Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz #11620608 #91988 üzenetére

A 300 Mbps elvi csúcssebességre képes N-es kártyáknál valamivel jobb ez az AzureWave - én csak azért lőttem ki (az Intel 3165AC-vel együtt), mert ehhez képest vannak jóval jobb AC-s kártyák is. (Nem akartam, hogy kliensoldalon nálam emiatt legyen bottleneck - a routerem egy TPLink Archer C5 v1.2.)

Az AzureWave-nak "házon belül" is vannak jobb kártyái, pl. a Broadcom BCM94352HMB-re épülő AW-CE123H. (Az asztali gépemben - egy Gigabyte mini PCI-e/PCI-e x1 átalakítóval + antennákkal - ilyen van, a szaktopikokban még jobban is ajánlják, mint a 7260AC-t.)

Nem arról van szó, hogy ipari hulladék lenne a kártya, hanem nem annyival többért azért jobbat is tudsz benne.

Persze aláírom, édesanyád bölcs asszony. :DDD :K

Pubszon:

4:3-os Thinkpad-ek az egy másik, letűnt világ - amikor kb. a workstation jellegű, 15" Thinkpad-eken kívül más gyártóknál legfeljebb a convertible tabletekbe került IPS/AFFS kijelző.

A 15" 4:3 R61-be szerencsére 1:1-ben bele lehet dobni a T60-ból való IPS kijelzőt, a saját szalagkábele és invertere maradhat.

Amúgy ezt már egyszer megcsináltam, most szerencsésebb vagyok az alapanyaggal, jobb fényerejű kijelzőt sikerült szereznem.

Új hozzászólás Aktív témák