Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Igen, a T430-hoz képest tényleg egy ugrás (14"-ost terveztem, de a mosottszürke kijelző elvette a kedvemet).
NBC-n szuperlatívuszokban írnak a W530 kijelzőjéről, és (csak most figyeltem fel rá, de) a T530 teszt szerint is ez kerül mindkettőbe:
"The two more expensive screens offer higher 1600x900 HD+ and 1920x1080 Full HD resolutions. The latter has a higher brightness and larger reproducible color spectrum. A review of this brighter Full HD display will be included in the upcoming ThinkPad W530 review.... For those seeking better color reproduction, we recommend the Full HD screen that is capable of significantly more color. More about this screen can be found in the review of the ThinkPad W530."Felbontásra nekem elég lenne a HD+ is, legalább nem folyik ki a szemem, de tipikus üzleti gépes koszosakvárium-effektet nem kérnék. Nem mindegy, melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest