- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mást akartam. Tökéletes burkolatos hibás gépekből is tele a padlás. Ha nem látszik ki konkrétan egy alaplap annyira romra van törve, akkor bármikor beszarhat egy bizti vagy bármi más, amiért ugyanúgy fizetni fogsz. Nem 1 olyan gépet hoztak amiről nem mondtam volna meg, hogy nem zacskós volt 10 perce és pörgött bele a lap, mert még ez is olcsóbb volt, mint a műszerész rezsije.
Másik dolog a kategória. Én sokszor nem értem mit mihez hasonlítanak, így elmegyek, megnézem, jöhet, cső. Mostani gépemet úgy kukáztam össze, gyakorlatilag alaplap-base-top-bezel-kijelző-fedlap-akku-SSD minden más gépből jött, mert nekem pont az a panel kellett, pont azzal a lap-proci kombóval, gyárilag meg ilyen nem volt, így romra tört, begarizott lap és kis Delles kijelző, egy gennel régebbi bezel meg ház szépen romra kopva-törve, SSD passzolom miből, akksi is másik HP-ra rendelve, billzet valami probookból oszt cső. Ha valaki A+ gépet akar és azt elkoptatni, hajrá. Én megveszem a szemetet, használom, nem fáj. Túl sokat fizettem én már csilivili gépekért, amikben ugyanúgy cserélgettem kijelzőt-alaplapot, mint a szemetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest