a pöcök is, több erőt igényel a mozgatása.
Mondjuk most a külső bill kapcsán is hasonlóan rossz a helyzet. Kis méretű genius luxmate i200 -akat használok a dokkolókkal. Nem tökéletes (néha gépelés közben f12-ő is kiváltódik, mert lehet nem tudja követni a sok lenyomást), de megszoktam már a kiosztását. Erre most már csak 100-ast kapni, aminek még nyomorékabb kisztása van. Vagy valami dizájner, mac koppintás fajtát, esetleg annyira minit, ami már használhatatlan lenne napi munkára. Vagy touchpaddal egybe építettet 8-12 ezerért, aminek a kiosztása még kb ok, de nem kell nekem touchpad. Kénytelen voltam egy slimebb normál és egy 100-ast rendelni, aztán meglátom melyik vállalhatóbb.
A funkcionalitást mindig tönkreteszik a dizájnerek. Szomorú, hogy egyik cégnél sincsen egy értemes ember, aki látná, hogy van aki még dolgoznik és nem csak dizájnerdrogokkal betépve nyáladzik a gépek felett cuki dolgokat nézve nagy kerek szemekkel. Biztos megöregedtem

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest