- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
btudos #96209 üzenetére
Köszönöm a választ!
440 biztos, hogy nem lesz, az nagyon nem tetszett, amíg az volt a cégnél. Kezdve a gyenge hangszórótól, a foltosodó kijelzőn át, meleg is volt, meg recsegett.
Akkor inkább tényleg valami alja kijelző és menjen rá 40 ezer egy modra.
A 430-ak jobb árban mennek aprón, mint a 20-ak. Ezt nem teljesen értem így első ránézésre. mindenki BIOS-t akar mókolni és azt túl nehéz a 30-ason? Én sosem mertem eddig még, pedig az új wlan miatt akartam, aztán hagytam, szóval az nekem annyira nem fontos.
(#96210) azbest: Köszönöm válaszod! Sajnos a 768-al én sem tudnék együtt élni. Akkor mod lesz belőle vagy ilyesmi. Igen a HD3000 miatt akarnék a 20-astól távol maradni igazán, meg a natív USB3 az azért kellemes. Valamint túl réginek tűnik a gép a régi billentyűzettel
A 430 az egész "fiatalos", ahhoz képest és talán kevésbé koszolódik a szigetes billentyűzet. Annyira nem hiszem, hogy ragaszkodnék a régi féléhez.
(#96211) Tikakukac: Köszönöm szépen Neked is az újabb választ! Értem, azért inkább hanyagolom szegény 40-est, nagyon roszs benyomást tett rám sajnos.
Sajnos az a lötyögés az előjött régen már egy másik gépen láttam igen.
Igazad van, annyit lehet megér simán, csak egyelőre még nehéz ez a 12 vagy 14 coll
Optimális lenne az X széria, ha nem lenne annyi kompromisszum is a kis mérettel.
Eszerint viszont a HP (8470/2570), DELL(6430/6230), Lenovo (T430/X230) választás az itt inkább szimpátián múlik, illetve meg ahova épp bepottyan valami olcsó példány azt kell venni, már ha nem leharcolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest